Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Görüşürüz 10tl.net Ailesi
Şuana kadar benimle arkadaşlık edip benimle sohbet eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Bir sebepten dolayı forumlara/foruma devam edemeyeceğim.İnşallah birgün dönüpte bu güzel forumlarda yer alırım.Şunu söyleyeyim :Sana yapılan haksızlıkları toza,iyiklikleri ise mermere yaz...Hayat bir anlamsızlık oluşturuyor mesela kim kimin koltuğuna geçiyor kime haksızlık ediliyor kimlerin hakkı yeniliyor.İyilik isteyenler kötülük buluyor.Şunu bilin nekadar saygı gösterirseniz gösterin karşınızdaki kişi sizlere kötü davranırsa siz saygısızsınız.Gözlerimden akan iki damla yaş arkadaşlarım ve buradaki anılarım için.Haksızlıklara isyan etmeyenler onlardan gelecek her musibete katlanmalıdır.Öncelikle arkadaşlarım ,discord grubu,bölüm şefleri ve birçok kişiye teşekkürler.İnsan üzülüyor ki burada bir anıları var.Ağladık güldük eğlendik forum açtık yapılandırdık ve kariyerimizi bitirdik.Kendi çıkarı uğruna işini yapanlarada burdan bir mesajım var ki :  Adil ol , kudretin sürekli olsun...Destek.10tl.net ailesi sizi çok özleyeceğim.Belkide bu son konum son mesajım son yazım.Gerçekten çok güzel anılarımız oldu bunu birkez daha dile getireyim.Hakk'ın yolunda gitmek en iyisi... Haksızlara karşı haksızlıkla davranmayın çekin gidin......
Belki de birgün döneceğim dönemeyebilirim de Dünya 3 günlük olabildiğince iyi ol sevap işle,kendi çıkarın kendin için iş yapma kimseye önyargılı davranma,bu yazımı sonuna kadar okudun sanırım,teşekkür ediyorrum.

Görüşürüz kendinize iyi bakın...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatında başarılar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatında başarılar.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bırakma sebebinizi tam olarak anlayamadım ancak D10 dışı hayatınızda başarılar diliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatınızda Başarılar Dilerim. Kendinize Dikkat Edin Allaha Emanet Olun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah'a emanet ol, tekrardan görüşmek dileğiyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar süpriz bir kararla sorunlarım yani çevremdeki sorunları giderdim...
Hep gidicem diye yola çıkıyorum gitmiyorum bi ani karar oluyor.
Çevremdeki,sebepleri,sıkıntıları, sorunları giderdim,başka sorun kalmadı sizlerleyim.
Bu arada bu forumla alakası yok sıkıntının yakınımdaki insanlarla vardı şuan düzeldi ve o düşünceden çıktım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2017 Saat: 00:32)Adolf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar süpriz bir kararla sorunlarım yani çevremdeki sorunları giderdim...
Hep gidicem diye yola çıkıyorum gitmiyorum bi ani karar oluyor.
Çevremdeki,sebepleri,sıkıntıları, sorunları giderdim,başka sorun kalmadı sizlerleyim.
Bu arada bu forumla alakası yok sıkıntının yakınımdaki insanlarla vardı şuan düzeldi ve o düşünceden çıktım.

seni gidi seni :D hoşgeldin @Adolf
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim...
Hoşbulduk tekrardan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App