(26-10-2016 Saat: 21:06)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yahu adam bir şeyler paylaşıyor sizinle, sohbet muhabbet ortamı kuracağınıza adamın şevkini kırıyorsunuz...Yapmayın, forumda eğlenmek amaçlı bulunun.Burası keyifli vakit geçirdiğiniz bir yer olsun.
Merhabalar
Kesinlikle katılıyorum. Bazı yetkili arkadaşlar yapıcı değil yıkıcı yorumlar yapıyor. Aslı astarı olmadan görvi kötü kullandığını düşünmekteyim. Görevli olan üyelerinizin 2 tık daha dikkatli olup hemen her konuya dahil olup ortalığı bulandırmaması görüşündeyim.
Nacizane görüşüm olarak belli bir yaş aralığının üstünde olan arkadaşları skype veya başka platformlarda gerek ise 1 e 1 görüşmeler ile yönetim kuruluna dahil etmeniz olacaktır.
Bunun ne gibi katkıları olabilir? Sadece konu veya mesaj kasıp daha sonra derebeyliğini ilan etmiş yaş ortalaması düşük kardeşlerimizin yeni kaydolup formu tanıaya çalışan üyelerinizin aklını bulandırmaz.
Yeni kanlar yani yeni üyeler formunuza daha sık ziyaret ederek 10tl.net uzantılı domaininiz ve hostinginizden çok daha fazla verim alıp destekler daha da kaliteli olabilir.
Arkadaş geyik bölümünde konu açmış bende 10tl.net dışı destek bölümünde konu açtığım zaman bakmadan görmeden mesajımı editlemişti daha sonra haklı olmama rağmen özür dahi dilememişti...
Burası maaşlı bir platform olmasa bile emeğinizin devamlılığı olması açısından işletme dersi almış arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır.
" Müşteri daima haklıdır haksız isede haklıdır" Politikası desteklenip daha az sivri dilli olmalarını düşünmekteyim.
Bu benim nacizane görüşüm fakat olumlu bakacağınıza inanıyorum
Saygılarımla
@
TaaRRuz @admin @kaRanLık-61-EA