Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hackintosh hakkında
Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalar sonucu sisteminin Mac OS X Sierra 10.12 sürümüne uyumlu olduğunu öğrendim. Ek bir Disk açıp ona mac os X kursam nasıl olur
Windows  bir diskte duracak. Mac OS X bir diskte duracak. Mac OS X'te script arşivi fotoğraf arşivi felan durur Windows'ta oyun arşivim durur. Oyun ile programları aynı diske kurunca
gerçekten klasör fazlalığı oluyor. Ne diyorsunuz ? Yükleyim mi Mac OS X'i
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
https://forum.shiftdelete.net/threads/windows-bilgisayara-mac-os-kurmanin-avantajlari-ve-dezavantajlari-nelerdir.468625/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Orijinal performansı asla alamayacaksın bunu göz önünde bulundurmanı isterim.
Ara sıra kasmalar ve uyumsuzluklar meydana gelecektir. (gelebilir demedim gelecektir dedim)
Hiçbir zaman bir Mac gibi kullanamazsın.

Aslında tavsiye etmiyorum hackintoshu, en iyisi Mac satın alman Mac Mini bile işini görür 1.900 tl civarlarındaydı bütçen yüksekse MacBook'a daha da yüksekse iMac'e bakabilirsin.

Yine de sen bilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2017 Saat: 22:37)Jerissa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Orijinal performansı asla alamayacaksın bunu göz önünde bulundurmanı isterim.
Ara sıra kasmalar ve uyumsuzluklar meydana gelecektir. (gelebilir demedim gelecektir dedim)
Hiçbir zaman bir Mac gibi kullanamazsın.

Aslında tavsiye etmiyorum hackintoshu, en iyisi Mac satın alman Mac Mini bile işini görür 1.900 tl civarlarındaydı bütçen yüksekse MacBook'a daha da yüksekse iMac'e bakabilirsin.

Yine de sen bilirsin.

Burada amaç bir işletim sistemi kurmak değil, tecrübe edinmek. Performans versin vermesin benim için sıkıntı değil ben yeter ki onu bilgisayarıma kurayım. Bana tecrübe olsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uyumlu bir donanım ve sorunsuz bir kurulumla normal bir Mac'te aldığın performanstan çok daha fazlasını alırsın. Sırf Hackintosh kurmak için bilgisayar toplayanlar var.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen dostum zaten uyumlu benim donanım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen kur o tecrübe o kullanım sana yeter fazla sıkıntı çıkmaz. Benim 2007 de 0 toplattigim pc vardı (Geçen sene istemeye istemeye SAĞLAM SIKINTISIZ Pc yi parçalarını söküp Bıraktım. )
İşte bu pc ile 2 işletim sistemi kullanıyordum. /Windows 7 Ultimate 64 bit (En güncel ve en iyi Windows 7 sürümü) /Windows XP ---- Kullanıyordum. O zaman şimdiki bilgim olsaydı o pc ye kali kurarim (ya da ubuntu) Asıl pc mde Windows 7 Ultimate 64 bit sonra ver elini web projleri :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping