https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yapilan Röportajlar Hakkinda
Forumda son günlerde röportajlar dikkatimi çekti. 
Röportajcı arkadaşlar gözünüzü seveyim 5 soru ile röportaj mi olur ? Sizi kırmak istemem fakat lütfen önceki yapılan röportajlara bir bakmanizi tavsiye ediyorum..
Sorularınızı da değiştirmenizi de tavsiye ederim .
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu tarz yorumlar çok geliyor. Keşke konu açmak yerine yoruma yazsaydınız. Röportaj yaptığımız kişilerle ekstra soru olarak 4 soru ek soruyoruz. Kısacası animelerdeki ovalar gibi.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 22:10)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu tarz yorumlar çok geliyor. Keşke konu açmak yerine yoruma yazsaydınız. Röportaj yaptığımız kişilerle ekstra soru olarak 4 soru ek soruyoruz. Kısacası animelerdeki ovalar gibi.
Boş bir yorum yaptın şu an. Bir cok röportaj konusu var ve onları sabote etmek istemiyorum. Lütfen sırf roportaj yapmak için röportaj yapmayın..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 22:14)Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2017 Saat: 22:10)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu tarz yorumlar çok geliyor. Keşke konu açmak yerine yoruma yazsaydınız. Röportaj yaptığımız kişilerle ekstra soru olarak 4 soru ek soruyoruz. Kısacası animelerdeki ovalar gibi.
Boş bir yorum yaptın şu an. Bir cok röportaj konusu var ve onları sabote etmek istemiyorum. Lütfen sırf roportaj yapmak için röportaj yapmayın..

Sabote etmek derken neyi ima etmek istediniz? Sorular aynı bunları daha sonra belirli kategorilendireceğiz Görüş röportajı soruları,Normal röportaj soruları,spesiyal röportaj soruları.

edit bunlarıda okuyun : http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=89270

spesiyal ovalar gibi bir şey şuanda paylaştıklarımız.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her şey ölçüsünde güzeldir.. Fazla abartmaya gerek yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Gokss hocam kesinlikle hak veriyorum. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eee az soru olmuşsa ne olmuş? Bir zararı mı var?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 22:23)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eee az soru olmuşsa ne olmuş? Bir zararı mı var?

Röportaj dediğin aklına gelen her türlü soruyu sormaktır. 3-5 soruyla röportaj olmaz ki. Arkadaşına kendisi hakkında soru sormak olur bu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 22:17)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sabote etmek derken neyi ima etmek istediniz? Sorular aynı bunları daha sonra belirli kategorilendireceğiz Görüş röportajı soruları,Normal röportaj soruları,spesiyal röportaj soruları.

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=50716&highlight=Röportaj

Bence sen bu konuyu iyice oku..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hep aynı sorular ve kısa cevaplar bence biraz daha konuşun röportaj yapacağınız kişiyle ;))
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Power konuşma tarzına dikkat etmeniz dileğiyle..

@Power-O
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 22:27)Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2017 Saat: 22:17)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=50716&highlight=Röportaj

Bence sen bu konuyu iyice oku..
Bence sen daha kendin aktif olamazken insanların işine karışma. Burda gelip yine tartışma çıkardın tebrikler. Şimdi ben verdiğin konudaki röportajdan daha iyi röportaj yaptığımı düşünüyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 22:30)ðєคt คภġєlร™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Power konuşma tarzına dikkat etmeniz dileğiyle..

@Power-O

Ben bir şey mi dedim? Sen yönetici misin? Bak hepsi soru işaretiyle bitiyor. İlk attığım cevap da dahil.

Benim üslubum sertse konuyu açan kişi de değiştirsin o zaman bu tarzını. İşinde inisiyatif alan adama karışmak oluyor bu, öneri değil. Bırakın da artık herkes bir şeyleri kendi yapsın, herkes birbirine atlamasın. İnisiyatifi olmayanlar da karışmasın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence arkadaş aktif olmadığından tartışma çıkararak burdayım demeye çalışıyor. Uzun zamandır yoktun ve geldiğin gibi tartışma çıkaramazsın. Bu öneri konusu falanda değil bildiğin sert eleştiri yapmışsın. Kaç aydır yoktun gelir gelmez tek ilgini çeken röportajlar mı oldu?

Neyse arkadaşa daha fazla bir şey demek istemiyorum iyi forumlar.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Örnek olarak forumun orta seviye(en iyi demiyorum çünkü o dönemlerine yetişemediniz) dönemlerinde olduğu 2013 yılından şu anda denetim ekibi liderliğinde bulunan birisinin konusunu gösterirsen ben de forumun o zamanki kalite potansiyelini sana gösteririm;

O yıllarda en son ayın 5'inde forum ortamına mesaj atıp daha sonra kalkıp foruma girdiği gibi bir şeyler yapmaya uğraşan birisine forum halkının önünde ders vermeye çalışan kişi ertesi gün kadrodan çıkartılırdı. Ne zamanki bunu yapanlar kadroda tutuldu forum bu rezalet duruma geldi.

En son OnLiNe'yi forum önünde bozduğun zaman başına gelenleri hatırlıyorsun değil mi? O zamandan beri eleştiri nasıl yapılır, nerede yapılır, nasıl yapılmamalıdır gibi şeyleri öğrenememişsin.

Admin birisini röportaj ekibine yetkilendirmişse ona o işi vermiştir, güvenmiştir. Ha, adminin yanlış kişileri kadroya almasından yakınıyorsan seni ve MuratBaykam'ı baz alarak düşüncene katılıyorum evet.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kısmen katılıyorum, herkese aynı soruyu sormak röportajdan çok anket gibi olmuş.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kimse beni yanlış anlamasın.. Bu tarz ( saçma ) konular için kavga etmeye gerek yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 23:09)ðєคt คภġєlร™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kimse beni yanlış anlamasın.. Bu tarz ( saçma ) konular için kavga etmeye gerek yok.

Bu kavga değil, tartışma. Tartışma bir sanattır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 23:09)ðєคt คภġєlร™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kimse beni yanlış anlamasın.. Bu tarz ( saçma ) konular için kavga etmeye gerek yok.

Kavga kaba kuvvettir. Burada tartışma da yok sayılır. Gerçekler explicit olduğunda birilerine ağır gelir sadece.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir şeyleri itici biçimde eleştirmek yerine duvara sizde bir tuğla koyun...Bırakalım insanlar hevesleri olduğu işleri yapsın.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 27 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform