Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mybb Kitabı Tema Çizim Ve Avatar Çalışması
Uzun zamandır PS'yi elimize almıyorduk, tema bakımından. Finallerden ayrılan bir zamanda çizilen çalışmadır, ufak ipucu...

MD5Z6Q.png

HD:
Kod:
https://i.hizliresim.com/MD5Z6Q.png

AzQbAp.png

HD:
Kod:
https://i.hizliresim.com/AzQbAp.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Güzel Tema Olmuş Abi Eline Sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık güzel çizim oldu ve kodlaması'da güzel gidiyor.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet şık bir tema olmuş, kodlanırsa çok daha iyi olur.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık güzel olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
cok hoş olmus bu temayı paylaşacakmısınız yoksa sizmi kullanacaksınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş bir tema çizimi olmuş ellerinize sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-05-2018 Saat: 03:13)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet şık bir tema olmuş, kodlanırsa çok daha iyi olur.
Teşekkür ederiz. Kodlama aşamasında.
(21-05-2018 Saat: 04:36)La Fontaine Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık güzel olmuş :)
Teşekkürler.
(21-05-2018 Saat: 10:17)ByPoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: cok hoş olmus bu temayı paylaşacakmısınız yoksa sizmi kullanacaksınız.
Teşekkürler. Kendimiz kullanacağız.
(21-05-2018 Saat: 11:02)YoRgunKraL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoş bir tema çizimi olmuş ellerinize sağlık.
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ellerine sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resim görünmüyor.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık çok güzel görünüyor :) , Yeni bir proje hazırlanıyor demek ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@♦ MuratB™ Başka yere upload ettim. Göremeyenler buradan bakabilirler.

Kod:
https://resmim.net/f/B041tb.png

- Yorumlar için teşekkürler. Herkesin yorumları değerli yorum yapmaktan çekinmeyelim ki yaptıysak en iyisini yapmaya çalışalım. Yorumlar önemli bu konuda.Mustafa abi Ve Abdullah abi konuyu görmüşler ama yorumda bulunmamışlar. Onlarında yorumları değerli onlarıda davet edelim buraya :) @TaaRRuz @kaRanLık-61

İyi bir mybb destek sitesi yoktu, en azından hızlı destek verip, olgun ve özgün bir bilgi ve tartışma ortamı yoktu. (destek.10tl.net var fakat biz mybb geneli için düşündük). Oraya gelen yeni kişileri de 10tl'yi tanıtma ve teşviklendirme çalışmaları yapacağız, sitede 10tl kısmı olacak. Ramazan ayında zamanın iyi geçmesi içinde güzel geldi, hem destek hemde mybbkitabı ile uğraşmak güzel bir efor olacak.

Yardımlarda bulunmak isteyen kişiler discord adresimden ulaşabilirler.
- Mr.Shelby#8504

Yorum beklediğim kişiler;
@Falcon @Escobar @beratdemir @EmreKRMN @#Captain @Nophex @atakaj @Hypnos @EmSaLSiZ @ErdemGün @Helper
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok beğendim
umarım kodlamacıyı iyi seçersin, düşündüğüm kişi değildir İnşallah
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık hocam güzel görünüyor fakat footerdaki arkaplanın boyutu orantısız olmuş, orası düzeltilirse daha güzel olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-05-2018 Saat: 16:52)Nophex Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok beğendim
umarım kodlamacıyı iyi seçersin, düşündüğüm kişi değildir İnşallah
Teşekkürler. Ali'nin olmaması için bir sebep göremedim.
(21-05-2018 Saat: 17:01)Escobar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık hocam güzel görünüyor fakat footerdaki arkaplanın boyutu orantısız olmuş, orası düzeltilirse daha güzel olur.
Footer göstermelik denebilir Yusuf, kodlanırken düzenlenecek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Reis grafik//tema tasarıma geri mi dönüyor yoksa :) Güzel olmuş tek eksik bir footerı yok :)
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş, eline sağlık. Ama forumların bulunduğu yer fazla mı küçük bana mı öyle geliyor?

Taifun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben pek beğenemedim yine de emeğiniz var gerçekten de :)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle eline sağlık, güzel olmuş tasarım. UI tasarımlarının her zaman yeri farklıdır gözümde.

Şahsen tercih etmeyeceğim şeyler var tasarımda, bunları sıralayayım:

1- Genel olarak bir hiza sorunu var tasarımda. Aşırı göze batan bir şey bu.
2- Gradyanlar hala moda fakat bu şekilde kullanımı artık bayıyor insanı. İnsanlar artık daha çok “düz” renklere ilgi gösteriyor. Tabii gradyanların da tadında olması, tasarımı eşsiz kılan şeylerden biri.
3- -Logo hariç- kullanılan font biraz tipografiden uzak bir font.
4- Artık bu tür tasarımlar bu forum için biraz klişe olmaya başladı.
5- Şahsen footer tasarımı websitesi tasarımlarının çoğunda kullanılan bir tasarım. Ben header ve footer tasarımlarına çok fazla taktığımdan dolayı biraz kreatif olmaya çalışırdım.
6- Gölgelendirmeler biraz yanlış kullanılmış diyebilirim. Özellikle slider ve genel bakış kısmında çok gereksiz duran gölgeler var.

Yine de, beğendiğim tarafları beğenmediğim taraflarından daha fazla tasarımın. Eline sağlık tekrardan.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Header üzerine özel mesajlar, avatar değişimi gibi vb. şeyler eklenebilir.header yaptığın güzel arkaplanı slider ve footerde bozmuşsun bunları düzeltecek arasında saymıyorum onlar sende görüyorsun.logonu daha iyileştirebilirsin forum kısmı standart zaten söylenecek bir şey yok.daha tamamlanmamış bir tema o yüzden önerilerim bu kadar.eline ve emeğine sağlık.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

En Güncel Paylaşım Platformu ! -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping