https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vodafone Dolandırıyor !
Arkadaşlar Bu sabah kahvaltıdan sonra annem bana vodafone tarafından 30 lira para kesildiğini sebebini bilmediğini söyledi,bende sabahdan beri araştırdım aradım sordum ve ''YBS'' adlı firmanı vodafone ile işbirliği sağlayarak kullanıcının rızası olmadan onayı olmadan bir eğlence uygulaması olan fal vs şeylerine üye ediyor ve sizin bundan sadece faturanıza yansıyınca belli oluyor.Vodafone bununla alakalı olmadığını söyleyen müşteri hizmetleri sizi ybs adlı firmaya yönlendiriyor ve bu firmada müşteri hizmetleri tam 15 lira sizden konuşma ücreti alıyor oldu mu size 45 lira para bunun yaklaşık olarak yılda 3-4 milyon insana yapıyorlar ve buda yaklaşım 30x3.000.000 milyon insandan 90.000.000 milyon para eder yani kendi paramızla kendimizi dolandırıyoruz bir nevi.

Başbakanlık,BTK bütün heryerlere şikayet ettim elimdeki belgeler ile mahkemeye başvuracağım,eğer böyle birşeyle karşılaşırsanız sizlerde başvurun hakkınızı,hakkımızı yedirtmeyin !
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ek olarak daha birçok firma bu şekilde kullanıcılarını dolandırıyor. Haberiniz olsun. Konu için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aa ben 5 senedir Vodafone kullanıyorum başıma gelmemişti. Faturalı da değili aslında. Bilgi için sağol :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir de ekip liderleri forumlarla ilgili iş yapsa güzel olacak artık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
->Görmek İstediklerimizi Görür,İstemediklerimizi Göremezmişiz.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-02-2017 Saat: 13:14)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ->Görmek İstediklerimizi Görür,İstemediklerimizi Göremezmişiz.

Evet beni anlattın.
Görmek istediklerimi göremiyorum o ne olacak Alperen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yalnız forumla ilgilenmek dışında her şey yapıldı münazara,güzel söz,anket konuları. Biraz daha yararlı şeyler paylaşmaya yönelsek?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sizler Niye Yararlı Konular Açmıyorsunuz Peki ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Turktelekomda eskiden yapıyordu böyle ama arayıp geri ödeme yaptırmıştım
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-02-2017 Saat: 13:22)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizler Niye Yararlı Konular Açmıyorsunuz Peki ?

Yetkimi bırakmadan önceki tema paylaşımlarıma bakabilirsin. Senin üzerine düşen bir görev de olması lazım, burada bir ekip lideri olarak. Ben bıraktım bu işi. Yoksa senin yok mu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-Belki de yanlış yerden bakıyorsundur mert.
-Anladığım kadarıyla benim lider olman size birazcık gıcık etmiş olsa gerek ki tartışmayacağım zaten bu forumun yararını düşünseydiniz bana özel mesajdan sorardın böyle birşeyi ha yetkimi bıraktın dedin de,sen hala yönetici listesin de değilmisin ya ? ha ama pardon bırakmıştın özür dilerim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aşırı derecede düz bir açıdan bakıyorsun konuya. Kendince yararlı olsada forum için hiç bir yararı olmayan konular açıyorsun. Bu forumun münazara konuları ile kalkınacağını düşünüyorsan devam et.

Buda benim konularım listeleyemedim daha sayfalarca var çünkü :
8M9Q2n.png
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-02-2017 Saat: 13:28)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: -Belki de yanlış yerden bakıyorsundur mert.
-Anladığım kadarıyla benim lider olman size birazcık gıcık etmiş olsa gerek ki tartışmayacağım zaten bu forumun yararını düşünseydiniz bana özel mesajdan sorardın böyle birşeyi ha yetkimi bıraktın dedin de,sen hala yönetici listesin de değilmisin ya ? ha ama pardon bırakmıştın özür dilerim.

Neden hep yanlış yerden bakan ben oluyorum?
Lider olman gıcık etmedi, ben genelleme yapıyorum. Aksine sen lider olunca sevinmiştim şimdi ne güzel işler yaparsın diye. Ben bu forumun yararını hep düşündüm de ne oldu, o sıralar geri zekâlıydım farkına vardım ki herkes(herkesten kastım anlaşılmıştır umarım) kendi çıkarında, ben de öyleyim artık. Özel mesajdan söylemememin ya da sormamamın sebebi dediğim gibi genelleme yapmam. Asıl amacım genelleme yapmak seni vurmak değil.
"Ha ama pardon bırakmıştın özür dilerim" ? Sanki atılmışım gibi konuştun. Evet aslında öyle oldu atıldım. İyi de oldu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende zaten çirkeflikleri yüzünden Türk Telekom, Vodafone gibi firmalardan uzak durmayı tercih ettim.
Şahsen pek tanınmayan biziminternet, uydunet gibi internet sağlayıcıları daha iyi geliyor gözüme.

- Konuyu kirletmeyin, her yerde bir tartışma olmasın forumda.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-02-2017 Saat: 13:35)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende zaten çirkeflikleri yüzünden Türk Telekom, Vodafone gibi firmalardan uzak durmayı tercih ettim.
Şahsen pek tanınmayan biziminternet, uydunet gibi internet sağlayıcıları daha iyi geliyor gözüme.

- Konuyu kirletmeyin, her yerde bir tartışma olmasın forumda.

Forumun asıl amacı tartışmak değil mi zaten? Benim mi dil anlatımım zayıf yoksa.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açılan Konular= Google,Bunu Çıkarmış Şunu Çıkarmış Şunlar Gelmiş,Röpörtaj Eeee Burası Hani Mybb Forumuydu ? Ben Pek Birşey göremedim açıkası.

-Genelleme yapsan bile liderler bunu görmez çünkü hepsi şuanda izinde tek aktif lider benim ne bekliyorsunuz yararlı konu açmamı mı ? tüm liderler izinde diğer ekiplerede bakıyorum,bunun yanı sıra benimde bir hayatım var ancak 7/24 açığım kendi ekibiminde sürekli olarak atamalar yapıyorum,indirmeler yapıyorum kendi ekibimi yönetiyorum iş istersen bende iş çok merak etmeyin siz,sürekli olarak 3-5 kişi forumda tartışma çıkartmaya çalışıyor banlamayalım diyoruz yine aynı nato mermer nato kafa bunun dışında kitap okuyorum okuyorken bile aklım burada,birşeyler yapıyorum sadece sizlere göstermiyorum sadece yönetim biliyor üyelerin rahatlığı için hiçbirşeyin farkında değilsiniz neyse uzatmayın daha da.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Videomobi dedikleri lanet şeyi başıma bela etti bu vodafone denen rezalet firma.39 tl miktarinda bir ucret aldilar benden.Vodafone 'u aradim kendilerine durumu anlattim pek orali olmadilar ve beni videomobi firmasina yonlendirdiler.Daha sonra orayi aradim basta durumu acikladim yapacak biseyimiz yok dediler ses kaydi yaptigimi bunlarla tuketici haklarina basvuracagimi soyledim, sonra yarini iade edelim dediler zaten bu cumleyle kendilerini adeta bitirdiler.Sonra mahkeme ile tehdit ettim 14 gun icinde benden aldigi iban adresime parayi iade ettiler kurusu kurusuna...Bunlara pay vermeyin.Zaten ondan sonrada operatorumu degistirdim.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
forumun amacı belli sorunları konu belirlenerek düzenli bri şekilde tartışmaktır her konuda konu sahibinin istemi dışında tartışma başlatamassın böle birşey yok daha fazla konuları kirletmeyin yöneticilerle  dalaşa girmeyin. Tartışmak istiyorsanız konu açın konuyu belirtin tartışalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Power: Mert, konu tartışılmak için açılmış. İki türlü tartışma vardır. Dalaşmak yada konu üzerinde fikir ayrılığını belirtmek ve fikirleri destekleyip karşı çıkmak, ama sen dalaşmak tartışmasına uymuşsun.

Sanki paylaşılacak şeyler var. Adam bölüm şefi, tüm bölümlerle ilgileniyor. Bu demek değilki tüm bölümlerde konu açacak, istediği yerde açar. Sen tema sorumlusuydun ve tema ile alakalı konular açmalıydın. Ben grafiker sorumlusuydum bende grafik ile alakalı konular açmalıydım. Bölüm şefi ister bir bölümde konu açar, ister diğer bölümlerdede konu açar.

Nokta.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tartışma Çıkartmaya gerek yok yani olabilecek şeyler bizler de insanız sadece yaklaşımlar yanlış o kadar.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping