https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Badeshanin pislik yuzu 10tr.nete Hakaret

Geldiler anama bacima sovduler suanda mobildeyim tatildeyim formuma index attilar onlarla henuz isim bitmedi pislikler indexde yazdığı küfürler in haddi hesabi yok neyse sinirden birsey diyemiyorum yuzlerini herkes gorsun. 10tr.nete de hakaret ettiler. Ne diyeyim simdi ahh bilgisayarim yanimda olsa
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu yeri yanlış tardis hocam düzenlermisiniz? Ss atarmısınız kanıt olarak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Siteme gir thewolf.10tr.net
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2017 Saat: 01:00)TheWolf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Siteme gir thewolf.10tr.net

Gördüm+ben o kişiyi tanımıyom ama kanıtı var. Yetkili hocalarım bakarsanız sevinirim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Lamer bunlar ya dinlemeye değmez.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Admin belirli aralıklar ile yedekler alıyor. Rica edersen siteni geri yükleyebilir.
PGM
Teşekkür verenler:
Yardimci olsaniz bana bir nasil geri alacağım alamazmiyim ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hacker bilgim olsa yardımcı olurdum ama yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2017 Saat: 01:04)TheWolf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yardimci olsaniz bana bir nasil geri alacağım alamazmiyim ?

Admin nickli admine özel mesaj ile durumu anlat. Yedekleri vardır sitenin siteni geri yükleyebilir admin.
PGM
Teşekkür verenler:
@admin @Taarruz @edward https://i.hizliresim.com/5QDJ5d.png

Adminlerle dalga gecin bakalim siz yakinda aglicaksiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
KARDEŞİM BİZ BİLMİYORUZ SEN SÜREKLİ KÜFÜR EDİP REKLAM YAPIYORDUN ONDAN BASMIŞLARDIR
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tum kufurleri

1_ https://i.hizliresim.com/1gJQmG.png

2-https://i.hizliresim.com/okODQ7.png

3-
https://i.hizliresim.com/ZE9bNz.png

(14-07-2017 Saat: 01:29)DarkHacker™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sen gelip ilk önce bize söv sonra sitemi hacklediler diye zırla

Sen konuşma bile hergun gelipte tehdit eden kim versene telefon numarani
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yorum yazmak için üye oldum aşırı ilginç geldi.

İmzana bakılınca Hack Group yazıyor. Yani sözde sen bir hackersin ve hackleniyorsun ? İlginç.

Yani yaptığın işlerden belli yaşının kaç olduğu lakin, 10TL.net gibi bir sitede illegal içerikler barındırmamalı, bunlara izin vermemeli diye düşünmekteyim.

sözde hackersin hackleniyorsun zırlıyorsun burda boşuna. ama anlamadıgım senin badeshanı karalamak için yapmadığın ne belli ? sitende gördüğüm kadarıyla kendin kendini hacklemişsin.

Hackleyenleri savunmuyorum tabiki ama illegal içeriklere karşı ataklara kızmıyorumda.

Onun dışında dediklerin doğruysa büyük ihtimalle Trojan falan yemiş olabilirsin, Bilgisayarını formatla.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2017 Saat: 01:31)Interesting Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorum yazmak için üye oldum aşırı ilginç geldi.

İmzana bakılınca Hack Group yazıyor. Yani sözde sen bir hackersin ve hackleniyorsun ? İlginç.

Yani yaptığın işlerden belli yaşının kaç olduğu lakin, 10TL.net gibi bir sitede illegal içerikler barındırmamalı, bunlara izin vermemeli diye düşünmekteyim.

sözde hackersin hackleniyorsun zırlıyorsun burda boşuna. ama anlamadıgım senin badeshanı karalamak için yapmadığın ne belli ? sitende gördüğüm kadarıyla kendin kendini hacklemişsin.

Hackleyenleri savunmuyorum tabiki ama illegal içeriklere karşı ataklara kızmıyorumda.

Onun dışında büyük ihtimalle Trojan falan yemiş olabilirsin, Bilgisayarını formatla.
Badeshandan geldigin belli lale ben mybb den anlamiyorum uste cikma sen kendini akilli mi saniyorsun yalana bak gormusde kayit olmus trojanmis pislik adiler sizi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hashtag Gerkenı yaptı Kardes Sen eger gelıp foruma reklam+kufur edersen kımse dayanmaz buna 

Yanı Forumumuza yapılan Hakaretler ve yapılan +18 kufurler bızı buna zorladı uzgunuz 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sizinle muattap olmucam tum aciklarinizi ss aldim varsa bi açığım sende al @admin ile detayli konus.

Yalnız olay buyuyecektir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2017 Saat: 01:40)TheWolf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizinle muattap olmucam tum aciklarinizi ss aldim varsa bi açığım sende al @admin ile detayli konus.

Yalnız olay buyuyecektir.     

[quote pid='598849' dateline='1499982005']
  Kardes neyın kaası Acık olmasa ındex nasıl basılır :DSDAsDASDS   Mantıklı ol bıraz
[/quote]
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Git oldugun belli badeshanda yaptığım açıkları paylasabilirsin hakaret etmisim ya size .

Karı gibi arkamdan konusun siz hadi chatboxta
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
TheWolf haksız sensin neden forumda daha kirlilik yapmaya devam ediyorsun ? Versene telefon numaranı diyor özele gel vereyim ne diyorsan bana de.Şikayet konusu açıyor haksız olduğunu anlayınca dayılanıyor hey Allah'ım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayatta Olur Oyle Seyler The Wolf.  

Gıt Yıllıgı 35 Tleye domaın al Hastagla Duzgun konus sana yedegını verır mYBB KURAR YEDEGINI Kurarsın olur bıter ha yok ben Zırlayacam Hecklıyecem sızı bırak bu ayakları ofkeyle kalkan Zararlı Cıkar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 15 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping