https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son zamanlarda forumda açılan konular hakkında
Son zamanlarda forumda açılan konulara baktığımda mesaj atılacak konu arıyorum resmen. Boş konularla doldurmaya başladınız buraları. Kastettiğim konular özellikle Atatürk ile ilgili açılan konular. Evet Atatürk ile ilgili açılan bir konuya bile boş dedirttiniz. Sırf yetkili bir arkadaşımız sevmiyor diye ona inat sürekli bu tarz konular açmayın. (Niyeti temiz olanlar alınmasın) Amacınız gerçekten Atatürk'ü paylaşıp anmak değil arkadaşın sinirini bozmak. Bahsettiğim kişi hakkında herhangi bir şikayetiniz varsa adminlere, ekip liderine mesaj gönderebilirsiniz. Forum içinde bu tarz insanları tetiklemeye yönelik hareketler yapmayın. Yönetici arkadaşlardan da yapanlar var onlardan da yapmamalarını rica ediyorum. Çünkü çok göze batan bir hareket.
Yapmayın böyle şeyler arkadaşlar, gerçekten gereksiz ve sinir bozucu. Adamın yerine koyun kendinizi bu kadar kişi sizle uğraşıyor. Sebebi ne olursa olsun karşınızdaki insan düşüncelerine saygı duymak gerekiyor.
Zaten adminler tarafından da hoş karşılanan bir şey değil bu. Biraz belki emir verici gibi konuşmuş olduysam kusura bakmayın. Sizden sadece rica ettim, seçim sizin sonuçta. Ama bana ve forumdaki insanlara bunları görmek rahatsızlık veriyor. Yeni gelen pek üye de yok şu olay yaşandığından beri. Her neyse daha fazla uzatmayayım, iyi forumlar, iyi günler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben gene diyorum kimseyede inat değil. Ben bunları Atatürk'ü anmak için yapıyorum..

"Mustafa Kemal Atatürk"

ata32.jpg
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vay anam vay ben bir başlattım gerisi geldi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-02-2017 Saat: 20:29)#By.Death Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-02-2017 Saat: 20:28)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanlarda forumda açılan konulara baktığımda mesaj atılacak konu arıyorum resmen. Boş konularla doldurmaya başladınız buraları. Kastettiğim konular özellikle Atatürk ile ilgili açılan konular. Evet Atatürk ile ilgili açılan bir konuya bile boş dedirttiniz. Sırf yetkili bir arkadaşımız sevmiyor diye ona inat sürekli bu tarz konular açmayın. (Niyeti temiz olanlar alınmasın) Amacınız gerçekten Atatürk'ü paylaşıp anmak değil arkadaşın sinirini bozmak. Bahsettiğim kişi hakkında herhangi bir şikayetiniz varsa adminlere, ekip liderine mesaj gönderebilirsiniz. Forum içinde bu tarz insanları tetiklemeye yönelik hareketler yapmayın. Yönetici arkadaşlardan da yapanlar var onlardan da yapmamalarını rica ediyorum. Çünkü çok göze batan bir hareket.
Yapmayın böyle şeyler arkadaşlar, gerçekten gereksiz ve sinir bozucu. Adamın yerine koyun kendinizi bu kadar kişi sizle uğraşıyor. Sebebi ne olursa olsun karşınızdaki insan düşüncelerine saygı duymak gerekiyor.
Zaten adminler tarafından da hoş karşılanan bir şey değil bu. Biraz belki emir verici gibi konuşmuş olduysam kusura bakmayın. Sizden sadece rica ettim, seçim sizin sonuçta. Ama bana ve forumdaki insanlara bunları görmek rahatsızlık veriyor. Yeni gelen pek üye de yok şu olay yaşandığından beri. Her neyse daha fazla uzatmayayım, iyi forumlar, iyi günler.

Ben gene diyorum kimseyede inat değil. Ben bunları Atatürk'ü anmak için yapıyorum..

"Mustafa Kemal Atatürk"

ata32.jpg

Arkadaşım Atatürkçülüğün şimdi mi tuttu? Daha önce neden yoktu bu tür paylaşımlar?
(Ben de Atatürk'ü severim bu arada yanlış anlaşılmasın)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşın görüşüne saygı duyuyorum cümleni pek destekleyemiyorum çünkü ortada yanlış bir düşünce var, ortaya siyasi partileri falan koydular ne gereği varsa artık :)
Bence uzatmamalıydılar, kendilerini kaç defa uyardım, boş boş sebeplerle büyütüyorlar olayı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu ülkede Atatürk'ü paylaşmak siyaset yada kötü bir şey mi? Türkiye gelişemiyor sayenizde.

Ben siyasi parti katmadım.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-02-2017 Saat: 20:33)#By.Death Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu ülkede Atatürk'ü paylaşmak siyaset yada kötü bir şey mi? Türkiye gelişemiyor sayenizde.

Of anlamıyorsun sana boşuna klavye eskitmeyeceğim :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-02-2017 Saat: 20:34)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-02-2017 Saat: 20:33)#By.Death Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu ülkede Atatürk'ü paylaşmak siyaset yada kötü bir şey mi? Türkiye gelişemiyor sayenizde.

@#Power

Haklısın inatlaşma oldu artık böyle paylaşımlar yapmayacağım.

En doğrusu böyle, kavga çıkmaz.

(Ne demek istediğini sonradan anladım (Geç Algılama Varda Bende))

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-02-2017 Saat: 20:35)#By.Death Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-02-2017 Saat: 20:34)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

@#Power

Haklısın inatlaşma oldu artık böyle paylaşımlar yapmayacağım.

En doğrusu böyle, kavga çıkmaz.

(Ne demek istediğini sonradan anladım (Geç Algılama Varda Bende))

Anlamana sevindim. Yoksa Atatürk'e ya da paylaşımlarına karşı olduğum falan yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya paylaşmayın kardeşim , açıkça diyorum anlamıyorsun yapma böyle paylaşımları sen kendini düşünüyorsun biz de varız bu dünyada tamam atama saygı duyuyorum fakat çok abarttınız .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sakin olun siz yetkilisiniz iç probleminiz olması yanlış olur çünkü bir iki yetkilinin kavgası bile forumun kaderini belirleyebilir.

Neyse MuratBaykama ithafen açılan konular biraz Atatürkçülükten oraya kaydı bu iş bence en iyisi profil fotoğraflarımıza koyabiliriz gereksiz konu açmaya gerek yok

(bende Atatürkü çok severim biraz fazla olduğunu bende kabul ediyorum)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-02-2017 Saat: 20:38)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya paylaşmayın kardeşim , açıkça diyorum anlamıyorsun yapma böyle paylaşımları sen kendini düşünüyorsun biz de varız bu dünyada tamam atama saygı duyuyorum fakat çok abarttınız .

Sen de kimseye paylaşmayın diyemezsin Murat, kendini haksız konuma düşürüyorsun zaten yeterince haksızken.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-02-2017 Saat: 20:38)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya paylaşmayın kardeşim , açıkça diyorum anlamıyorsun yapma böyle paylaşımları sen kendini düşünüyorsun biz de varız bu dünyada tamam atama saygı duyuyorum fakat çok abarttınız .

Bize bunları diyorsun fakat forumda siyaset içerikli başlıklar açıyorsun seninde açman sakıncalı bence kısa bir ara verelim siyaset konularına
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bir şey demiyorum artık , ne haliniz varsa artık o konularınızı açın , ben de yuvama dönüyorum :/

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Atatürkçülük, Türk ülkesinin yok olma tehlikesi ve geleceğinin ne olacağı problemi ile karşı karşıya kalındığı durumda ortaya çıkan cevaplar olup, Türkiye’nin bugünkü ve yarınki güncel meselelerinin çözümünde kullanılabilecek inanç sistemi, aksiyon programı ve metodudur. Atatürkçülüğün, ilim ve gerçekliğe yönelik, ilim ve gerçekliğe dayalı oluşu, toplumun temel ihtiyaçlarına cevap veren ve cevap verecek olan bir ideoloji için kuvvet kaynağıdır. Türk inkılâbı ve onu şekillendiren ilkeler bir bütün oluştururlar. Bu ilkeler, bir toplum ve devlet hayatının, uygulamaların, girişimlerin, özünü, istikametini ve metodunu belli etmektedir.
Atatürkçülüğün amacı, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırmaktır. Bu yol tek olup “Batı Medeniyeti” yoludur. Temel unsuru ise “ilim zihniyetidir”.
Atatürk’ün prensipleri, bugün de Türk milletini, medeniyet yolunda ilerletecek olan en doğru pusuladır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-02-2017 Saat: 20:42)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben bir şey demiyorum artık , ne haliniz varsa artık o konularınızı açın , ben de yuvama dönüyorum :/

Ben de sana bir şey demiyorum. Sana yardımcı olmaya çalışıyorum burada ancak sen ters cevaplar yazarak şansını kaybediyorsun.

(08-02-2017 Saat: 20:44)VataN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Atatürkçülük, Türk ülkesinin yok olma tehlikesi ve geleceğinin ne olacağı problemi ile karşı karşıya kalındığı durumda ortaya çıkan cevaplar olup, Türkiye’nin bugünkü ve yarınki güncel meselelerinin çözümünde kullanılabilecek inanç sistemi, aksiyon programı ve metodudur. Atatürkçülüğün, ilim ve gerçekliğe yönelik, ilim ve gerçekliğe dayalı oluşu, toplumun temel ihtiyaçlarına cevap veren ve cevap verecek olan bir ideoloji için kuvvet kaynağıdır. Türk inkılâbı ve onu şekillendiren ilkeler bir bütün oluştururlar. Bu ilkeler, bir toplum ve devlet hayatının, uygulamaların, girişimlerin, özünü, istikametini ve metodunu belli etmektedir.
Atatürkçülüğün amacı, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırmaktır. Bu yol tek olup “Batı Medeniyeti” yoludur. Temel unsuru ise “ilim zihniyetidir”.
Atatürk’ün prensipleri, bugün de Türk milletini, medeniyet yolunda ilerletecek olan en doğru pusuladır.

Bunun konumuzla ilgisi yok aslında ama sen bilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pek yardımcı olmuyorsun iyi forumlar :)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-02-2017 Saat: 20:45)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pek yardımcı olmuyorsun

Milletin seni daha fazla sinir etmemesini sağlıyorum. Yetmez mi? Burada arkadaşlara kötü bir tavır sergilediğinden dolayı özür dileyeceğine ve bir daha böyle şeylerin yaşanmaması üzerine söz vereceğine burada daha fazla göz önünden düşüp küstahlık yapıyorsun. İlla ki özür dileyip söz vermene de gerek yok ama buna benzer bir şey yapmanı beklerdim.
Ayrıca bu lafınla da beni kendinden itiyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben onu sizin fazla tartışmadan kavgayi bitirmeniz icin Atmışdım Söz ATATÜRK olunca aKan sular durur..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olayın tatlıya bağlanmasını isterim ve böyle konuların açılmamasını talep ederim .
@#Power , @TaaRRuz

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 13 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping