Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl.net Site Analizi
İstediğiniz sitenin anlık olarak site analizini buradan yapabilirsiniz
Ben 10TL.net kini yaptım.
Baştan söyliyim bizim forumlar aynı site oluyor yani 10tl.net bir site ve bu sitenin içinden bi subdomain kurulup size veriliyor. O yüzden kendi 10tlnet sitenizi taratırsanız aynı sonuç çıkar

Kod:
https://wmaraci.com/site-analizi/10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10TL.Net dışı bağlantıları [code] etiketi arasına alınız.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Link code etiketleri arasına alındı.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2017 Saat: 01:15)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10TL.Net dışı bağlantıları [code] etiketi arasına alınız.

Tamam @Ainsworth Aldı sağolsun.
-Görüyonmu ben daha senin yorumu okumadan düzeltmiş elemanı kess :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:Baştan söyliyim bizim forumlar aynı site oluyor yani 10tl.net bir site ve bu sitenin içinden bi subdomain kurulup size veriliyor. O yüzden kendi 10tlnet sitenizi taratırsanız aynı sonuç çıkar

Bu gerçekse yer yerinden oynar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alexa sırası aynı görünür ama google index ve google görsel indexi farklıdır subdomainlerin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2017 Saat: 03:52)byr1ddick Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:Baştan söyliyim bizim forumlar aynı site oluyor yani 10tl.net bir site ve bu sitenin içinden bi subdomain kurulup size veriliyor. O yüzden kendi 10tlnet sitenizi taratırsanız aynı sonuç çıkar

Sen niye hep beni eziyon :) bilmeyenler var diye yazıyom sne daha bir şey görmemişsin adam 10tl.net e girmek (üye olmak) 10 tl zannetmiş :)

(16-09-2017 Saat: 12:02)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Alexa sırası aynı görünür ama google index ve google görsel indexi farklıdır subdomainlerin

evet farkettim de yandex indexi 0 dı :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-09-2017 Saat: 02:45)teknoplatform Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sen niye hep beni eziyon :) bilmeyenler var diye yazıyom sne daha bir şey görmemişsin adam 10tl.net e girmek (üye olmak) 10 tl zannetmiş :)

(16-09-2017 Saat: 12:02)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Alexa sırası aynı görünür ama google index ve google görsel indexi farklıdır subdomainlerin

Sen daha birşey görmemişsin derken anlamadım tdk değilim elbet ama biraz düzgün yazsak çok iyi olacak :)

Ha tamam anladım kusura bakma :D seni ezmiyorum benim genelde konuşma tarzım bu şekilde sadece konuşma ve iletişim tarzım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-09-2017 Saat: 02:54)byr1ddick Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-09-2017 Saat: 02:45)teknoplatform Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sen daha birşey görmemişsin derken anlamadım tdk değilim elbet ama biraz düzgün yazsak çok iyi olacak :)

Ha tamam anladım kusura bakma :D seni ezmiyorum benim genelde konuşma tarzım bu şekilde sadece konuşma ve iletişim tarzım.
p.m geliyom
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping