Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Site Açıyoruz (.com) Sende bizimle çalış?
Biliyoruz ki forumexe gibi bir forum ortamı özleniyor (2013 yılı ve öncesinden bahsediyorum) bu ortamı gene oluşturmak için bir VBulletin tabanlı forum kurmayı planlıyorum. Henüz ismi belli değil fakat kendime ortak, süper moderatör ve moderatör arıyorum. Eğer yeterli ilgiyi burada görebilirsem siteyi açacağım. Projeye destek vermek isteyenler mesaj atabilir.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beni tanıyorsun, (AvanT2) gördüğüm kurduğum forumlarda hep sana destek oldum. olmayada devam edeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek olucagim :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özelden yazdım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar yardımcı olanlar için teşekkür ederim :) Siteyi yarından itibaren düzenlemeye başlıyorum... Şimdi host ve domain alıyorum. Destek vermek isteyenler yazsın :)

Birde isim bulabilsek tam olacak.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek Olurum Elimden geldiği kadar hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eğer blog tarzı bir portalda açacaksanız seve seve gelirim.Forum ekibim var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biz açtık host domain ssl herşey hazır. Tekniki işleri yapıyoruz şuan. İstersen sende gelebilirsin. Forumexe benzeri bir forum olacak + blog da olacak. PM atarsanız geri dönüş yaparım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresi verirseniz yardım ede bilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek olurum seve seve.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-05-2017 Saat: 21:40)#TheDark Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biliyoruz ki forumexe gibi bir forum ortamı özleniyor (2013 yılı ve öncesinden bahsediyorum) bu ortamı gene oluşturmak için bir VBulletin tabanlı forum kurmayı planlıyorum. Henüz ismi belli değil fakat kendime ortak, süper moderatör ve moderatör arıyorum. Eğer yeterli ilgiyi burada görebilirsem siteyi açacağım. Projeye destek vermek isteyenler mesaj atabilir.
benimde böyle bir düşüncem vardı ben de biraz imkanlar kısıtlı olduğu için formu teknoloji ile kısıtladım. ama sana isersen yardımcı olabilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vbulletin lisansı aldınız mı yoksa warez mi kullanacaksınız?
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ÖM den link atar mısın hazırsa ?
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping