Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gelin supercell'i tartışalım.
Clash of Clans ve Clash Royale'nin yapımcısı olan namıdeğer "SUP-ERC-ELL" son zamanlarda kendisine küfür yemeyi çok sevdi galiba benim düşüncem o siz ne düşünüyorsunuz coc ve cr'nin geleceği nasıl olur sizce?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İki oyunuda oynamıyorum ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-05-2016 Saat: 01:09)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İki oyunuda oynamıyorum ?

Çok yanlış gelmişsin sen...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tek bildiğim Clash of Clans'ı çıkartmadan hangi oyunu olursa olsun tutmadığı. Bir de paragöz diyenler var(oynamadım)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olur böyle şeyler ama eğer düzelemezlerse Coc ve CR oyunlarının sonu gelebilir. Ama şuana kadar çok iyi geldiler ve devam ettirmelerini beklerim. Para konusuna gelirsek, O kadar güvenlikli-sağlam oyun yaparsak bizde para kazanmak isteriz adamlar babasının hayrına yapmazlar. İleride düzelirler düzelemezse sonları geldi demektir zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Para için güncelleme getiriyorlar zaten uzun zamandır yoktu güncelleme şirketin parası düşünce " Beyler az para kasalım " diyip güncelleme getirmeye başladılar.. ha getirdiği güncelleme de güncelleme mi oyunlari birleştirme mi anlamadım ben cr'deko yavru ejderha coc'a geliyor cr'de zaten ben oyunda küfür etmekten ağzımı açamıyorum artık sövmekten soğudum yani bir oyun iyiyken nasıl kötüleşebilir sorusunun cevabı bu olsa gerek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle şunu belirteyim, bu oyuna başlayalı güncel olarak 3 ay gibi bir süre oldu.

- Adamlar o kadar oyun yapmış ki siz bunu başka sorunlarla onlara itiyorsunuz. Güncelleme oyunu bıraktırmamak içindir. Bazı kişiler oyunu bitirdi diyelim, onlar nolacak? Adamlar da yeni yeni değişik güncellemeler yapıyorlar.

Bazı hataları olur elbet, misal savaş yaparken oyunun tekar yüklenmesini istemesi gibi. Bunlar olacak şeyler. Gidip bunu söylerseniz düzeltmeye çalışırlar elbet ama bunlar da bir yere kadar. Siz yatın kalkın böyle bir oyun bulduğunuza artı olarak oynarken reklamların çıkmamasına dua edin. Bu dediklerim clash royale için de geçerlidir.

Kısacası, bence güzel bir firma. Adamlar karşıdaki kişileri ele geçirmek için farklı şeyler çıkarmak zorunda olduğu için güncelleme yapmak zorundadır. Ben beğenerek oynuyorum. (Bazı hatalar dışında o hatayı da yukarıda belirttim)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Clash of clansı ve clash royalide oynuyorum. Clash Royale biraz daha sıkıcı. Hatta baya. Clash of Clans gibi bir oyunun varken neden ikincisine gerek duyuyorsun ki? Bu arada Clash Royale fazlasıyla sinir bozucu tavsiye etmiyorum :D
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Okuduğum bir bilgiye gör ilk başladıklarında şirkete 60.000$ ile girmişler.Japon firmasına %51'ini 3 milyar$ satmışlar.Şirket aç gözlü olunca para kalmadı kasada herhalde her ay güncelleme yapılıyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-05-2016 Saat: 19:01)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Okuduğum bir bilgiye gör ilk başladıklarında  şirkete 60.000$ ile girmişler.Japon firmasına %51'ini 3 milyar$ satmışlar.Şirket aç gözlü olunca para kalmadı kasada herhalde her ay güncelleme yapılıyor.

Aynı şirketin sahibi siz olsanız ne yapardınız acaba çok merak ediyorum?
- Hayrına para kazanmayı bırakıp her zaman iyi güncelleme mi yapardınız bunu Türkiye'de bırak tüm Dünya'da yapmıyorlar? Her ay güncelleme yapmak zorunda ki yapılıyor çünkü her ay için açgöz olanlar hile yapmaya çalışır fakat yeni güncelleme gelince hileleri olmayacağı için bu konuda takdir edilebilirler onlara biraz hak versek elin gavuru diye hemen aç gözlü insanlar demeyelim aynısı Türk yapımı Şirketlerdeki oyunlardada var?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-05-2016 Saat: 19:01)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Okuduğum bir bilgiye gör ilk başladıklarında şirkete 60.000$ ile girmişler.Japon firmasına %51'ini 3 milyar$ satmışlar.Şirket aç gözlü olunca para kalmadı kasada herhalde her ay güncelleme yapılıyor.

Her ay 1 güncelleme geliyor zaten Ahmet işte Ocak güncellemesi Şubat güncellemesi felan öyle geliyor adamlar güzel her ay güncelleme getiriyorlar ama boştu şu Nisan'dan sonra düzeltmeler başladı yeni şeyler eklendi bende onlar geldi diye oyuna tekrar başladım dedim belki iyileşmiştir Supercell dedim ama aynı geliyor Ganimet desen bulamıyoruz cr'de zaten sen 4 levelsin 6 level adam geliyor sonra diyorsunuz siz farklı şeylerden suçluyorsunuz diyorsunuz farklı birşey olsa suçlarım ama yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni güncelleme gelmiş yak yak yak Clash Royale'nin Ejderi ve Madencisi Clash of Clans 'da artık ben pek değişiklik göremedim para için güncelleme geldi nokta.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping