Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GG
Adminlerle iletişim'e geçtim. Sonuç alamadım. @RebelBoss başarılar. 
Bırakıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen de mi leylam ? (kız - erkek dalgası için değil söz diye yazdım.)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam yine karanlık bölge'ye saldırmaya başladınız. Önceki konularınızı temizleyecektiniz yapmadınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beni neden etiketledin ki ? Tek bölüm şefi başvurusu yapan ben değilim. Benden önce @Adolf var ;)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adolf'tan çok sen hakediyorsun.

@xoxox Söyle kardeş nereye taşıyım. Söyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2017 Saat: 18:15)๘קrofessional™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adolf'tan çok sen hakediyorsun.

Uygun olmayan kategoriye açmayı biliyorsan hangi kategoriye taşıyacağınıda bileceksin. Eğer uygun kategori yoksa hiç açmayacaktın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2017 Saat: 18:15)๘קrofessional™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adolf'tan çok sen hakediyorsun.

Böyle düşündüğünü bilmiyordum ancak Adolf kaç aydır başvurusunu yapmış bekliyor. Ha haberim yok ne kadar aktif ne kadar değil , ne yapmış ne etmiş bilmiyorum. Ben başvuralı 2-3 gün oldu olmadı. Tamam kendimi göstermeye çalışıyorum ama senin tarafın tutmanı sana yakıştıramadım kardeşim. Ve sen neden bırakıyorsun? Eğer özelse bana özel mesaj ile yazarsan sevinirim.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gider ayak taşıdım konuyu be Leylam

@beratdemir Gidiyoruz be leylam. Başka projelere uçuyoruz.

(Kız-Erkek Dalga Amaçlı Yazılmamıştır.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşürüz ne diyeyim leylam :) Senin kararın. Sana kötü gelen bir şeyler varsa ki var gibi duruyor ayrılmandan, ayrılmana kimse bir şey diyemez.
- Yeni projende başarılar dilerim dostum.
** Bunca zaman forumu bırakmayıp, desteğini sürdürdüğün için yetkililer adına teşekkür ediyorum.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eyvallah beratdemir. WP numaranı at özelden konuşalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2017 Saat: 18:50)๘קrofessional™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eyvallah beratdemir. WP numaranı at özelden konuşalım.

Sıkıntı şu daha telefon almadım :P
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Messenger var'mı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2017 Saat: 19:00)๘קrofessional™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Messenger var'mı

Reel ekliyorum. Diyeceklerin varsa özelden yazabilirsin.
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beklemedeyim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2017 Saat: 21:25)๘קrofessional™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beklemedeyim..

Artık adminler o kadar ilgisiz oldu ki yetki almayı bile geciktiriyorlar :D
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2017 Saat: 21:25)RuhSuZZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-06-2017 Saat: 21:25)๘קrofessional™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beklemedeyim..

Artık adminler o kadar ilgisiz oldu ki yetki almayı bile geciktiriyorlar :D
Benimki anında olmuştu sonra Adminler aktif olmaya başlamıştı :D
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar, adminlerimizin de bir işi var. Her saat başı aktif olacak değiller, lütfen biraz onları da düşünelim.
(Burada yanlış anlaşılacak bir şey yok.)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2017 Saat: 21:28)kraljmehmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, adminlerimizin de bir işi var. Her saat başı aktif olacak değiller, lütfen biraz onları da düşünelim.
(Burada yanlış anlaşılacak bir şey yok.)

Özel mesaja dahi cevap vermeyen adminlerimiz var :/
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam ben zaten bir şey demedim. Sadece Müsait bir zamanda ilgilensinler dedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2017 Saat: 21:32)๘קrofessional™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam ben zaten bir şey demedim. Sadece Müsait bir zamanda ilgilensinler dedim.

Neden bırakıyorsun reis tam olarak nedeni ?
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping