https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proje Önerileri
Arkadaşlar merhaba
Bugün yeni bir karar alarak köklü bir projeye imza atma kararı aldım.İnternette zaman öldüren birisiyim artık milletin forumuna saatlerimi vermeyi bırakıp kendi sitemi açacağım.Köklü bir proje olması için vdslerimden en iyisine cpanel kurup siteyi kendi sunucularımın çatısı altına alacağım.Yani altyapı sağlam olacak.Aklınızda,hayallerinizde ne varsa her türlü proje önerisinde bulunabilirsiniz.Oyun serveri olur,blog olur,illegal site olur hepsine açığım.Eğer blog yaparsam diye bordoklavye.org aldım sizce yeterince jenerik mi ? Ayrıca forum olursa 20 konu açana vds ssl domain felan dağıtabilirim iyi olur mu ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüş vermeyeceğim sadece şunu belirteceğim, fazla heyecanlanmayın derim şayet şu anki hevesiniz geçici olabilir. Yarın üşenip te işi bırakabilirsiniz. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-02-2017 Saat: 01:22)Moody Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Görüş vermeyeceğim sadece şunu belirteceğim, fazla heyecanlanmayın derim şayet şu anki hevesiniz geçici olabilir. Yarın üşenip te işi bırakabilirsiniz. :)

Öyle bir huyumun olmadığını beni tanıyanlar biliyor.Gayem belliyse yolumdan şaşmam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyun server'i açabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayellerinin peşinden koş inanırsan başarabilirsin. değişik fikirler düşün ilgi çekici bir domain adı gibi. Forum açıcaksan ne gibi etkinlikler olabilir. Nasıl konular olmalı insanların ilgisini ne çeker? forumda çok özgür olmak mı mesala..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer forum açarsan genel forum tarzında felan rütbe felan önemli değil konu yardımı felan yaparım. Burdakilerin birleşip çok iyi bir genel forum oluşturabileceğine inanıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bencede bende yardım yaparım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bordoklavye.org üzerine blog/portal açsam iyi olur mu ? Bence akılda kalıcı ve gayet jenerik ama buradan ekip oluşturmak isteyen arkadaşlar olursa forum açabiliriz.Forum için sağlam bir ekip olması lazım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-02-2017 Saat: 19:51)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bordoklavye.org üzerine blog/portal açsam iyi olur mu ? Bence akılda kalıcı ve gayet jenerik ama buradan ekip oluşturmak isteyen arkadaşlar olursa forum açabiliriz.Forum için sağlam bir ekip olması lazım :)

Blog açarsanız yardımcı olabilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping