Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kararsızım
Arkadaşlar Sizce Asus PC 'mi Almalıyım ? (2000 civarı) Yoksa 
Kod:
http://urun.n11.com/grafik-tabletler/10x6-inc-grafik-tablet-8-tusa-atama-ozelligi-P168956633
Grafik Tabletimi ? Kendimi Grafik olarak geliştirmek istiyorum. sizce ne almalıyım ?
asus pc nin modeli belli değil şuan. (oyun pc si olmayacak)

@leojely
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
N11 i hiç güvenli bulmuyorum
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Özür Diliyorum yanlış yere açmışım dalgınlığıma gelmiş .mesaj kısıtlama varmış bu bölümde. uygun yere taşırmsınız.
@RebelBoss @Adolf
hmm, diğerlerinde görüşünü almak lazım
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Donanım arşivi v1.5 diye araştır googleden.1.700 tlye canavar gibi oyun bilgisayarın olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Laptop istiyorum ya artık sıkıldım masa üstünden. o kadar canavara gerek yok yemesin beni :) gta 4 ü kaldırsın yeter zaten tek gta 4 oynuyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aldığın grafik tabletin markası dahi yok. Ben olsam almazdım. Ayrıca bu iş biraz zor diğer konuda Atakan hocam da söylemişti. Tavsiyem biraz ps ve kağıtta çizimi öğren. Sonrasında geliştirmek istiyorsan grafik tableti al. Direk alırsan işlevini vs. bilemediğin için kenara at ıp 300 tlyi boşa atmış olursun.

* Pc mi grafik tablet mi çok ayrı bir şeyler. Seçim hakkım olsa pc alırdım. Çünkü grafik tableti biriktirip alabilirim.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Laptop pişmanlıktır hele ki kalitelisini almassan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-07-2017 Saat: 18:15)RebelBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: N11 i hiç güvenli bulmuyorum

Hocam kurduğunuz cümle yanlış olmuş çünkü satıcı n11 değil, mağazalar n11'de satış yapıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam 2000 3000 aralıkla alıcam laptopu ama kararsızım dediğim gibi şimdi berat hocam dedi aydınlandım 300 400 lük alsam nasıl olur tableti ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-07-2017 Saat: 18:28)Jinpachi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-07-2017 Saat: 18:15)RebelBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: N11 i hiç güvenli bulmuyorum

Hocam kurduğunuz cümle yanlış olmuş çünkü satıcı n11 değil, mağazalar n11'de satış yapıyor.

Siteyi güvenli bulmuyorum doğru yazdım.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin hiç ps tasarımlarını görmedim. Önce biraz çalışma yap sonra ihtiyacın olursa alırsın. Şimdi bunu alırsan paranı çöpe atmış olursun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hmm, PC daha uygun gibi teşekkürler önerileriniz için.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-07-2017 Saat: 18:26)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Laptop pişmanlıktır hele ki kalitelisini almassan.

Çok doğru.
199 TL daha ekleyip öğrenci yaz indirimiyle Moster leptop alabilirsin. Uzun süre idare eder.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping