06-07-2017 Saat: 20:18
Yorumlarınız?
Orkun Işıtmak Gezi İfşa?
|
06-07-2017 Saat: 20:18
Yorumlarınız?
06-07-2017 Saat: 20:22
ben haylda düşündeliyim o olmaya bilir ses benzerliği var hiç bir videoda yüzü gözükmüyor
06-07-2017 Saat: 20:24
06-07-2017 Saat: 20:26
(06-07-2017 Saat: 20:22)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben haylda düşündeliyim o olmaya bilir ses benzerliği var hiç bir videoda yüzü gözükmüyor Bildiğin orkun işte :P Bu videoları kendi facebook hesabında bulabilirsin eski gönderilere bakarsan. Diyecek birşey yok fakat bu videolar yüzünden orkunu vatan haini ilan edenlere hoş bakmıyorum.
06-07-2017 Saat: 20:29
Kendisi kabul etti zaten videodaki kişi olduğunu.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."
06-07-2017 Saat: 20:34
Tardis o zaman is degisir :) ses benzerligide olabilir ondan demistim aciklam yapar yakinda
06-07-2017 Saat: 20:36
Direk topluca linç etmek olmaz. Önce bir kendi fikirlerini, düşüncelerini ve ne olduğunu, neden olduğunu söylesin arkadaş. Beklemedeyim...
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."
06-07-2017 Saat: 20:48
(Son Düzenleme: 06-07-2017 Saat: 20:53, Düzenleyen: La Fontaine.)
--Maalesef ki bu video Orkun Işıtmak'a ait.
---Nefsine yenik düşmüş olabilir herkes hata yapar.Özür dilemek erdemliktir Orkun. --En sevdiğim youtuberlardandır kendisi inşallah bir açıklama yapar. ---Videolarını sık takip ediyorum bir kere argo kelime kullandığını görmedim. --Eğer küfür ettiyse de cezasını çekmek zorunda... ---Polis kanun adamıdır.Ona herzaman saygı göstermeli ve itaat edilmelidir. - Mustafa Kemal Atatürk.---
Eylemciler ve Provokasyoncular diye ikiye ayrıldığı için gezi parkı olayları dinlemeden yorum yapmak kimseye düşmez.
Herhangi bir siyasi parti mensubunu destekleyene hiçbir şey söylemek düşmez. Objektif bakacak kadar akılları olduğunu sanmıyorum. İdeoloji, siyasi parti fanatiği olanların %100'ü fanatik olmadığı takdirde bomboş bir insan olduğu için bir şeye gereksizce bağlanıp kendisine konuşma hakkı tanınıyor. Yoksa bilimci, ilimci ile aynı söz hakkını nasıl alsın? Kutsal kitap mı hatim etmiş? Nobel barış ödülü mü kazanmış? Hayır o sadece CHP/AKP/HDP/MHP mensubu! Bu da ona konuşma hakkı tanıyor. Ülkedeki en büyük problem ağzı olanın konuşması zaten Milyonlarca terör örgütü mensubu olmamasına rağmen kendince bahaneleri olan insanlar protestolara katıldı o zamanlar. Orkun Işıtmak kim ki ayrı bir kefeye konulacak?
06-07-2017 Saat: 22:43
o zamanlar bitti gitti bu mevzu neden dahaa bitmedi millete iç isyan çıkartacak hainler sürekli birşeyler buluyorlar hep birbirimize düşürüyorlar o zamanda abonesi yoktu sonradan bu tür olayları katılmayan birine ben niye suçlu diyeyim o günler bitti gitti
07-07-2017 Saat: 00:41
Cikip yazili aciklama atmis sacma sapan yazmis güldum gectim sunu anladim hayla ayni kafada o yuzden yediremiyor videolu atmaya.
eskilere hasret kaldık.
07-07-2017 Saat: 01:04
Orkun Işıtmak da herhangi bir vatandaş gibi protesto gösterisine katılabilir, gayet normaldir. Ama bu çocuğa (2013'de çocuktu) bu kadar tepki gösteren insanlar neden Ertuğrul (!) (Engin Altan Düzyatan) 'u görünce neden alnında öpüyorlar ? Kendisi de geziciydi. Şimdi dizide oynuyor diye geziye karşı çıkanlar onu çok seviyor. İnsanları anlamak gerçekten zor. :)
Alıntı:Alıntı:2017-06-23Abone sayısı oldukça düşmüş bu gün :) Alıntı:(NOT: Gezi olaylarında dönemin FETÖ'cü emniyet müdürlerinin hatalı olduğunu düşünsem de olayları genel olarak desteklemiyorum.) GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
07-07-2017 Saat: 10:19
Sonucta orkunda bi insan ve bi siyasi düşüncesi var bence normal bişey niye bu kadar abartıldı anlamadım açıkcası dönemde herşeye terorist diyen aslında kendisi ülkesini satan bi hükümet var suan ülke ilerliyeceği zaman hep bi şembe takılıyor yok özür dileyecekmiş vesayre özür dilemesi saçma demesi gereken, yine böle bir olay olduğunda aynısını yapardım demesi gerekir diye düşünüyorum daha neler neler sölerdimde şuan konu orkun ve kendisini severek izliyorum
Ben polise sinirlenmiştim. Güzellikle istiyor ama vermiyor. Eylem için kask ise polis haklı. Ama bu video baya eskiye ait. Şimdi hortlatıp polemi yapmak gereksiz.
Ayrıca bkz: Kod: https://facebook.com/?_rdr#!/story.php?story_fbid=1281391015291412&substory_index=0&id=336774809753042 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|