https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar acıklama yaparmısınız?
Forumda dolaşırken bir kaç detaylar aklıma tatıldı,bu konu altında kimse kimseyi kırmadan tartışabilirmi bu konuyu acaba ?

1-) Herkez "WEBMASTER & CODER"
2-) Herkez kendini çok yükseklerde erişilmez sanıyor.
3-) Kendinizden büyüklere biraz saygılı olun.  [@bilsoft hocama yapılanı yapmayın.]
4-) Nedense herkez birbirini aşağılıyor,rencide ediyor,vsvsvs...
5-) Yaşım "21" ona göre yorum atıcaksanız atın hakaret,küfür yada benzeri birşeyle cevap vermeyin bu sizlerin KÜÇÜKLÜĞÜNÜ gösterir.. :)

Dediğim gibi bu konu şahsen her görüşe açık bir konu. Herkez fikrini söylebilirmi? 

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burak abi bana hatanı düzelmek düşmez ama şunuda belirteyim "herkez" değil "herkes" :D
Evet çok haklısınız bi ego savaşı var :v Webmaster ve Coder gibi şeyler kulağa hoş geldiği için kullanıyorlar sanırım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burak aynen öyle kardeşim d10'un huyu asla büyümeyecek ben 26 yaşındayım bana yapılan cevaplarda saçma :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Helper'ede anlattım.Herkez birbirinin açığını dökmek peşinde birbiri ile savaş içerisinde küçücük birşeyde hemen patlıyorlar.Bu Yüzden Gerçekten Forumdan Sıkıldım,Bu İnsanların Yüzünden.Bi ara Bölüm Şefliği Çabası İçerisinde İken Birkaç saygısızlık ve ego yapmıştım kamil55 arkadaşımıza felan.Ama gerçekten çabalıyordum .Ondan Sonra Konularda Birbirine laf atan ; temamı çaldın,para meselesi,çıkarcılık gibi konularda kavga eden insanlar var . Neden öyle arkadaşlar lütfen bu güzel 5-6 senelik forumu güzel yerlerde kullanın.Bakın herkez birbirinden yetenekli grafikeri var koderi var cartı var curtu var gerçekten birbiriniz ile iyi geçinin forumlar topluluk için vardır.Herkez birbirinin görüşünü alır konuşur anlaşır fakat bizde bu yok egolusu var.Bakın birkaç 14-15 yaşındaki kardeşlerimiz konularında bizden fikir alıyor.Sınavım hakkında gibi onlara yol açıcı olmalıyız,büyüklerimize saygı küçüklerimize sevgi göstermeliyiz bence artık küs olan arkadaşlarımız barışır daha iyi bir topluluk olmak için uğraşır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Sezar38 Çok Güzel Açıklamış bende şunları ekliyim "sürekli birinin açığını arayan insanlar yaptığın işte, çektiğin resimde, yazdığı yazıda, konuşmanda akla gelebilecek her şeyde bir açık ararlar. bir açığını bulsam da söylesem havasındadırlar." bazıları kavga çıkıyo hemen başvurularını çekiyorlar bazıları 3 4 gün bekliyo başvurusu onaylanmadı diye çekiyor yetki neki üyeden hiç bir farkı yok tek farkı modkp giriyon üyeleri banlıyon üyeler uyarı puanı veriyon herkes bir rekabet içinde bu rekabeti bırakın herkes birbirine karşı saygılı olsun yorum yazarken herkes düşünürek yazsın söyliyeceği sözün nereye gideceğini düşünerek yazsın en ufak şeyde bile kavga çıkarmayın.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2016 Saat: 03:44)Burak Acil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda dolaşırken bir kaç detaylar aklıma tatıldı,bu konu altında kimse kimseyi kırmadan tartışabilirmi bu konuyu acaba ?

3-) Kendinizden büyüklere biraz saygılı olun.  [@bilsoft hocama yapılanı yapmayın.]
5-) Yaşım "21" ona göre yorum atıcaksanız atın hakaret,küfür yada benzeri birşeyle cevap vermeyin bu sizlerin KÜÇÜKLÜĞÜNÜ gösterir.. :)

Dediğim gibi bu konu şahsen her görüşe açık bir konu. Herkez fikrini söylebilirmi? 

1) Herkes kendini "webmaster ve coder sanıyor": Tabii ki doğaldır. Herkesin bir şeyi elde etme hırsı, onu yapabilme duygusu adına herkes kendini wm ve coder sanabilir. Şahsen ben ilk tema yaptığımda kendimi coder sanıyorum :) Şu an daha webmaster kelimesinin hem anlamını bilmeyen hem de vebmaster yazan birçok arkadaşımız var. Önemli olan bu değil takılmayın böyle şeylere. Mesela ben senden daha iyi bir webmasterım desem gerçekten böyle mi? Takılmayın böyle şeylere arkadaşlar gerek yok :)

2) Herkes kendini yükseklerde görüyor: Sen de, ben de, o da; herkes görebilir. Zaten bir hedefin olmazsa o yerin %30'luk dilimini hayalinde görürsün. O yüksekde görüyorsa sen görme emin ol o senden daha az çalışıyor, daha az birşeyler yapıyordur.

3) Kendimizden büyüklere saygılı olmak: Buna bir lafımız yok tabii.

4) Herkes birbirini aşağılıyor: Bu da doğaldır. Kendini bilmez, olgun olmayan kişiler zaten böyle tavırlar sergiler. Ne var şöyle oo hocam hoşgeldin, nasılsınız vs. saygı çerçevesinde olgunca yorum atmakta?

Her şeyin sonu sergilediğiniz tavıra bakar. Siz karşıdakine iyi davranın ki o da size iyi davransın. Peki ben iyi davranıyorum o niye iyi davranmıyor?; O zaman onunla muhattap olmayın, demekki o sizin denginiz değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2016 Saat: 03:58)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burak abi bana hatanı düzelmek düşmez ama şunuda belirteyim "herkez" değil "herkes" :D
Evet çok haklısınız bi ego savaşı var :v Webmaster ve Coder gibi şeyler kulağa hoş geldiği için kullanıyorlar sanırım.

Maalesef böyle birşey değil bence hocam :) Webmaster ve Coder olmak için insanlar emek harcıyarak biryerlere geliyorlar. Bunlar WM ve Coderliğin büyük bir şey olduğunu sanıp diğer insanlar gibi olmak isteyerek böyle birşey yapıyorlar. Ben buna karşıyım şahsen.

Benim bir arkadaşım var; Şu an lise 3 ve okulu bırakmıştı. Bir araştırma firmasında çalışıyor ve çocuk anne ve kardeşine bakıyor. Araştırma firmasında çocuğun işi; Web sitesi yani web sitesi ile ilgilenip, web sitesi vb. tasarlıyor vs. vs. Çocuk bu yere gelebilmek için çok çalışmıştı. Daha sonra ne oluyor? Diğerleri gelip oyununu bozarmış gibi "Ben wm'yimi, ben coderim" diyorlar. Ha bunu deyince ne oldu? Webmaster mi oldun? Coder mi oldun?

Yani kısacası her wm ve coderim diyene inanmayacaksınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu foruma kayıt olduğumda duyuru panoları vs. kodlamıştım ayrıca kayıt olduğumda küçüktüm ve bir hevestir ya bende "Coder" yapmıştım. Sonra yaptığım şeyin biraz heves için yaptığımı anladım sonrada değiştirmeye üşendim açıkçası ve zaten foruma belli aralıklarla girdiğimden dolayı aklıma dahi gelmedi açıkçası ve "Coder & Webmaster" konusunda haklısınız. Bunu yapmak aynı bir kaç siteye index atıp ben hackerim diyen lamerlar gibi bir şey.
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Corleone
Bu tarz konular yasak değilmi yanlış hatırlamıyorsam?
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu türler yasak değil.Herkesin bir kişiye yüklendiği konular yasak.

Tartışmadan değerlendirme yapılabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2016 Saat: 03:44)Burak Acil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda dolaşırken bir kaç detaylar aklıma tatıldı,bu konu altında kimse kimseyi kırmadan tartışabilirmi bu konuyu acaba ?

Burak bey milletin kendini coder sanması neden sizi rahatsız etti ki ? 
Siz kendi yolunuza bakın, millete kafayı takmayın..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Türkiye bunlar yüzünden gelişmiyor .
Kardeşim sen milleti napacan kendi hayatına bak .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2016 Saat: 14:33)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Türkiye bunlar yüzünden gelişmiyor .

Maalesef ki bence, aynende bu şekilde senin gibi tavır ve hareket sergileyenler yüzünden gelişemiyoruz. Adam orada sadece wm coder ile alakalı yazmamış, dahası var yani ama sen üstüne alındığın şey hk. yorum yapabilmişsin sadece. Burak'ın demek istediğini, senin dışında aksi cevap vermeyen herkes anladı.

Şimdi şöyle bir bakın bakalım, orta zekalı bir sirk maymununa bile el hareketleriyle anlatılsaydı eğer bu konu emin olun anlardı. İmzalardan tutun kişisel iletilere kadar "Ordinaryus pro. coder & Uzman coder öğretmeni hocası bilmem nesi. Tamam bişey dediğimiz yok gelişin her zaman gelişin ama bunu yazmadan öncede bi zahmet icraat gösterin, bizlerden de destek görürsünüz emin olun. Ben bile graphic designer ünvanını kendime yakıştıramıyorum yetersiz olduğumu düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2016 Saat: 14:51)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-01-2016 Saat: 14:33)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Türkiye bunlar yüzünden gelişmiyor .

Maalesef ki bence, aynende bu şekilde senin gibi tavır ve hareket sergileyenler yüzünden gelişemiyoruz. Adam orada sadece wm coder ile alakalı yazmamış, dahası var yani ama sen üstüne alındığın şey hk. yorum yapabilmişsin sadece. Burak'ın demek istediğini, senin dışında aksi cevap vermeyen herkes anladı.

Şimdi şöyle bir bakın bakalım, orta zekalı bir sirk maymununa bile el hareketleriyle anlatılsaydı eğer bu konu emin olun anlardı. İmzalardan tutun kişisel iletilere kadar "Ordinaryus pro. coder & Uzman coder öğretmeni hocası bilmem nesi. Tamam bişey dediğimiz yok gelişin her zaman gelişin ama bunu yazmadan öncede bi zahmet icraat gösterin, bizlerden de destek görürsünüz emin olun. Ben bile graphic designer ünvanını kendime yakıştıramıyorum yetersiz olduğumu düşünüyorum.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşlerinizin hepinizin okudum mantıklı cevaplar veren çok, demek istediğimi anlayanlarda var umarım kimsenin kalbini kırmamışımdır. :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Keyfin Bilir Ben Kimsenin Hayatına Karışmadım.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-01-2016 Saat: 14:03)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Keyfin Bilir Ben Kimsenin Hayatına Karışmadım.

Sen galiba konu başında söylediğimizi unutmadın sanırım ?
Senden yaşca büyük insanlara terbiyeli olun böyle cevaplar yakışmıyor sizlere. Lütfenb :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping