https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son zamanlarda forumda açılan konular hakkında
(08-02-2017 Saat: 20:45)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pek yardımcı olmuyorsun iyi forumlar :)

Çocuk gibi tribe girmeden kavga edelim yetkili api yoksa kavga çıkabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İsteyen istediği konuyu açar buna kimse müdahale edemez,isteyen recep tayyip erdoğan ilede açar,atatürk ile ilgilide devlet bahçeli ile ilgili de bununda bir sınırı var siyaset yasak dedik yani kişilerin geçmişini,bilgilerini paylaşabilirsiniz ancak siyaset katamazsınız.burda bir sınırlama yok sadece siyaset yasak bunun dışında da artı bir kavga çıkarsa zaten üst yetkililer müdahale ediyor kimin ne konu açtığını ne ben karışabilirim,ne bir başkası nede admin ''forum kurulları'' dahilinde hertürlü konu açılabilir.

Not=yorumların hepsini okumadım.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-02-2017 Saat: 22:26)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İsteyen istediği konuyu açar buna kimse müdahale edemez,isteyen recep tayyip erdoğan ilede açar,atatürk ile ilgilide devlet bahçeli ile ilgili de bununda bir sınırı var siyaset yasak dedik yani kişilerin geçmişini,bilgilerini paylaşabilirsiniz ancak siyaset katamazsınız.burda bir sınırlama yok sadece siyaset yasak bunun dışında da artı bir kavga çıkarsa zaten üst yetkililer müdahale ediyor kimin ne konu açtığını ne ben karışabilirim,ne bir başkası nede admin ''forum kurulları'' dahilinde hertürlü konu açılabilir.

Not=yorumların hepsini okumadım.

Evet aslında haklısınız isteyen istediği gibi konu açabilir, ben sadece ricada bulundum. Ancak bence bu kuralda değil de kalpte bitmeli. Benim söyleyeceklerim bu kadar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana göre Atatürk'ü siyaset olarak görülmesi kadar saçma bir fikir olamaz. Eğer çok paylaşım oluyorsa uyarabilirsiniz. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Atatürk sadece bir siyaset adamı değildir.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben siyasetten bahsetmedim arkadaşlar zaten Atatürk'ün siyasetle ilgisi yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Powercim sen haklısın ben sana demiyorum bazı arkadaşlar anlasın diye dedim.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping