Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Görevi Bırakıyorum
Arkadaşlar aylar sonra destek sitesine dönmüştüm ama görevi aldığım zamandan beridir yine eskisi gibi aktif olamamaya başladım.Bunun yegane sebebi gurbette olduğum için internet sıkıntısı baya çekiyor olmam ve üniversitedeki zorluk derecesi fazla olduğu için.Hakkınızı helal edin arkadaşlar ve sayın hocalarım.Forumda herşeyden çok yetkiden çok bir aile gibi sıcak bir yer olduğu için seviyordum.Ve sizde gerçektende bir amaç ve hedef peşinde iseniz ilk olarak ortamdaki sıcaklığa ve üst yetkililere bakın.Ben üst yetkililere baktığım zaman gerçektende saygıyı hak eden kişiler.Kimileri vardır üst yetkilidir ama tabiri caiz ise burnu havadadır.Ama burdaki üst yetkili hocalarım gerçektende mütavazi ve gerçektende gayet iyi kişiler.Bu yüzden herşeyden önce saygınlık ve insanlık geliyor.Destek sitesinide destek sitesi yapan budur diye düşünüyorum.Bir kusurum olduysa affola çünkü mükemel bir insan değilim beşer şaşar bende bazen hata yapmış olabilirim bu yüzden Hakkınızı helal edin arkadaşlar.Benim eğer hakkım varsada helal olsun.Hepinize İyi forumlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatında Başarılar Diliyorum Kardesim Allah Zihin Acıklıgı Versin Üniler Cok Zordur. :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2017 Saat: 02:16)pro35x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayatında Başarılar Diliyorum Kardesim Allah Zihin Acıklıgı Versin Üniler Cok Zordur. :/

Teşekkür ederim.Allah razı olsun kardeşim.Aynen birde mühendislik olunca böyle oluyor kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah(c.c) Yolunu açık etsin inşAllah. Gerçekten üniversitede internet ortamını bırakmak gerekiyor ben bırakmadım sıkıntı çektim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu sitede oldukça bizi iyi hissettiren o ortam kalmadı artık. Uçtu gitti o. Bunun sorumlusunu da biliyorum o bende kalsın. Arkadaşlıklar edindik/bitti. İnsanlar gitti. Yeni gelenler onların yerini dolduramadı.
Umarım iyi bir ömür geçirirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2017 Saat: 02:23)ByPiskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Allah(c.c) Yolunu açık etsin inşAllah. Gerçekten üniversitede internet ortamını bırakmak gerekiyor ben bırakmadım sıkıntı çektim.
Allah razı olsun hocam.Teşekkür ederim.Bazen gitmek gerekiyor hocam.İleriye dönüp baktığımızda onu gerektirdiğini görüyorsunuz ve bırakmak zorunda oluyorsunuz ister istemez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2017 Saat: 02:25)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu sitede oldukça bizi iyi hissettiren o ortam kalmadı artık. Uçtu gitti o. Bunun sorumlusunu da biliyorum o bende kalsın. Arkadaşlıklar edindik/bitti. İnsanlar gitti. Yeni gelenler onların yerini dolduramadı.

Sebep aramak yerine çözüm üretmek en iyisi bence.Çünkü sebepler seni ilerletmez  çözümler seni bir yere getirir.Bu arada iyi dilekleriniz için
Teşekkür ederim hocam.Saolun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2017 Saat: 02:29)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-04-2017 Saat: 02:25)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu sitede oldukça bizi iyi hissettiren o ortam kalmadı artık. Uçtu gitti o. Bunun sorumlusunu da biliyorum o bende kalsın. Arkadaşlıklar edindik/bitti. İnsanlar gitti. Yeni gelenler onların yerini dolduramadı.

Sebep aramak yerine çözüm üretmek en iyisi bence.Çünkü sebepler seni ilerletmez  çözümler seni bir yere getirir.Bu arada iyi dilekleriniz için
Teşekkür ederim hocam.Saolun

İlk yaptığım şey çözüm aramaktı. Valla artık ilerletsin de istemiyorum gerek yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2017 Saat: 02:17)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-04-2017 Saat: 02:16)pro35x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayatında Başarılar Diliyorum Kardesim Allah Zihin Acıklıgı Versin Üniler Cok Zordur. :/

Teşekkür ederim.Allah razı olsun kardeşim.Aynen birde mühendislik olunca böyle oluyor kardeşim.
of of valla Allah Yardımcın Olsun Kardesım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatında başarılar arada uğra bekletme/özletme
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Verdiğin emekler için minnetariz. Hayatında başarılar diliyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Foruma verdiğin emekler için teşekkürler.Seni pekte tanıyamadım ama dosdoğru birisi olduğunu biliyorum.Her yolun sonu olduğunu biliyorum.Hayatta zorluklarda vardır önemli olan dimdik yurumektir.Kendine iyi bak dostum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2017 Saat: 11:51)ActLuena Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Verdiğin emekler için minnetariz. Hayatında başarılar diliyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hakkım helal olsun varsa sende helal et,her zaman kapımız sana açıktır.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sizi çok fazla tanımıyorum fakat yorumlara bakıldıkça kaliteli ve iyi bir insan olduğunuzu anlayabiliyorum. Hakkım yoktur fakat varsa helal olsun. Hayatınızda başarılar hocam...
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah yolunuzu açık etsin. Başarılar dilerim hayatınızda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yolun açık olsun hemşehrim, Allah'a emanet ol. Hakkım varsa helal olsun, sende helal et, arada bir uğramaya çalış, özletme kendini.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping