Hala illuminati zırvalığına inanıyor musunuz? Ünlü trollemesi gibi birşey resmen.
İlluminatiye hizmet eden genç kız
|
07-06-2017 Saat: 12:28
Gençler ben İlluminati Gençlik Kolları başkanıyım. Böyle bir şey yok. Dağılabilirsiniz.
12-06-2017 Saat: 13:33
"
`-.`'.-' `-. .-'. `-. -./\.- .-' -. /_|\ .- `-. `/____\' .-'. `-. -./.-""-.\.- ' `-. /< (()) >\ .-' - .`/__`-..-'__\' .- ,...`-./___|____|___\.-'.,. ,-' ,` . . ', `-, ,-' ________________ `-, ,'/____|_____|_____\ / /__|_____|_____|___\ / /|_____|_____|_____|_\ ' /____|_____|_____|_____\ .' /__|_____|_____|_____|___\ ,' /|_____|_____|_____|_____|_\ ,,---''--...___...--'''--.. /../____|_____|_____|_____|_____\ ..--```--...___...--``---,, '../__|_____|_____|_____|_____|___\ \ ) '.:/|_____|_____|_____|_____|_____|_\ ( / )\ / ) ,':./____|_____|_____|_____|_____|_____\ ( \ /( / / ( ( /:../__|_____|_____|_____|_____|_____|___\ ) ) \ \ | | \ \ /.../|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_\ / / | | .-.\ \ \ \ '..:/____|_____|_____|_____|_____|_____|_____\ / / / /.-. (= )\ `._.' | \:./ _ _ ___ ____ ____ _ _ _ _ _ _ _ ___\ | `._.' /( =) \ (_) ) \./ \ ( (_) / \ `----' """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" `----' / \ ____\__ __/____ / \ (=\ \ / /-) / \_)_\ \ / /_(_/ \ \ / / ) ) _ _ ( ( ( (,-' `-..__ __..-' `-,) ) \_.-'' ``-..____ ____..-'' ``-._/ `-._ ``--...____...--'' _.-' `-.._ _..-' `-..__ POPPY KNOWS ALL __..-' ``-..____ ____..-'' ``--...____...--'' Çevirirsek poppy herşeyi biliyor veya poppy herkesi bilir. d (06-06-2017 Saat: 22:27)Yusuf Mescioğlu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2-3 haftaya kalmaz biter bu olay. 2. Marina Joyce vakası. Marina joyce vakasında son durum neydi? Kıza ne oldu bulundumu yani ben biraz araştırma yaptım sitelerdeki son yazı Umuyoruz ki iyisindir, genç kadın... Bakalım bu olayın altından neler çıkacak! @Yusuf Mescioğlu Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....
12-06-2017 Saat: 17:03
(12-06-2017 Saat: 15:55)RebelBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(06-06-2017 Saat: 22:27)Yusuf Mescioğlu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2-3 haftaya kalmaz biter bu olay. 2. Marina Joyce vakası. Kız zaten şizofreni ilaçları kullanıyordu ailesindende destek alıyordu bu konuda. Hal böyle olunca normal bir durum.
12-06-2017 Saat: 18:57
(12-06-2017 Saat: 17:03)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:@Ripbyrustavi02(12-06-2017 Saat: 15:55)RebelBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(06-06-2017 Saat: 22:27)Yusuf Mescioğlu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2-3 haftaya kalmaz biter bu olay. 2. Marina Joyce vakası. Şu yazıyı okunca ürktüm biraz ister istemez. Kod: https://onedio.com/haber/internet-alemini-sarsan-tuyler-urpertici-gizem-youtube-yildizi-marina-joyce-kacirildi-mi--723223 Video : https://www.youtube.com/watch?v=CRPqlWCTxNE Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi