Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Sitesi Neyimizvar.net Açıldı!
Başarılar dilerim umarım istediğin yerlere gelirsin mert zaten senin projelerin hep sağlam olmuştur :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar diliyorum. Umarım hedefine ulaşırsın.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2017 Saat: 20:16)alperenbaltacı Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar dilerim umarım istediğin yerlere gelirsin mert zaten senin projelerin hep sağlam olmuştur :)

Teşekkür ederim tabii ki sağlam yaptım.

(05-05-2017 Saat: 20:17)Yusuf K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar diliyorum. Umarım hedefine ulaşırsın.

Teşekkürler.

---

Destek olurum diyenleri göremiyorum hani nerdesiniz beyler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geliyorum tatlım
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim herkese genel bakış reklamım doldu ohh
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar geldim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mert, böyle siteler çok açıldı. Ancak bir hevesle başlandı ve birkaç hafta süper aktiflikten sonra kapandı. Bence tutmaz ama başarılar dilerim.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2017 Saat: 14:13)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mert, böyle siteler çok açıldı. Ancak bir hevesle başlandı ve birkaç hafta süper aktiflikten sonra kapandı. Bence tutmaz ama başarılar dilerim.

Bana ön yargı yapma, gel de siteye bak. Ben bilmiyor muyum dediklerini, site aktif değil ki zaten o kadar. Buna gerek yok. Siteyi aktif olarak lanse eden şeyler üyelerin kastıkları konular, bu da sahte aktifliktir. Ben alıntı gereksiz konu paylaşımını kısıtladım. O dediğini yaşamamak için ve sitede boş içerik dolmaması için böyle yaptım. Ha bir de öyle olan sitelerde genelde ekip oluyor, bu sitede ekip yok tek başımayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şevk kıracağınıza böyle sitelere destek olsanız da Türkiye'de adam akıllı bir kaç forum olsa..... Desteğimiz tam umarım kapanmayacak bu forum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Niye forum piyasasında herkes bir moral bozma, şevk kırma peşinde anlamıyorum yabancılar gayet birbirlerine destek yardımcı oluyorken neden biz böyle şeyler yapıyoruz
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2017 Saat: 14:55)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Niye forum piyasasında herkes bir moral bozma, şevk kırma peşinde anlamıyorum yabancılar gayet birbirlerine destek yardımcı oluyorken neden biz böyle şeyler yapıyoruz

Aynen öyle, bu forumu kapatma niyetim falan da yok, neden kapatayım ki. Adam gibi yönetiyoruz işte, 4 hafta düşünüp 3 haftada hazırladım forumu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mert gözüme batan detayları söyleyeyim. Üstte bulunan istatislikler hoş durmuyor. Biraz daha geniş, mesela üye sayısında rakam yazıyorsa başına Üye Sayısı: yaz çünkü çok dar hissettiriyor. Onun yukarda durmasıda navigasyonu boş göstermiş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben destek vermeyi düşünüyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aşırı beğendim , oyun dünyasını bırakcam artık tekrar bu işlere gelicem forumuna gelip bu 10tl.net de oldugum aktifliği oradada yaparım ( 3-4 aydır aktif değilim şş :D )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şöyle bişey deniyorum daha mantıklı oldu
https://www.neyimizvar.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-06-2017 Saat: 15:43)Orion Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şöyle bişey deniyorum daha mantıklı oldu
https://www.neyimizvar.net/

Hoş ve hızlı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping