Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geri dönme konusu hkk.
Ben adminlerle bazı konular hakkında konuştum. Ancak sanırım ya bana güvenmiyorlar yada böyle birşeyle ilgilenmek istemiyorlar. Foruma farklı bir yetki ile gelip başvurularınızı inceleyip değerlendirme görevi teklif ettim yani kısacası community manager yetkisi istedim. Bunu geri çevirdiler, ben bu saatten sonra forum hakkında hiçbir aktiflik göstergesi sağlayacak birşey yapmacağım. Arada sırada girer, tartışma tarzı konular açarım ancak anladımki bu forum emekten anlamıyor.

Amacım forumu baltalamak değil. Ben yetkili olup milletin başvurularıyla ilgilenecek kadar işsiz birisi değilim. Fazlada meraklı değilim.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatında başarılar güle güle
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatında başarılar abi.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yöneticilerde sıkıntı yoktu aslında, isteğin biraz fazla uçuk gibiydi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Milletin başvurusuyla ilgilenenlere işsiz mi diyorsun şimdi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 21:01)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yöneticilerde sıkıntı yoktu aslında, isteğin biraz fazla uçuk gibiydi.

Ben sadece forum topluluğu ile ilgilenip gerekli sorunları çözmek istemiştim. Kendim için birşey istemedim, sadece forumun biraz daha aktifleşmesini sağlamaya yönelik planlarım vardı. Bu planlarıda sadece yetkim ile gerçekleştirebilirdim. Forumu bırakmıyorum, aktifsel amaçlı konular açmayacağımı belirttim.

(23-07-2017 Saat: 21:03)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Milletin başvurusuyla ilgilenenlere işsiz mi diyorsun şimdi.

Konuyu başka yere çekip, daha kötü olaylara yönlendirmeye çalışan kişilere demek istediğim çok şey var. Bence uzak dur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cem direk nakavt olmuşsun. Etkinlik Lideri gibi birşey olabilirdin. Forumun huzurunu arttırmak için güzel etkinlikler düzenleyebilirdin. Csgo turnuvaları, lol, haxball vs. düzenlerdin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 21:09)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cem direk nakavt olmuşsun. Etkinlik Lideri gibi birşey olabilirdin. Forumun huzurunu arttırmak için güzel etkinlikler düzenleyebilirdin. Csgo turnuvaları, lol, haxball vs. düzenlerdin.

Böyle bir şey cidden lazım. Bu forum oyunları kısmından tutun bir sürü etkinlikler olurdu. Ben bi ara demiştim de ne gerek var diye bir cevap almıştım.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Etkinlik liderliği = murat baykam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 21:09)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cem direk nakavt olmuşsun. Etkinlik Lideri gibi birşey olabilirdin. Forumun huzurunu arttırmak için güzel etkinlikler düzenleyebilirdin. Csgo turnuvaları, lol, haxball vs. düzenlerdin.

Benim amacım etkinlik yapmak değildi. Farklı yönlerden ve farklı aktiviteler sayesinde bu foruma başka kişileri çekmek istiyordum. Farklı düşünceler ve farklı yorumlar sayesinde forum biraz daha olgun kapasiteye ulaşacaktı. Uzatmanın anlamı yok.

Acı yok Rocky.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Örnek aldığım birisin. Hayatında başarılar cem abi
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 21:13)devrimumut Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Örnek aldığım birisin. Hayatında başarılar cem abi

Şu yorumlar sayesinde gerçekten emeğimin karşılığını aldığıma inanıyorum. Çok teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatında başarılar dilerim Cem hocam, arada bir uğra.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatında başarılar. gitmen üzücü :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 21:15)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-07-2017 Saat: 21:13)devrimumut Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Örnek aldığım birisin. Hayatında başarılar cem abi

Şu yorumlar sayesinde gerçekten emeğimin karşılığını aldığıma anlıyorum. Çok teşekkür ederim.

Forumun Alex'i :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tüm yorumlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
- Birkaç arkadaş konuyu kötü yerlere çekmeye çalıştı ancak noktayı koydum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 21:18)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tüm yorumlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
- Birkaç arkadaş konuyu kötü yerlere çekmeye çalıştı ancak noktayı koydum.

Cem koyar beyler :D
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatında başarılar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cem, hayatında başarılar dilerim, böyle bir konu olmasına gerçekten üzüldüm..
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence mantıklı bir karar almışsın dostum. Arada bir uğra, özletme kendini. Ben de bir şeyler demek isterdim bu konu hakkında ancak boşa kürek çekmekten başka bir şey değil. Yolun açık olsun.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 20 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping