Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Edward Admin Olmuş Hayırlı Olsun :)
Edward'ı çok fazla tanımasamda konularını ve konuşmalarını incelediğimde dürüst ve güzel bir adam olarak gördüm onu foruma 2 gün önce baktığımda Denetleme Ekibindeydi yetkisi 10tr.net ailesine hayırlı uğurlu olur inşaAllah.
Konuyu post olarak değil Edward harbiden dürüst bir insan yönetim seçtiği için yönetimede teşekkür ederiz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet Bende Gördüm Hayırlı Olsun Edward.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende gordum hayirli olsun hakanim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Foruma bir daha girmeyecektim fakat admin olduğunu görünce geldim. Hayırlı olsun.

Not: ertank forumdan ayrılırsa, ban yerse skypeden bana mesaj atmayı unutmayın. (Skype: atakaj.tr)
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:O Hayırlı olsun görevinde başarılar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
- Zaten hakkediyordu. Düzgün bir kişiliğe ve olgunluğa sahip, ben kendisinden daha çok sevindim (:
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun.

(internet explorer kullanıyorum)
(edit: çok geç yazdım anlamında şey yaptım şey yapmayın)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumla pek ilgilenemiyorum son zamanda. Ama bu forumda en çok hak eden kişiydi. Gerekende olmuş. Görevinde başarılar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun demek için geldim. Yeni görevinde başarılar Hakan Allah utandırmasın.
Esen kalın tekrardan görüşmek dileğiyle D10! :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-04-2016 Saat: 22:41)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Foruma bir daha girmeyecektim fakat admin olduğunu görünce geldim. Hayırlı olsun.

Not: ertank forumdan ayrılırsa, ban yerse skypeden bana mesaj atmayı unutmayın. (Skype: atakaj.tr)

Neden bu kadar etkilendi anlamadım.

- Hayırlı olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ertank : konumda kavga etme git bir konu aç kavga konusu diye git orada içini dök orada kavganı yap bütün konular kilitleniyor kavga yüzünden.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-04-2016 Saat: 20:07)Machate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ertank : konumda kavga etme git bir konu aç kavga konusu diye git orada içini dök orada kavganı yap bütün konular kilitleniyor kavga yüzünden.

Konuna gelip mesaj attı diye sen de onunla muhattap olmak zorunda değilsin. Kişiye emir kipi ile konuşmak yerine, yapabileceğini belirt. Eğer gerçekten birinin husursuzluk çıkarttığını düşünüyorsanız takmayın, kendi çapında takılsın bu şekilde sadece kendine zarar verir. Eğer ki foruma zarar verdiğini görürsek mutlaka müdahele ederiz zaten.

Her nasıl arkadaşlarınız ile konuştuğunuz da, olur olmaz yerlerde yanlış cümleler kuruyorsanız söyledikleriniz takılmıyor ise, bu da onun gibi bir şey.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı ugurlu olsun evlat :)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@rayray93

Alıntı:Neden bu kadar etkilendi anlamadım.

bu cümleden sonra atakaj'ada bir cevap hakkı doğuyor demek oluyorki ertank'ada cevap hakkı böyle böyle uızuyor sonu kavga oluyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu arada rayray93'de Denetleme ekibi lideri oldu onuda kutlayalım :D.

not : hayırlı olsun
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten Edward sonuna kadar hak ediyordu. Gerisini bilemem "yetki alan,yükselen kişileri"..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-04-2016 Saat: 20:36)Machate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @rayray93

Alıntı:Neden bu kadar etkilendi anlamadım.

bu cümleden sonra atakaj'ada bir cevap hakkı doğuyor demek oluyorki ertank'ada cevap hakkı böyle böyle uızuyor sonu kavga oluyor

Bu dediğinin belirli bir gerçekleşme ihtimali var. Gerçekleşir ise birileri mevzuya el atacaktır. Atmıyorsak, Konudaki kavgadan çok daha büyük bir sorun var demektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping