https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nitrado'ya yazıklar olsun (Utanmadan Şirketiz Diyorlar Birde)
Ulan koskoca şirketsiniz her gün yedek alıyor diye not düşüyorsunuz en son yedek 6 gün önce :) Nitrado pişmanlıktır haberiniz olsun..
"Şimdi serverdeki her şey yanlışlıkla silindi ve geri döndüremiyorum işte nitardo pişmanlığı :D"
49Q5.png
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Not: Arkadaşlar ticket attım cevap aldığımda cevabı buraya yazacağım..

Bu arada gelen önerilere göre oyun sunucusu alacaksanız türk firmaları kullanın diyorlar :) Sonuçta millete bir desteğimiz olur şu nitrado'ya olacağına.

NİTRADO
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben de ilk sitemi oradan açmıştım sonucu hüsranla bitti. Hiç tavsiye etmem orayı arkadaşlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2017 Saat: 16:56)Moddy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben de ilk sitemi oradan açmıştım sonucu hüsranla bitti. Hiç tavsiye etmem orayı arkadaşlar.

Yani hocam sadece oyun değil sanırım web hosting'dede aynısı yaşanıyor.

Panel buga giriyor falan filan. Panel buga girdikten sonra hizmet verseler ne vermeseler ne? Sunucu startlanmıyor startlanınca stoplanmıyor. Restart atılmıyor. Buga girdimi böyle oluyor. İşte bu yüzden nitrado pişmanlıktır
Arkadaşlar makineleri çok zayıf, düşünsenize DDOS bile atabiliyorlar bir servere. Gerçekten DDOS koruması var mı şüpheye düşürüyor insanı.

Gidin Türk firmalardan açın sizde aynı tuzağa düşmeyin.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ne şirketi ya kasalardan bukkit açıyolar asdhfasdfasd. Bizde zamanında mc server açmıştık cok sorun cıkıyodu. Önermem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2017 Saat: 17:03)Alchemist Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ne şirketi ya kasalardan bukkit açıyolar asdhfasdfasd. Bizde zamanında mc server açmıştık cok sorun cıkıyodu. Önermem.

Bakın eskiden nitradoyu kullanan çok kişi yoktu ticket atıyorduk 1 saate cevap geliyordu şimdi kullanan çoğaldı artık 1 hafta sonra cevap geliyor. Sıkışıklık olduğunu sanmam parayı görünce aksatmaya başladılar işi :) Nitrado şirket değildir :D Basit bir makine satan ama kendine şirket diyen insanlarla doludur.

NOT: Sonuçta onca çalışanı var. Yazıklar olsun 1 tickete 1 hafta sonra mesaj geliyor.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2017 Saat: 17:09)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun hocam

Hocam sıkıntı yok fakat 60 tane insan sunucunun açılmasını bekliyor + o kadar para verdik buna değer miydi?

Yani ben buradan herkesi uyarayım yaklaşmayın nitradoya.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nitrado hiç kullanmadım sağ ol senin sayesinde kurtuldum :D
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2017 Saat: 17:11)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nitrado hiç kullanmadım sağ ol senin sayesinde kurtuldum :D

Ya bakın telefondan arıyorum önce açmıyorlar bir daha arıyorum açıyorlar şuan meşgulüz deyip kapatıyorlar.

Yani bunları mahkemeye veren zengin birisi çıksa iyi olacak :) Bu gidişle zaten kimse kullanmaz.

Tekrar yazıyorum;

Nitradodan alacaklar kesinlikle yaklaşmayın yoksa paranıza yazık olur.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adamlara birazda hak vermek lazım o kadar kullanıcısı var napcak adamlar 1,000,000 $ mı yatırsınlar :D
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2017 Saat: 17:16)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adamlara birazda hak vermek lazım o kadar kullanıcısı var napcak adamlar 1,000,000 $ mı yatırsınlar :D

Hocam o zaman 7/24 online full destek demesinler.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncelliyorum, herkes rezilliği görsün.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping