Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WebEksen'in rezalet bir duruma düştüğü an.
Merhabalar, konu ile alakalı bilgim yok.

Siteyi yayına dahi almadım henüz. Yaklaşık 1 aylık daha çalışmalarım olacak. Kalkıpta kimsenin sitesinde reklam yapmaya da niyetim yok.
Çok şükür param cebimde, google reklam vermek benim için zor değil.
Bunu kimin yaptığı hakkında bir bilgim yok? Ne malum laf etmek için bunları yapmadığın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@[TR]Flash @Yusuf K.

Bakın çocuklar sizden varsa yoksa 9 yaş büyüğüm bu tür konuları önce gelip bizimle görüşün, konu açmanız bana zarar vermez sadece size akıl veriyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam sizinle alakalı bir durum yok ben WebEksen için açmıştım bu konuyu. Siz tamamen yanlış anlamışsınız. Üzerinize alınmayın lütfen. Kastettiğim web sitesi bu http://webeksen.com @ForumEksen
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
WebEksen bana ait bir forumdur güzel kardeşim, yoksa burda laf yetiştirmem. Sahibi benim lakin bu terbiyesizliği kimin yaptığı hakkında bi fikrim yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki, sıkıntı yok zaten önemli değil sildim reklam konularını :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-06-2017 Saat: 00:24)ForumEksen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: WebEksen bana ait bir forumdur güzel kardeşim, yoksa burda laf yetiştirmem. Sahibi benim lakin bu terbiyesizliği kimin yaptığı hakkında bi fikrim yok.

@ForumEksen Hocam Benim Orda bi hesabım var adı #qUaLiTy // olması gerek şifremi unuttum panelden sıfırlarsanız hocam şifreyi istediğiniz gibi yapın burdan ÖM yolu ile atın şifreyi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-06-2017 Saat: 00:36)Yusuf K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki, sıkıntı yok zaten önemli değil sildim reklam konularını :)

Bunu konu açmadan da yapabilirdin kardeş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#qUaLiTy dostum mail yollayarak sıfırlayabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-06-2017 Saat: 14:18)ForumEksen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#qUaLiTy dostum mail yollayarak sıfırlayabilirsin.

site bakımda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar konu kapanmıştır lütfen güncellemeyin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:raid -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping