https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Açarken Doğrulama Kaldırılsın Mı?
(10-07-2016 Saat: 14:36)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu botu satın alır konu kasar millet kaldırılmasın.

O zaman siteler batsın bu yüzden ama bot gelmesin? Ne kadar mantıklı sence bu? Başka önlemler alınabilir ama üyeliğe, resim doğrulaması olabilir mesela. Ve MyBB için bot engelleyici ieklentiler var. Onları kurabiliriz. Yani bot geçirmeyiz sıkıntı etme. Bir sürü önlem var.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2016 Saat: 14:55)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-07-2016 Saat: 14:36)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu botu satın alır konu kasar millet kaldırılmasın.

O zaman siteler batsın bu yüzden ama bot gelmesin? Ne kadar mantıklı sence bu? Başka önlemler alınabilir ama üyeliğe, resim doğrulaması olabilir mesela. Ve MyBB için bot engelleyici ieklentiler var. Onları kurabiliriz. Yani bot geçirmeyiz sıkıntı etme. Bir sürü önlem var.

O eklentiler artık işlemiyor .d konu botu yapımcıları açığını buldu kardeş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaldırılmasın,Şu anda bile konu açan botlar varken bu engelin kaldırılmasının pek doğru bulmuyorum...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2016 Saat: 17:46)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaldırılmasın,Şu anda bile konu açan botlar varken bu engelin kaldırılmasının pek doğru bulmuyorum...

Şu anda konu açan botlar zaten engeli geçiyor. Onu kaldırıp iyisini koymalı, yada geliştirip sunmalıyız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2016 Saat: 18:18)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-07-2016 Saat: 17:46)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaldırılmasın,Şu anda bile konu açan botlar varken bu engelin kaldırılmasının pek doğru bulmuyorum...

Şu anda konu açan botlar zaten engeli geçiyor. Onu kaldırıp iyisini koymalı, yada geliştirip sunmalıyız.

bu süreçte kaldırmamalıyız genede 5'inden 2'sini engelliyebilir,geliştirme konusunda haklısın bunun için bir proje oluşturulmalı...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim demek istediğim bu botlar üye olamazsa konu da açamaz. Eğer çok sıkı güvenlik önlemleri alırsak üyeliğe o zaman üyede olamazlar. Örnek olarak: 1 capchta ve bir doğrulama olabilir + özel eklentiler var onlar eklenir. Eğer uygun görmüyorsanız katlanacağız konu açarken, yapacak bir şey yok.

Yorum yapan herkese teşekkürler :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping