https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek teması dağıtılmaya başladı!
Edit//

adminlerin görüşmesini isterim.1 aya herkes kullanıyo görürsek şaşmayalım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2016 Saat: 02:01)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Edit//

üye değilim ss atsana içinden..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2016 Saat: 02:01)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Edit//

Zaten tema yenilecek, sorun etme. Ama yine de adminlerin haberi olsun. @admin @TaaRRuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunlar çok geç kalmış xd o tema çıktıktan 1 ay sonra bizim arkadaş aynısını çıkarmıştı halada duruyor ihtiyacım olur diye.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tek Söz
* Taklitler Aslını Yaşatır *
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2016 Saat: 03:14)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunlar çok geç kalmış xd o tema çıktıktan 1 ay sonra bizim arkadaş aynısını çıkarmıştı halada duruyor ihtiyacım olur diye.
Herkesin de bir arkadaşı var abicim. Kim bu arkadaş şöyle de biz de öğrenelim. Böyle arkadaşlarla ancak onun gibiler arkadaş olur.
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
daha destek sitesine konmadan bende çekmiştim ama yaptığım bir suç oldunu düşünüp bilgisayarımdan sildim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2016 Saat: 18:27)Team321 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: daha destek sitesine konmadan bende çekmiştim ama yaptığım bir suç oldunu düşünüp bilgisayarımdan sildim :)
daha destek sitesine konmadan nasıl çekebildiniz hayret ettim doğrusu :)
bana da öğretir misiniz ?
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
siz yaparken başka sitede yaptınız bende o siteyi buldum aldım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2016 Saat: 18:34)Team321 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: siz yaparken başka sitede yaptınız bende o siteyi buldum aldım :)

ve bu yaptığınız sanki çok normalmiş gibi burada gülerek anlatma yüzü buluyorsunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Demekki bu kadar aşağıya düşebiliyormuşsunuz @admin
Milöetin yapsrak emek çektiği şeyi hangi cürretle çekebiliyorsunuz yüzsüz yüzsüz sırıtıyor bide.
sonra neden Türkiye gelişmiyor.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Linki olan yerleri editledim. Daha buradan link atılmasın millet almasın yönetim yerine konuyu açıyorum
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2016 Saat: 18:34)Team321 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: siz yaparken başka sitede yaptınız bende o siteyi buldum aldım :)

isimsiz.. multi hesabıdır. ban istiyorum.
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uyarı olarak atabilirsin.benim yetkim yok
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar tamam uzamasın daha fazla yakında mobil uyumlu temaya geçeceğiz.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-08-2016 Saat: 11:07)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar tamam uzamasın daha fazla yakında mobil uyumlu temaya geçeceğiz.

Adminim sorun yeni tema/eski tema'dan ziyade yapılan, emek verilen bir yapımın çalınıp bu şekilde dağıtılması; üstüne buraya gelip zamanında aldım denilmesi. Yeni temaya geçildiğinde de çalmalar olacaktır.
Bir ihtimal yapılacak tema lisanslanıp çalınması halinde mahkemeye verilirse bu durum düzelebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olmuşla, ölmüşe çare yok malesef.Bu nedenle olmuşları konuşmak yerine olacakları konuşalım...
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-08-2016 Saat: 13:32)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Olmuşla, ölmüşe çare yok malesef.Bu nedenle olmuşları konuşmak yerine olacakları konuşalım...

İyi hocam o zaman adam 50$ a temalar satsın. Bu temaları çalınınca ne yapalım olmuşla ölmüşe çare yok mu desin yani ?
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-08-2016 Saat: 13:54)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-08-2016 Saat: 13:32)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Olmuşla, ölmüşe çare yok malesef.Bu nedenle olmuşları konuşmak yerine olacakları konuşalım...

İyi hocam o zaman adam 50$ a temalar satsın. Bu temaları çalınınca ne yapalım olmuşla ölmüşe çare yok mu desin yani ?

Yapabileceğimiz bir şey yok şuanda..Varsa fikriniz söyleyin yapalım.Bu durumda yapılabilecek tek şey zira o kadar maliyeti kaldırabilecek gücü zamanı varsa bilsoft ve sen bir avukat tutarak temanın çalınmasıyla ilgili resmi mercilere başvurabilirsiniz.Bizden isteyecek olduğunuz her türlü veriyide sağlarız.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam lisanslama sistemleri var wmaracında bir araştırırsanız onu temaya include ederseniz calinsa bile veriyi check edicegi için sunucudan tema çalışmaz tabi bazi modifikasyonlar gerektirebilir mybb için.. aynı zamanda adminimize katılıyorum ölücegimiz yok alınmışsa alınmış hiçbir front end güvenli değil zaten adam çeker kullanır koskoca facebook bile durmuyorken themeforest'daki temalara bile w@rez paylasılıyor kimse bakmıyorken bukadar durmaya gerek yok bence davalik birşey değil..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping