08-02-2017 Saat: 22:07
Son zamanlarda forumda açılan konular hakkında
|
08-02-2017 Saat: 22:26
İsteyen istediği konuyu açar buna kimse müdahale edemez,isteyen recep tayyip erdoğan ilede açar,atatürk ile ilgilide devlet bahçeli ile ilgili de bununda bir sınırı var siyaset yasak dedik yani kişilerin geçmişini,bilgilerini paylaşabilirsiniz ancak siyaset katamazsınız.burda bir sınırlama yok sadece siyaset yasak bunun dışında da artı bir kavga çıkarsa zaten üst yetkililer müdahale ediyor kimin ne konu açtığını ne ben karışabilirim,ne bir başkası nede admin ''forum kurulları'' dahilinde hertürlü konu açılabilir.
Not=yorumların hepsini okumadım.
08-02-2017 Saat: 23:02
(08-02-2017 Saat: 22:26)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İsteyen istediği konuyu açar buna kimse müdahale edemez,isteyen recep tayyip erdoğan ilede açar,atatürk ile ilgilide devlet bahçeli ile ilgili de bununda bir sınırı var siyaset yasak dedik yani kişilerin geçmişini,bilgilerini paylaşabilirsiniz ancak siyaset katamazsınız.burda bir sınırlama yok sadece siyaset yasak bunun dışında da artı bir kavga çıkarsa zaten üst yetkililer müdahale ediyor kimin ne konu açtığını ne ben karışabilirim,ne bir başkası nede admin ''forum kurulları'' dahilinde hertürlü konu açılabilir. Evet aslında haklısınız isteyen istediği gibi konu açabilir, ben sadece ricada bulundum. Ancak bence bu kuralda değil de kalpte bitmeli. Benim söyleyeceklerim bu kadar.
08-02-2017 Saat: 23:40
Bana göre Atatürk'ü siyaset olarak görülmesi kadar saçma bir fikir olamaz. Eğer çok paylaşım oluyorsa uyarabilirsiniz.
09-02-2017 Saat: 00:21
Ben siyasetten bahsetmedim arkadaşlar zaten Atatürk'ün siyasetle ilgisi yok.
09-02-2017 Saat: 01:06
Powercim sen haklısın ben sana demiyorum bazı arkadaşlar anlasın diye dedim.
eskilere hasret kaldık.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi