Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rank Setim v2 :)
Merhabalar beğenmenizi ummak dileğiyle.. Umarım Sevilir. :D

8bxrq.png
İndirmek İçin :
http://www.mediafire.com/?9wu1nrhtqc5rm9i

İyi Kullanmalar.. Umarım bu daha iyi olmuştur :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazılar biraz daha anlaşılır yapsaydın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2012 Saat: 17:42)KazuyaMishima Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazılar biraz daha anlaşılır yapsaydın

Kusra bakma ya ordan öyle gözüküyor assında 150x30 dan bakınca daha anlaşılır :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uzman üye dışındakileri pek beğenmedim
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence güzeller.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
olmamış :( geliştir kendini.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2012 Saat: 18:47)CaqLa Rybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: olmamış :( geliştir kendini.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2012 Saat: 18:47)CaqLa Rybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: olmamış :( geliştir kendini.

şefim siz dediyseniz öyledir çünkü (sizden öğrendiğim bi çalışmaydı bu) ozaman v3 de görüşürüz :) v3 güzel olucak diye sanıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
webde birsürü anlatım var canım kardeşim bende biraz o videoları izle ben v1 rankımı çıkartmadan önce Allah bilir kaç video izledim ve öyle yaptım ve çok beğenildi bence sen bunları v1 yada v2 olarak görme çok harika hazırlan güzel bir çalışma çıkar v1 olarak onu gör ve zamanla kendini geliştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2012 Saat: 19:27)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: webde birsürü anlatım var canım kardeşim bende biraz o videoları izle ben v1 rankımı çıkartmadan önce Allah bilir kaç video izledim ve öyle yaptım ve çok beğenildi bence sen bunları v1 yada v2 olarak görme çok harika hazırlan güzel bir çalışma çıkar v1 olarak onu gör ve zamanla kendini geliştir.

Şefim beğenilip beğenilmesede ben kendi tasarımımı CaqLaRybk Şefim tarafından izleyip öğrendim gerisini ben kendi çabamla öğrenmek istiyorum onun bunun videosundan değil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2012 Saat: 18:49)ProTuner Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping