Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webmaster Forumu
Çoğu yerini @Time Traveler danışarak yaptığım webmaster forumu geliyor :)
Daha tema bitmedi umarım en kısa zamanda birlikte oluruz, forumun aktifliği artması açısından da iyi olur :)
http://i.hizliresim.com/ZdbNv0.png
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iyi gidiyor gibi sayın yöneticim bu konu hakkında bilgiliyseniz bu kategoride iyi bir yere gelebiliriz şuanki forumlarda webmaster forumlar ön planda lakin çok tutan forum yok herkes copy past alışmışlar eğer alanınızda uzmansanız size umutla söleyim bu konuda yolunuz açık araştırmalarım sonucu şuanda webmaster forumlarında açık çoğu insanlara yardım etmiyor ayritten webmaster forumu uzun bir konu mysql database sql dan başlar scriptilerin javascriptilerin içine gider ama size başarılar diliyorum bu projenizden vazgeçmeyin ve sonuna kadar gitmeniz dileğiyle :) :)
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel yoldasın,başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkese teşekkürler :)
Tema yakında geliyor inşallah :)
YbXVL6.png
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bayağı uğraştırdılar ama değdi :)
http://i.hizliresim.com/o7DBBX.png
http://i.hizliresim.com/l1annQ.png
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gümbür gümbür geliyoruz. Daha önceki gelişmeleri yukarıdan takip edebilirsiniz.. :)
http://i.hizliresim.com/L3BXYz.png
@Time Traveler
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Baya güzel gidiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özellikle logo ve kullanıcı kısmı süper :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler arkadaşlar :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok yersiz bir soru olabilir ama;
Kategorilere eklediğin forumlarda Son Konu: Lorem ipsum şeklinde gitmiş. Direk olarak metin girilmiş yani. Peki konunun başında resim var ise? img tagını mı alacak?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok hoş tema çok beğendim umarım tutar forum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bildirim kısmını bell icon diye tanımladıkları icon ile yaparsan daha hoş durur o kırmızı yer pek hoş durmamış aynı zamanda o thead (hani konuların gösterildigi yer başıklar falan varya WM Destek vs gibi) o kısımda biraz daha büyük yada gölgeli olsa yani çok garip kötü gözüküyor gibime geldi yani tabikide siz bilirsiniz biraz daha smftricks adli sitedekine benzerse hoş durur gibime geliyor başarılar şahsen bitince katılmak isterim siteye :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2016 Saat: 03:22)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok yersiz bir soru olabilir ama;
Kategorilere eklediğin forumlarda Son Konu: Lorem ipsum şeklinde gitmiş. Direk olarak metin girilmiş yani. Peki konunun başında resim var ise? img tagını mı alacak?
direkt metin girilmedi hocam, konu adı o. neden bahsettiğinizi anlamadım :)
(03-08-2016 Saat: 03:23)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok hoş tema çok beğendim umarım tutar forum
teşekkürler mete
(03-08-2016 Saat: 03:41)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bildirim kısmını bell icon diye tanımladıkları icon ile yaparsan daha hoş durur o kırmızı yer pek hoş durmamış aynı zamanda o thead (hani konuların gösterildigi yer başıklar falan varya WM Destek vs gibi) o kısımda biraz daha büyük yada gölgeli olsa yani çok garip kötü gözüküyor gibime geldi yani tabikide siz bilirsiniz biraz daha smftricks adli sitedekine benzerse hoş durur gibime geliyor başarılar şahsen bitince katılmak isterim siteye :)
dediklerinizi uyguladım, text shadow hariç. kalınlığı çok az olan yani ince bir yazıya text shadow verdiğiniz zaman çok kötü durur. Fakat boyutunu büyüttüm. öneriler için sağolun.
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping