Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GG
Zamanında TaaRRuz bir söz söylemişti bana aklıma çekiç ve çivi ile kazındı sanki. Onca sene boşa gitmiş be dedim kendi kendime. "Bir takım kişiler gider, yerine başkaları gelir. Bu forum 1-2 kişinin gitmesiyle düşecek bir forum değil." Hayatında başarılar. Aklını başına topla derim. Lakin bir daha yönetime dönmek çok zor olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2017 Saat: 21:37)metehandurmus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zamanında TaaRRuz bir söz söylemişti bana aklıma çekiç ve çivi ile kazındı sanki. Onca sene boşa gitmiş be dedim kendi kendime. "Bir takım kişiler gider, yerine başkaları gelir. Bu forum 1-2 kişinin gitmesiyle düşecek bir forum değil." Hayatında başarılar. Aklını başına topla derim. Lakin bir daha yönetime dönmek çok zor olabilir.

1-2 Kişiyle toplanacak forum da değildi ama toplandı :P
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
''Adolf'tan çok sen hakediyorsun. ''
Merhaba,ben tam 4 aydır başvurumu yaptım bekliyorum tamam,rebelboss benden daha iyi bölüm şefi daha iyi bir yetkili olabilir.Benim kadar oda hakediyor.Bu cümle beni yıktı.Gerçekten giderken bari kalp kırmadan git.Bizde burda 4 aydır(120 gündür)bekliyoruz.Zaten çokta bu yetkiye yakışacığını sanmıyodum.

''Böyle düşündüğünü bilmiyordum ancak Adolf kaç aydır başvurusunu yapmış bekliyor. Ha haberim yok ne kadar aktif ne kadar değil , ne yapmış ne etmiş bilmiyorum. Ben başvuralı 2-3 gün oldu olmadı. Tamam kendimi göstermeye çalışıyorum ama senin tarafın tutmanı sana yakıştıramadım kardeşim. Ve sen neden bırakıyorsun? Eğer özelse bana özel mesaj ile yazarsan sevinirim.''Gerçekten bu cümleyle nekadar üstün nekadar yetkili bir insan olmaya yakışır birisini gördüm.Sen gerçekten yüksek mevkilere layıksın reis <3 :).
@RebelBoss
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@professional hayatında başarılar dilerim.umarım istediğin bir şeye kavuşursun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2017 Saat: 22:10)Adolf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ''Adolf'tan çok sen hakediyorsun. ''
Merhaba,ben tam 4 aydır başvurumu yaptım bekliyorum tamam,rebelboss benden daha iyi bölüm şefi daha iyi bir yetkili olabilir.Benim kadar oda hakediyor.Bu cümle beni yıktı.Gerçekten giderken bari kalp kırmadan git.Bizde burda 4 aydır(120 gündür)bekliyoruz.Zaten çokta bu yetkiye yakışacığını sanmıyodum.

''Böyle düşündüğünü bilmiyordum ancak Adolf kaç aydır başvurusunu yapmış bekliyor. Ha haberim yok ne kadar aktif ne kadar değil , ne yapmış ne etmiş bilmiyorum. Ben başvuralı 2-3 gün oldu olmadı. Tamam kendimi göstermeye çalışıyorum ama senin tarafın tutmanı sana yakıştıramadım kardeşim. Ve sen neden bırakıyorsun? Eğer özelse bana özel mesaj ile yazarsan sevinirim.''Gerçekten bu cümleyle nekadar üstün nekadar yetkili bir insan olmaya yakışır birisini gördüm.Sen gerçekten yüksek mevkilere layıksın reis <3 :).
@RebelBoss

@Adolf Laf olsun diye söylemedim sakın yanlış anlaşılmasın.Zaten benide bilen önceden neden bıraktığımı bilir yani bir nevi böyle konular.Ben hak yemem,hak yiyenide sevmem açıkça söyleyeyim.Eğer arkadaşımız bıraktığında birisi yetkilendirilecekse o biri sensin. He aktifliğin,pasifliğin tartışılır o beni ilgilendirmez. Ve profun bıraktığı yetkiyi değil,belkide senin bırakacağın yetkiye talip olurum. Yani demek istediğim bu senin hakkın. :)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten böyle düşündüğünü bilmiyordum,çok teşekkür ederim,eğer olursam senle birlikte bş 1.seviye olmak isterim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlla 1'isi olursa o RebelBoss olur diye düşündüm. Ancak 2 Kişi olursa Tabii ki sende hak ediyorsun.
--
@metehandurmus - Dönmeyeceğim.

-
Kendinize iyi bakın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform