Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kesinlikle İzlemeniz Gereken Bir Film [Tavsiye](2)
Film Adı ; Dangal
Film Açıklaması ; 2016 yılında Hindistan’da gösterime giren bir Aamir Khan filmi. Yönetmenlik koltuğunda Nitesh Tiwari’in oturduğu filmde Aamir Khan güreşçi bir babadır. Tek derdi oğlunun olması ve oğlunu iyi bir güreşçi yapıp Hindistan’a madalya kazanmasını istemektedir. Fakat tüm çocukları kız olunca ümidini kaybetmiştir. Hiç beklenmedik anda iki kızı erkekleri dövünce kızlarında ışık görmüştür. Kızlarını eğitip altın madalya alması için her türlü zorlu eğitimden geçerler, ilk başlarda erkeklerle güreş tutan kızlar artık milli bir güreşci olup ülkelerine madalya kazandırmaya başlarlar. Biyografi ve spor türündeki film.
Fragman ; 
Kapak Fotoğrafı; 
5Qy0ld.jpg
Film'in IMdb Puanı ;
Full HD Film İzle ;
Diğer Aamir Khan Filmleri
Film'in Türkiye'de Sinema Tarihi
18 Ağustos 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Harika bir film. herkesin izlemesini tavsiye ediyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aamir khan filmlerini hiçbir zaman sevmemişimdir. Bu filmi izleyincede fikrimin değişeceğini sanmam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkesin fikri başkadır. Bence gayet güzel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
3 idiots ile başlayan Aamir Khan maceram; Dangal, PK, Taare Zameen Par, Ghajini, Fanaa, Dhoom 3, Lagaan, Talaash ile devam etmekte. Ishq ve Ghulam'da izleme listemde. Kesinlike başyapıt filmleri.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Katılıyorum hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-07-2017 Saat: 23:04)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aamir khan filmlerini hiçbir zaman sevmemişimdir. Bu filmi izleyincede fikrimin değişeceğini sanmam
+1 dostum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pele tarzı yokmu :D
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2017 Saat: 00:44)RebelBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pele tarzı yokmu :D

Biyografi filmi mi? "Sosyal ağ" olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peleyi izlemeye başladım efsaneymiş 1. Part bitti.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben hayatımda hiç youtubedan doğru düzgün flim izlemiş insan değilim.
İzlemeyide sevmem zaten. bana göre vakit kaybı olur. onun yerine giderim bir html duyuru panosu yapmaya çalışırım. en azından kendimi geliştiririm. arada bir izlerim ama youtubedan veya internetden değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping