Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steam wallet çekilişi sonucu
Çekiliş düzenlemiştik bu akşam açıklıyoruz canlı yayında
LnOz3b.jpg

açıklama:
http://kafamdakisoru.com/p/2-cekilis-chat

birazdan açıklanacaktır
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
açıklandı tebrikler kazanan kocaayak
https://www.cekilisyap.com/50tl-cuzdan-kodu7
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Ripbyrustavi02 hocam bende ss alıp ip'i silip atın öyle daha sağlıklı. ip adresiniz birilerin eline düşebilir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2017 Saat: 21:52)devrimumut Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Ripbyrustavi02 hocam bende ss alıp ip'i silip atın öyle daha sağlıklı. ip adresiniz birilerin eline düşebilir.

İp adresleri ile yapılacak fazla bir şey yok. En fazla yük bindirerek internet yavaşlatılır ki modem reset ile kurtulabilir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site çok istikrarlı tebrik ederim Murat. Logoyu değiştirirseniz aktif olarak üye olucam logoya kinlendim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2017 Saat: 22:08)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site çok istikrarlı tebrik ederim Murat. Logoyu değiştirirseniz aktif olarak üye olucam logoya kinlendim :D

sildim logoyu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2017 Saat: 23:32)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2017 Saat: 22:08)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site çok istikrarlı tebrik ederim Murat. Logoyu değiştirirseniz aktif olarak üye olucam logoya kinlendim :D

sildim logoyu

İsmini Ömer diye hatırlıyorum yanlışsa kusura bakma. Ömer çok cins duruyordu logo şimdi sade olması güzel olmuş. Amacım kötülemek değildi bi nevi eleştiri zaten katılacaktım ortam hoş görünüyor. Marshmellow id. Birde +1'ler sadece üzerine gelindiğinde görünmesi doğru değil bence. Başka birşey düşünebiliriz. Hatta bunu kafamdakisoru yönetimi olarak üyelere sorabilirsin burdan fikir vermek istemiyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping