Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canınızmı Sıkılıyor ?
STRES ÇARKI ÇEVİRİRKEN DORİTOS RİSK CEZALI SLİME YAPMA VE İCE TEA İÇİP ŞARKI SÖYLEME CHALLENGE

Yapın ve Eğlenin :D 

Dikkat : Sorumluluk Sizin İster Yapın İster Yapmayın :D Bir yerleriniz Sakatlanırsa Benden Değil .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim canım sıkılsaydı böyle bir konu açardım aslında
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tespit Mükemmel ;)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Ainsworth Video fikri pls. Tüm ekipmanlar tamam video çekemiyorum ya :D
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 14:42)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Ainsworth Video fikri pls. Tüm ekipmanlar tamam video çekemiyorum ya :D

Prim yap.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 14:43)RuhSuZZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-06-2017 Saat: 14:42)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Ainsworth Video fikri pls. Tüm ekipmanlar tamam video çekemiyorum ya :D

Prim yap.

Kız arkadaşımın babasına yanlışlıkla mesaj attım ! :D
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 14:44)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Prim yap.

Çok güzel fikir buldum :P Bir kanal yapmıştı fakat ben sana çok fazla değiştirip tekrar anlatacağım. Adam sevgilisinin yanında insta dmlerini okuyor. Birşey yok ama videonun kapağında yanda sansürlü çıplak bir resim var adamında kızgın suratı gözüküyor falan 1 günde 500k izlenmiş. Sence öyle bi tarz yap telefonu al okuyacağım falan yap ondan gizli sonra "ağğ bir saniye benim sevgilim yok" de :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
D10 da yetkimi bıraktım! :P
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 14:48)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-06-2017 Saat: 14:44)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Prim yap.

Çok güzel fikir buldum :P Bir kanal yapmıştı fakat ben sana çok fazla değiştirip tekrar anlatacağım. Adam sevgilisinin yanında insta dmlerini okuyor. Birşey yok ama videonun kapağında yanda sansürlü çıplak bir resim var adamında kızgın suratı gözüküyor falan 1 günde 500k izlenmiş. Sence öyle bi tarz yap telefonu al okuyacağım falan yap ondan gizli sonra "ağğ bir saniye benim sevgilim yok" de :D
Bu kanalı biliyorum :D 
- Sonra kanal sahibi videoyu görsün adımı koysun :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Prim.exe :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kreminizi sürün
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Denizde tost yeme challange!!!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cidden yapabileceğim bir şeyler söyleyin :D
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yapmayın daha iyi isminizin primciye çıkmasını istiyorsanız yapabilirsiniz tabii ki, ha clickbait de yapabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 15:19)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yapmayın daha iyi isminizin primciye çıkmasını istiyorsanız yapabilirsiniz tabii ki, ha clickbait de yapabilirsiniz.
Adam akıllı bir fikir olsa yapıcam da yok işte :D
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Brave wildneress.Bu kanalın böcek tarafından ısırma videolarını izle yani yorumla.Efsane birşey
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 18:06)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Brave wildneress.Bu kanalın böcek tarafından ısırma videolarını izle yani yorumla.Efsane birşey

Bu ne biçim fantezi :Dd Dur dur bunun videosu yapılır :D Teşekkürler.
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
https://youtu.be/MnExgQ81fhU

En beteri
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 18:22)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı: https://youtu.be/MnExgQ81fhU

En beteri
Onu da izleriz. Videoya saklıyorum :Dd
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping