https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paranın Üstünden Mustafa Kemal Atatürk'ün Fotoğrafı Kalkıyor
Evet arkadaşlar maalesef sonunda bu da oldu. Artık paralarda Mustafa Kemal Atatürk yerine bayrak resmi kullanılacak.
Tüm paralarda mı bilmem fakat yeni çıkan paralar artık böyle basılıyor.
15 Temmuz için basılan paralarımız.
Buyurun;
nj8oJM.jpg
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Amaç Birine Saygısızlık Değil Bir Millete Duyulan Saygı Sonuçta Herkes Gelip Geçici Burada Siyaset Konuşacak Değilim Ama Bu Vatanın Milleti Herkesten Daha Önce Gelir Halkı Yaşatki Devlet Yaşasın Anlayışına Sahibim Şahsi Olarak.Benim İçin Halk Herzaman Önce Gelir Ve Halk Hizmeti Hak Ediyorsa Hizmet Edilir.Mustafa Kemal Atatürke Elbet Saygımız Vardır Kimseye Saygısızlık Yapacak Halimiz Yok Ama Sonunda Buda Oldu Gibi Sözler Kullanarak İnsanların Yaptıklarını Kötülemiş Oluyorsun Unutmayalımki 15 Temmuz Gecesi Dışarıya Çıkanlar Bir Destan Yazdı Dışarı Çıkan Olmasaydı Bu Vatan Elden Gitmişti.Ki Bu Yapılan Bu Destan İçin Az Birşey İleride Söyleyecekler Atalarımızın Destanı Bebek Uyutmak İçin Değil Adam Uyandırmak İçindir Diye Vesselam İyi Günler İyi Forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yenisafak Gazetesi Web Sitesi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Darphane, 15 Temmuz gecesi milli iradeye karşı yapılan hain saldırı girişimini engelleyerek, bu uğurda şehit ve gazi olanların anısına özel 2 madeni para bastı. Hatıra paralardan biri yaklaşık 80 milyon adet basılması planlanan ve piyasaya sürülecek olan 1 lira, diğeri de üzerinde 20 lira yazan gümüş hatıra para olacak. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Parmaksız, "Paraları bugün itibarıyla piyasaya vereceğiz" dedi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu paralar limitli sayıda değil miydi? Öyle hatırlıyorum ayrıca Atatürk kalksaydı ülkede pis şeyler dönerdi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-02-2017 Saat: 14:11)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu paralar limitli sayıda değil miydi? Öyle hatırlıyorum ayrıca Atatürk kalksaydı ülkede pis şeyler dönerdi.

Arkadasa Katılıyorum Savaş Tarzı Birşeyler Olabilirdi..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Keşke 15 temmuza verilen önem doğuda şehit olan mehmetçiklerimiz içinde verilse...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim bildiğim bu madeni paralardan ;
50.000 adet basılacağı, amacı ise 15 Temmuz gecesine özel yani atatürk resmi arkasından kalkmadı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping