Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayar iş görürmü
Arkadaşlar artık 8 senelik pc den bıkıp yeni bi bilgisayar aldım oyun oynamaya felan
İntel i3 4190 3.70 GHz 4 çekirdek işlemci
2806 MB ATI R5 220 Ekran kartı
4 GB ram
en azından WWE 2K16 VEYA GTA V Kaldırırmı .*
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayarı kaç liraya aldın hocam ? GTA 5 en düşük kaldırır gibi duruyor ya
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ekran kartı hakkında pek hayırlı yorumlar okumadım nette, ancak işlemci ve ram'den kurtarabilir. low'da oynayabilirsin, wwe 16'yı test etmedim de belki medium da oynar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayarı  2.450 ye aldım.Ekran kartı hakkında iyi konuşulmuyoda şuan wwe 2k16 indiriyorum 2 saatten yazarım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
4 gb ram sıkıntılı 8 gb olsa rahatlıkla kaldırır. İşlemci güzel, ekran kartı fena değil.GTA V kaldırır ancak ne kadar rahat oynayabilirsin. O fiyata daha iyi bilgisayarlar mevcut.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2016 Saat: 16:46)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 4 gb ram sıkıntılı 8 gb olsa rahatlıkla kaldırır. İşlemci güzel, ekran kartı fena değil.GTA V kaldırır ancak ne kadar rahat oynayabilirsin. O fiyata daha iyi bilgisayarlar mevcut.

Hoş geldin abi
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2016 Saat: 16:48)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-08-2016 Saat: 16:46)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 4 gb ram sıkıntılı 8 gb olsa rahatlıkla kaldırır. İşlemci güzel, ekran kartı fena değil.GTA V kaldırır ancak ne kadar rahat oynayabilirsin. O fiyata daha iyi bilgisayarlar mevcut.

Hoş geldin abi
Hoşbuldum :)

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

hocam sizi adınız gibi görmek güzel :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayar fena değil,hepsiburadada 2100 YTL'ye 16gb ram , 4gb ekran kartlı 2.4 ghz işlemcili dizüstü vardı. Keşke satın almadan önce forumda öneri isteseydiniz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben aslında toplama yapacaktım hocam.Toplama yapacak olsam 2-3 ay bekleyecektim.Artık sabrım kalmadı aldım bitane Casper.WWE 2K16 ya gelirsek fps 10 :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping