Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Market eşyaları sorunsalı [Çözüldü]
haftalar önce forum açtım marketten eşyalar satın aldım bakan ilgilenen geri dönüş yapan yok. iyide subdomain forum işinin devrim niteliğinde bir teknoloji olduğunu düşünmüyorum, binlerce bu şekilde websitesi var ve bir çoğunun ortak noktası yönetici ilgisizliği. hepside terkedilmiş durumda bu şekilde hizmet veren websitelerinin.

yanlış anlaşılmayayım websitenizi kötülemiyorum ama ilgilenmenizi ümit ediyorum.

edit: Admin askerdeymiş, umarım sağ sağlim döner. Vatani görevdeymiş, Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Keyfiyen umursamıyor diye düşünüyordum ama düşündüğüm gibi değilmiş, özür diliyorum. destek.10tl.net güzel bir forum sitesi. herkes gibi yöneticilerininde reel hayatı olduklarını unutmamak lazım. sonuçta sanal işler bunlar, bir insanın hayatında en son yerde olması gerekir iken çoğumuz ön planlara çıkartıyoruz. gereği yok yani admin arkadaşımız sağ sağlim döner umarım. şehitlik güzel bir mertebe lakin ailesi, sevenleri perişan olur. sağ sağlim dönmesini dilemekteyim, hayırlı günler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
şimdi gelirler uyarı veririm öm at böyle konuları derler :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:17)adminepostagelmiyor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şimdi gelirler uyarı veririm öm at böyle konuları derler :D

öm attım haftalardır bir geri dönüş olmadı, o yüzden konu açma gereği duydum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Siz özel mesaj göndererek sıraya girmişsiniz demektir. Admin bir süredir ilgilenemiyor, yakında bakacaktır.
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:20)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Siz özel mesaj göndererek sıraya girmişsiniz demektir. Admin bir süredir ilgilenemiyor, yakında bakacaktır.

forumda 1 admin var değil mi*
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:23)adminepostagelmiyor Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2017 Saat: 16:20)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Siz özel mesaj göndererek sıraya girmişsiniz demektir. Admin bir süredir ilgilenemiyor, yakında bakacaktır.

forumda 1 admin var değil mi*

Toplamda üç admin var fakat onlar forum içi problemler ile ilgileniyorlar. Nick değişimi reklam gibi eşyalarınızı onlara mesaj atarak kullanabilirsiniz. Ancak ftp admin veriyor.
PGM
Teşekkür verenler:
Yetkililer neden vardır ? Bunun sorusunu bi kendinize sorun, sonrasında sizin amacınızla ne alakası var söyleyeyim;
- Yetkililer admin ve liderlerin olmadığı zamanlarda forumla ilgilenirler. Üyelerinin problemlerini üst yönetime aktarırlar. Yani mesela bu sorununuzu BŞ gördüyse bunu zaten lideri olan BŞ Liderine verecektir veya direk admine de olabilir. Yani siz sorununuzu adminsiz halledemiyorsanız, yetkililer ile konuşun. Yine halledemediyseniz adminler zaten günü bir (bazen 3 günde 1 adamlar tatilde veya Allah korusun sağlık sorunu olabilir kimse bilmiyor özel yaşamlarını) giriyorlar. Önemli olan sabır. Anlayış için teşekkürler.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:29)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yetkililer neden vardır ? Bunun sorusunu bi kendinize sorun, sonrasında sizin amacınızla ne alakası var söyleyeyim;
- Yetkililer admin ve liderlerin olmadığı zamanlarda forumla ilgilenirler. Üyelerinin problemlerini üst yönetime aktarırlar. Yani mesela bu sorununuzu BŞ gördüyse bunu zaten lideri olan BŞ Liderine verecektir veya direk admine de olabilir. Yani siz sorununuzu adminsiz halledemiyorsanız, yetkililer ile konuşun. Yine halledemediyseniz adminler zaten günü bir (bazen 3 günde 1 adamlar tatilde veya Allah korusun sağlık sorunu olabilir kimse bilmiyor özel yaşamlarını) giriyorlar. Önemli olan sabır. Anlayış için teşekkürler.

Zaten 2 hafta kadar süre bekledim, giriş yapmış admin ama bir arkadaş askerde olabilir diye öm attı. Kontrol için öyle giriş yapmıştır adam. Sorun değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:17)adminepostagelmiyor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şimdi gelirler uyarı veririm öm at böyle konuları derler :D

Sana böyle konuşma cesareti nereden geliyor? Yöneticiler ile nasıl bu şekilde konuşabilirsin yani hem suçlusun,hem güçlü.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam. Şu anlık ilgilenmiyorlar olabilir. Ama sizin "forumda ilgi 0" demeniz ile "adminlerin ilgisi 0" demeniz de farklı şeyler. Yani tüm forumu bundan sorumlu tutmayın demek istedim. Her gün düzenli olarak girmeye çalışıyorlar arkadaşlarım, abilerim.

Yapacak bir şey yok beklemeniz lazım ki çok geçe kalmaz.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:39)ASiPaTRoN61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sana böyle konuşma cesareti nereden geliyor? Yöneticiler ile nasıl bu şekilde konuşabilirsin yani hem suçlusun,hem güçlü.

olanı söylüyorum saygısızlık yapmadım zaten gelip öyle söylenmedi mi üyeye ? Yalansa yalan deyin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:41)adminepostagelmiyor Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

olanı söylüyorum saygısızlık yapmadım zaten gelip öyle söylenmedi mi üyeye ? Yalansa yalan deyin

Kimsenin kimseye söylendiği yok yöneticiler size yaptığınız yanlışı belirtti ve anlayışınızı bekledi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:44)ASiPaTRoN61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kimsenin kimseye söylendiği yok yöneticiler size yaptığınız yanlışı belirtti ve anlayışınızı bekledi.
Tüm sorunlar tek başlıkta paylaşılsın diye kural var mı bir okuyim sözleşmeyi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:45)adminepostagelmiyor Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2017 Saat: 16:44)ASiPaTRoN61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tüm sorunlar tek başlıkta paylaşılsın diye kural var mı bir okuyim sözleşmeyi

Sorunlarınızı tespit ederseniz önce sonra kendiniz bir araştırıp çözmeye çalışın çözemediğiniz takdirde destek sitesinde konu açabilirsiniz tabikide. Ancak sizin yaptığınız çok farklı çok zıt. Açıyorsunuz 5 dk geçmeden farklı birşey ve sorununuzu konuya değilde konu başlığında belirtiyorsunuz ve genel bakışta fazla yazı oluyor ve genel bakış kirleniyor. Bu platforma ilk gelen herkesde sorun yaşadı herkes takıldığı yerlerde konu açtı. Ben Mart 2012 den beri buradayım sizin gibisini ilk kez görüyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başlığa sorunu yazmadan üyeleri konuya yardıma nasıl çağırayım ki?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ayçiçekleri yazıp nasıl çağırabiliyorsam aynı şekil hocam. Forumdaki "BŞ"'le zaten bakıyor her konulara. ^-^
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:48)adminepostagelmiyor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başlığa sorunu yazmadan üyeleri konuya yardıma nasıl çağırayım ki[/i]

Sorunun içine yorumunu katıp konu açıyorsun konu içeriğine yazacak birşeyin kalmıyor. Örneğin; Forumumdaki Sorun diye bir konu başlığı oluşturup konu açabilirsiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2017 Saat: 16:50)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayçiçekleri yazıp nasıl çağırabiliyorsam aynı şekil hocam. Forumdaki "BŞ"'le zaten bakıyor her konulara. ^-^

ayçiçeği nedir hocam ?

(22-07-2017 Saat: 16:50)ASiPaTRoN61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2017 Saat: 16:48)adminepostagelmiyor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başlığa sorunu yazmadan üyeleri konuya yardıma nasıl çağırayım ki[/i]

Sorunun içine yorumunu katıp konu açıyorsun konu içeriğine yazacak birşeyin kalmıyor. Örneğin; Forumumdaki Sorun diye bir konu başlığı oluşturup konu açabilirsiniz.

Hit almak için ben öyle öğrenmedim. O gereksiz başlığı kimse takmaz. Sorun başlıkta olur. Dh de de öyle yaparım ben alışmışım. İçeriğe de açıklama varsa eklenir yoksa boş bırakılır
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu çözüldüğüne göre @asipatron61 kilit
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
Konu başlığına ''Çözüldü'' olarak eklenmiş. Eğer kullanıcı konunun açılmasını talep ederse konuyu tekrardan açarım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping