Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB Arşiv yayın hayatına son vermiş
P0Ejpd.png

Siteye girdiğinizde bu açıklama ile karşılaşıyorsunuz. Adminlerce alınmış bir karar yapabilecek bir şeyimiz yok.

Ekstra teşekkürler :
Mert, omr, Murat İşbilir, Adolf Missen, The Legend, Dream41, Ripbyrustavi02, Kerem Arslan, kraljmehmet, Thekinq, Moody's

Ben çok eğlendim bu projede discord ağı kurup bütün gün dertleştik bazende güldük
Konu ile alakalı :

MyBB Arşiv yine bir skandala imza attı...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok üzüldüm açıkçası.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bu foruma çok emek verdim ve forumu ayakta tutmaya çalıştım,tüm yönetim arkadaşlarımda emek verdi.
(Aktif olarak baktığım,ve sevdiğim forumlardan en iyisi)

Başta adminlerim olmaz üzere tüm yönetim arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Belliydi zaten , mybb forumları genelde böyle oluyor geçen sene tutan forum vardı o da battı , keşke kapatılmasaydı okul olduğundan girmiyorlardır bence .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben niye bu forumu yeni öğreniyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haberim yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekip sağlam değildi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekip sağlam değil miydi ? Yeterince kişi vardı ekipte.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekipte bu kadar insan olmasına gerek yoktu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@kraljmehmet ben ekip üyeleri sayısından bahsetmiyorum çoğu ya ilgilenmiyor ya da aktif değildi ayrıca discordda da sunucuyu amacından saptıran da onlardı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her zaman demişimdir. Destek siteleri tutmuyor diye. Beklenen bi final oldu diyebilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteye üye olup, bir kaç materyal indiricektim. Bir rekabetçi attıktan sonra böyle bir ekranın gelmeside üzücü..
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kapanma sebebi tam olarak nedir?

Bana ekip yetersizliğinden bahsetmeyin, tek kişiyle bir forum idare edilebilir. (Kişisel meseleler dahil değildir yorumuma)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-02-2017 Saat: 23:24)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kapanma sebebi tam olarak nedir?

Bana ekip yetersizliğinden bahsetmeyin, tek kişiyle bir forum idare edilebilir. (Kişisel meseleler dahil değildir yorumuma)

O kadar kişi olmasına rağmen kimse ilgilenmiyordu. Ve de sitede üye yoktu. Siteyi alıntı konularla doldurunca ele bir şey geçmiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aslında özgün konulardanda pek birşey kazanılmıyor. Şöyle bedava forum kuruyorsun üst seviyelere cıkman zor ve gidip mybbarsiv ismini seçiyorsun işte orda bitiyorsun. İlk başta yapılması gereken googleda aratmak olurdu. mybbarsiv ismiyle comlu site başı çekiyor zaten.
Ama kapanmasına üzüldük yinede çünkü bir emek var ortada tema yapıyorsun konular açıyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-02-2017 Saat: 23:29)ByPiskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aslında özgün konulardanda pek birşey kazanılmıyor. Şöyle bedava forum kuruyorsun üst seviyelere cıkman zor ve gidip mybbarsiv ismini seçiyorsun işte orda bitiyorsun. İlk başta yapılması gereken googleda aratmak olurdu. mybbarsiv ismiyle comlu site başı çekiyor zaten.
Ama kapanmasına üzüldük yinede çünkü bir emek var ortada tema yapıyorsun konular açıyorsun.

Mybbarsiv.com'dan haberim vardı ancak açtığımızda nasıl unuttum bilmiyorum. Zaten hiç seçici bir subdomain değil. Çok düşüncesiz ilerledik. Yani bir de içimizde bu forum tutacak diye his vardı, o kadar kendimizi (nasıl desem bilemedim) şey yapmışız ki önemli detayları unutmuşuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-02-2017 Saat: 23:34)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-02-2017 Saat: 23:29)ByPiskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aslında özgün konulardanda pek birşey kazanılmıyor. Şöyle bedava forum kuruyorsun üst seviyelere cıkman zor ve gidip mybbarsiv ismini seçiyorsun işte orda bitiyorsun. İlk başta yapılması gereken googleda aratmak olurdu. mybbarsiv ismiyle comlu site başı çekiyor zaten.

Mybbarsiv.com'dan haberim vardı ancak açtığımızda nasıl unuttum bilmiyorum. Zaten hiç seçici bir subdomain değil. Çok düşüncesiz ilerledik. Yani bir de içimizde bu forum tutacak diye his vardı, o kadar kendimizi (nasıl desem bilemedim) şey yapmışız ki önemli detayları unutmuşuz.

Sağlık olsun bu da bir deneyim oluyor.Bundan sonra olursa daha sağlam şeyler yaparsınız metehanda yetenek var zaten tema konusunda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Power İyi bir tasarımcı, iyi bir forum düzeni dışında forumu yönetebilecek adaletli insanlar lazım.. İki adet admin kesinlikle hem temayla, hem sorunlarla hemde forum yönetimiyle uğraşamaz. Zaten subdomain seçiminiz bir hataydı. Geçmiş olsun.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-02-2017 Saat: 23:41)#TheDark Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power İyi bir tasarımcı, iyi bir forum düzeni dışında forumu yönetebilecek adaletli insanlar lazım.. İki adet admin kesinlikle hem temayla, hem sorunlarla hemde forum yönetimiyle uğraşamaz. Zaten subdomain seçiminiz bir hataydı. Geçmiş olsun.

Hayır asıl forumun başında tek adam olacak her şeyi o yönetecek. Merkezi yönetim önemli. Diğer adminlerle falan istisna durumları oluşuyor. Herkes her zaman tek adama başvurmalı. Forum açılacaksa onun başındakinin ilgili her şeyi bilmesi gerekiyor. Kendi işini kendisi yapsın kendisi yönetsin. Peşinden adam gelir zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok büyük bir ayıp oldu
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform