Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.NET Hosting Scripti Geliştiriliyor... İlk görsel
Tarafımca script kodlanmaya başlandı. Hazır bir template ile admin sayfası tamamdır. Cidden güzel özellikler eklemeyi düşünüyorum. Şuan template de bazı yerler var satışlar vs.... Oraları değiştireceğim başka şeylerle. Şimdilik böyle.

JO8N9o.png

Görüşleriniz ve yorumlarınızı alayım lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel düşünce, güzel tasarım olmuş. Hosting sponsoru olabilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Anakin Skywalker Adminimiz onaylarsa zaten 10tl.net te kullanılacak bu script. Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel eline sağlık.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu UI yi her yerde görüyorum daha güncel bir UI tavsiye ederim

https://www.creative-tim.com
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
link tl ye benzemiş :S
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Link Kısaltma Sitesi Gibi Görünümü Var :p
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarım olarak güzel, fonksiyonel olarak güzel, Kodlama olarak da güzel gidiyorsun fakat şunu söyleyeyim ki: Bunun pek kullanılacağını sanmıyorum. Ümidini kesmek gibi olur mu bilmiyorum ama 10tl.net hosting hizmeti vermiyor ki. Admin bunu onaylaması için bayağı bir sunucu ayarlaması gerekiyor ki para ile satılacaksa da biraz kurumsallaşmak gerekiyor. destek forumu varken ve işler o kadar yoğunken birde işin içine bunu eklerlerse yönetim için bayağı sıkıntı olur. Diyeceğim o ki: 10tl.net'in anasayfasını tekrardan güzel bir biçimde kodlarsan ve forum oluşturma yerini kullanabilir düşüncesindeyim çünkü yeterince eskidi ve forum oluşturma yerinde tek değişen yer reklam aynı şeyler sıktı artık biraz farklılık gerek. Emeklerine ellerine sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerine sağlık,bence kullanılmalı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Anakin Skywalker 10TL.NET ücretsiz mybb hizmeti veriyor ya hocam? İnsanlar açtığı mybb veya tek sayfalı sitelerini vs.. görüntüleyebilecekler, tüm sitelerdeki toplam kullanıcılarını vs... görecekler. Bi de biraz daha özellik. Bu. 10TL.NET'in ciddi anlamda ihtiyacı var bunun gibi bir şeye bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-11-2017 Saat: 22:27)Focus4 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Anakin Skywalker 10TL.NET ücretsiz mybb hizmeti veriyor ya hocam? İnsanlar açtığı mybb veya tek sayfalı sitelerini vs.. görüntüleyebilecekler, tüm sitelerdeki toplam kullanıcılarını vs... görecekler. Bi de biraz daha özellik. Bu. 10TL.NET'in ciddi anlamda ihtiyacı var bunun gibi bir şeye bence.

Hmm. Güzel olmuş ozaman birşey istesek yaparmısınız yeni başlayanlar için bir kaç forum template ekleseniz veya tema builder ekleseniz bence forumlar arasında dahada üste çıkabiliriz sizce nasıl?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çalışrıım hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Focus4 hocam bir önerim var, hani tek sayfalı site açılabiliyor ya. Mybb deki sistem gibi, bu kodladığınız scriptten o tek sayfalı siteyi kodlayabilsek nasıl olur acaba? Temalar şablonlar misali.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Nophex Çok kolay adminimiz tek seferde halledebilir onu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net script bu kadar zor kullanimli olmamali ui güzel olabilir ama her insanin girdiğinde nereden ne yapilacağini hemen anlayabilmesi gerek, bu biraz karişik.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping