https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TheCrew masaüstü duvar kagıtları
Merhaba arkadaşlar , arabalar ile ilgili masaüstü kagıtlarını seven kişilere kendim TheCrew'den çekmiş oldugum iki resim , birkaç saat içinde yakalarsam ekleme olabilir , iyi kullanımlar oyun içi oynuyacaklar. [Uplay: TheCriw]

1V3mmN.png
R14LL7.png

[DİPNOT] Resimler tamamen oyun içine aittir , hiçbir efekt veya shader uygulanmamıştır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel anları yakalamışsın,teşekkürler.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin bilgisayar uçuyor galiba :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler , birkaç tane daha yakaladım ancak koyup koymamakta kararsızım ,
@Helper , oyunun medium ayarları bu şekilde inşallah ocak 23'den sonra ultra ayarlarda oyuna devam edicegim o zaman gene fotografları atarım ^^ , bu arada oyun 15 eylülde dağıtılmıştı bedava olarak , eğer alan varsa bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2017 Saat: 19:57)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler , birkaç tane daha yakaladım ancak koyup koymamakta kararsızım ,
@Helper , oyunun medium ayarları bu şekilde inşallah ocak 23'den sonra ultra ayarlarda oyuna devam edicegim o zaman gene fotografları atarım ^^ , bu arada oyun 15 eylülde dağıtılmıştı bedava olarak , eğer alan varsa bekliyorum.

7 tane mi ne vermişti dimi AC3'de vermişti. Aldım uplay'de duruyor :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür Ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncelleme : üç adet daha background eklenmiştir , istek araclarınız varsa onlarlada çekebilirim aynı zamanda @Helper beraber oynuyabiliriz ve helper olan kişiler ^^

X9jld3.png
PnAGQO.png
GPgG3r.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform