https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tüm Üyelerin ve Tüm Yöneticilerin Dikkatine
Öncelikle merhabalar sizlere söylemek istediğim birkaç şey var.

Burası bir destek sitesi, muhabbet, oyun, genel forum platformu vs. değil. Bu sitede yetkililer gönüllü olarak çalışıyor.

Söylemek istediğim bir konu ise üyelerle yetkili ilişkisi. Bazı üyeler tarafından yetkililer hiçe alınıyor onların gözünde bir üyeyle yetkilinin farkı yok, bir yetkiliye nasıl davranılacağını bilmeyenler var hala ve beni sinir eden ise o üyeler gelip yetkililere akıl veriyor. Eyvallah akıl verin fakat biz çoğu konularda üyelerden daha fazla bilgiliyiz, ki bilgili olmasak da bu rütbelere gelemezdik. Yani demek istediğim üst yöneticiler üyelere bir yetkiliye nasıl davranılacağını öğretmesi. Ben kaç defa öğretmek istedim fakat bana ''sert davranıyorsun, burada söylenecek şey mi?, bir yetkili böyle yapmamalı'' gibi sözler geldi. Peki bir yetkilinin ne yapacağını biliyorsanız gelin siz yönetici olun öyleyse.

Değinmek istediğim bir diğer konu ise üst yöneticiler ; Ben bu rütbedeyken üst yöneticilerle ilgili konu açmak yanlış olabilir fakat adminler vs. forum içi düzenle pek ilgilenemiyor yani benim gördüğüm vakitlerinin %90'ını sistemsel işlere %10'unu forum içi işlere ayırıyorlar. Ben burada adminleri suçlayamam işli güçlü adamlar sonuçta fakat 3. bir admin alınmalı diye düşünüyorum. Şimdi admin olmak istiyor falan diyecek akıl yoksunları çıkacak bundan eminim. Ama böyle bir niyetim varsa yarını göremeyeyim. Benim de diyeceğim başka bir şey yok admin olmak için konu açtı diyeceklere.

Bu 3. admin aktif ekip liderlerinden biri olabilir. Çünkü forumla ilgilenemiyor üst yetkililer forumun artık bir düzene ihtiyacı var. Bazı üyeler eski üyeler gibi değil artık. Forum kuralları aşırı eski bunlar güncellenmeli, tüm üyeler nasıl davranacakları konusunda uyarılmalı.

Daha yazacağım çok şey var fakat pek uzun tutmak istemiyorum bu konuyu. Okuduğunuz için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tümünü okudum biraz gözlerim ağırdı :D
3.Admin gerekli bence 2 admin'de hiç forumla ilgilenmiyorlar fakat onlarında işi gücü var . Görev ayrımı olabilir ; 1 kişi daha seçerler o kişide forumla ve yetkililer ile her zaman ilgilenebilir :)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2017 Saat: 18:00)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tümünü okudum biraz gözlerim ağırdı :D
3.Admin gerekli bence 2 admin'de hiç forumla ilgilenmiyorlar fakat onlarında işi gücü var . Görev ayrımı olabilir ; 1 kişi daha seçerler o kişide forumla ve yetkililer ile her zaman ilgilenebilir :)

Dediğim gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepsini okumadım başından anlaşıldı zaten konu,diğer konu adminlerinde özel hayatı var onlara pek karışamayız onlar da haklılar onun için admin-lider-3-2-1 seviye diye ayrım yapıldı,illaki biri bir duruma el atar ki gördüğüm kadarıylada atıyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2017 Saat: 17:33)Jinpachi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben burda adminleri suçlayamam işli güçlü adamlar sonuçta.

Hocam ben saygı duyduğumu belirttim zaten, işleri güçleri var tabi ki.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aslında konunda haklısın ama bana göre çok yanlış cümleler kullanmışsın konunda.
Örneğin;
Kod:
Eyvallah akıl verin fakat biz çoğu konularda üyelerden daha fazla bilgiliyiz, ki bilgili olmasakta bu rütbelere gelemezdik.
Bazı üyeler senden daha bilgili olabilirler. Yönetici olan en bilgili olan demek değildir..
Kod:
Ben kaç defa öğretmek istedim fakat bana ''sert davranıyorsun, burada söylenecek şey mi?, bir yetkili böyle yapmamalı'' gibi sözler geldi. Peki bir yetkilinin ne yapacağını biliyorsanız gelin siz yönetici olun öyleyse.
Arada yöneticilerin sert davrandığı olabiliyor. Her zaman yöneticiler haklı diye bir şey olamaz...
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2017 Saat: 18:27)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aslında konunda haklısın ama bana göre çok yanlış cümleler kullanmışsın konunda.
Örneğin;
Kod:
Eyvallah akıl verin fakat biz çoğu konularda üyelerden daha fazla bilgiliyiz, ki bilgili olmasakta bu rütbelere gelemezdik.
Bazı üyeler senden daha bilgili olabilirler...
Kod:
Ben kaç defa öğretmek istedim fakat bana ''sert davranıyorsun, burada söylenecek şey mi?, bir yetkili böyle yapmamalı'' gibi sözler geldi. Peki bir yetkilinin ne yapacağını biliyorsanız gelin siz yönetici olun öyleyse.
Arada yöneticilerin sert davrandığı olabiliyor. Her zaman yöneticiler haklı diye bir şey olamaz...

1;
Alıntı:çoğu konularda

Tüm konularda dememişim sizinde dediğiniz gibi "bazı" konularda :)

2;
Ben her zaman yöneticiler haklıdır diye bir kelime kullanmadım ve kullanamam.

Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sadece şu konuda hoşuma gitmedi. 2 admin hiç ilgilenmiyor demişsiniz. (metinin yarısını okudum ama yorumda Murat hocam yazmış..) Bence haklarını yemeyelim arkadaşlar. Adamlar işin yanında bir de bu forum ile ilgileniyorlar :) Onları da anlamamız, empati kurmamız gerektiğini düşünüyorum... Geçen ÖM attım. Dedim Youtube ile ilgili bir bölüm açılmasını rica ediyorum. Beni kırmadılar sağolsunlar :) 1-2 günde cevap aldım :) Yani diğer forumlarda nasıl bilemiyorum fakat bence yeteri kadar ilgileniyorlar :) Tabii ki biraz daha ilgilenebilirler fakat dediğim gibi onları anlamamız gerekiyor :) 3. Admin konusuna gelirsek bence olabilir. Aktif bir kişi olabilir tabii ki :) Sonuna kadar @Albırt Enişten  ;)

------------
Ek Olarak: Dedim yöneticisi olabilirim. Direk yönetici yaptılar...
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2017 Saat: 18:30)Jinpachi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-02-2017 Saat: 18:27)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aslında konunda haklısın ama bana göre çok yanlış cümleler kullanmışsın konunda.
Örneğin;
Kod:
Kod:

1;

2;

Teşekkürler.
Madem bazı konulardaysa o cümleyi yazman saçma olmuş. Ben bu cümlene karşılık  yöneticiler her zaman haklı değildir dedim "Peki bir yetkilinin ne yapacağını biliyorsanız gelin siz yönetici olun öyleyse." Herkes yöneticilik sorumluluğunu almak zorunda değil. Sen almışsın tamam tebrik ederim seni ama yönetici olmakta forumun düzenini sağlamaktır. Uyarıyı basınca düzen sağlanmıyor. Senin buna karşı bir çalışmanı hiç göremedim. Ama  düzeni bozacak kavga konularını gördüm . Bu konu silinip adminlere öm ile atılmalı. buda bu konuya yazacağım son yorumdur.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2017 Saat: 18:36)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sadece şu konuda hoşuma gitmedi. 2 admin hiç ilgilenmiyor demişsiniz. (metinin yarısını okudum ama yorumda Murat hocam yazmış..) Bence haklarını yemeyelim arkadaşlar. Adamlar işin yanında bir de bu forum ile ilgileniyorlar :) Onları da anlamamız, empati kurmamız gerektiğini düşünüyorum... Geçen ÖM attım. Dedim Youtube ile ilgili bir bölüm açılmasını rica ediyorum. Beni kırmadılar sağolsunlar :) 1-2 günde cevap aldım :) Yani diğer forumlarda nasıl bilemiyorum fakat bence yeteri kadar ilgileniyorlar :) Tabii ki biraz daha ilgilenebilirler fakat dediğim gibi onları anlamamız gerekiyor :) 3. Admin konusuna gelirsek bence olabilir. Aktif bir kişi olabilir tabii ki :) Sonuna kadar @Albırt Enişten  ;)
Konuyu tamamen ve dikkatlica okumanı öneririm Berat.
Ben asla hiç ilgilenmiyor gibi bir söz kullanmadım hatta öyle denilmesini engellemeye çalıştım.
Kusura bakma ama en sevmediğim şeyi yaptın, lütfen dikkatli oku.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer 3.admin seçilirse oy ile seçilmesi daha rahat olur :)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Albırt enişten +1 adam ne dediyse hepsi doğru,ağzımdan çalmış
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2017 Saat: 18:37)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-02-2017 Saat: 18:30)Jinpachi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Örneğin;
Kod:
Kod:

1;

2;

Teşekkürler.
Madem bazı konulardaysa o cümleyi yazman saçma olmuş. Ben bu cümlene karşılık  yöneticiler her zaman haklı değildir dedim "Peki bir yetkilinin ne yapacağını biliyorsanız gelin siz yönetici olun öyleyse." Herkes yöneticilik sorumluluğunu almak zorunda değil. Sen almışsın tamam tebrik ederim seni ama yönetici olmakta forumun düzenini sağlamaktır. Uyarıyı basınca düzen sağlanmıyor.  Senin buna karşı bir çalışmanı hiç göremedim. Ama  düzeni bozacak kavga konularını gördüm buda bu konuya yazacağım son yorumdur.

Bir yetkili beğenilmiyorsa, o rütbeyi bırakmak onun görevidir :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2017 Saat: 18:39)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Albırt enişten +1 adam ne dediyse hepsi doğru,ağzımdan çalmış

Yarası olan gocunurmuş, ne diyeyim dediğin gibi olsun :)
Sen demek istediğimi anladın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2017 Saat: 18:38)Jinpachi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-02-2017 Saat: 18:36)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sadece şu konuda hoşuma gitmedi. 2 admin hiç ilgilenmiyor demişsiniz. (metinin yarısını okudum ama yorumda Murat hocam yazmış..) Bence haklarını yemeyelim arkadaşlar. Adamlar işin yanında bir de bu forum ile ilgileniyorlar :) Onları da anlamamız, empati kurmamız gerektiğini düşünüyorum... Geçen ÖM attım. Dedim Youtube ile ilgili bir bölüm açılmasını rica ediyorum. Beni kırmadılar sağolsunlar :) 1-2 günde cevap aldım :) Yani diğer forumlarda nasıl bilemiyorum fakat bence yeteri kadar ilgileniyorlar :) Tabii ki biraz daha ilgilenebilirler fakat dediğim gibi onları anlamamız gerekiyor :) 3. Admin konusuna gelirsek bence olabilir. Aktif bir kişi olabilir tabii ki :) Sonuna kadar @Albırt Enişten  ;)
Ben asla hiç ilgilenmiyor gibi bir söz kullanmadım hatta öyle denilmesini engellemeye çalıştım.

Dediğim gibi siz yazmadıysanız Murat hocam yazmıştır dedim...
Hemen hepsini okuyorum. Bu arada özür dilerim hocam...
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetkiliye saygı diye bir şey olsaydı bunlar olmazdı. Bir üye yetkiliye saygı gösterip konuşmalarına dikkat ederse problem kalmaz. Aynı şey yetkililer için de geçerli. Her üyenin değerli olduğunu bilmeliler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2017 Saat: 18:41)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Estağfirullah, özür dilemene gerek yok Berat :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2017 Saat: 18:42)Jinpachi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-02-2017 Saat: 18:41)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Estağfirullah, özür dilemene gerek yok Berat :)

Okudum.. Bana göre dedikleriniz doğru :) 3. Admin konusu ile ilgili demiştim zaten... Benim yetkili olduğum zamanlar çok iyiydi ya.. Şimdi multisi var, saçma sapan konu açanı var.. Ben de çok eski değilim fakat eski sayılırım. Umarım forum düzelir ve eski kalitesine tekrar geri döner :) 
- Youtube Paylaşımları bölümüne konunuzu bekliyorum (: Prim yapayım biraz :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu okudum ve anladım. Ben gayet üye - yetkili arasındaki ilişkiyi koruyorum..
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak şimdi sen diyorsun ki üye yetkiliye nasıl davranacağını bilmeli. Benim görüşüm üye-yetkili ayrımı yapılmamalı. Herkes birbirine eşit davransın herkes bir insan. Yetkilinin farkı eline bir takım inisiyatif verilmiş olması ve gönüllü olarak destek sağlayacağına söz vermesi. Üyenin yetkiliye akıl vermesi olayı da üyenin kibarca bir konuşmasıyla olabilir, sert konuştuysa amaç akıl vermek değildir zaten. Sen niye böyle birden bu havalara girdin anlamadım olaylarda ilerleme kaydettiren kişi sensin, ilk önce kendinde hatayı araman gerek. İlk kendine bak sonra karşındakilere.
3. admin konusuna gelecek olursak iyi bir fikir. Edward admindi daha önce bırakıp geri döndü fakat lider olarak. Ama gerçekten aktif olup mesaj atan bir admin gerek bence.
Üyelerin oylamasıyla da seçilmesi belki olabilecek bir şey. Genelde forumda üyelerin kararıyla yetkililer seçilmiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping