https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SoruCevap - Yardımlaşma Platformu Yakında
O7yPz3.png

Tasarımını @Corleone 'nin yapacağı ve benim kodlayacağım proje ile karşınızdayım.. SoruCevap projesinde kullanıcılar html-css-mybb ve web kodlama vs hakkındai tüm sorularını sorabilecek..

Sizlerin de yardımıyla ortaya iyi bir şeyler çıkacağını düşünüyorum, şimdiden teşekkürler..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz daha detay verebilir misiniz acaba ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlısı bakalım, bekliyoruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Webtekno Soru Cevap gibi mi olacak?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 03:18)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Webtekno Soru Cevap gibi mi olacak?
Aynen o şekilde, MyBB için portala uyarlamayı düşünüyorum..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 02:59)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlısı bakalım, bekliyoruz.
teşekkürler kardeşim..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 02:59)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlısı bakalım, bekliyoruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
404 not found
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Proje eğer üzerinde iyi bir seo ile belki tutulabilicek bir proje çünkü içinde niche kelimeler yok aynı zamanda birsürü sorucevap sitesi var (uzmancevap , webtekno) gibi ama başarılar çalışan herşeyi başarır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Gokss kardeş bende ona benzer güzel bi script var kodlamaya uğraşa gerek yok hemde webteknonun kullanıp editlediği bir scripttir benle iletişime eç ben free host siteme kurdum incele olursa veririm sana ? özelden istersen sitemi atarım bakarsın incelersin aynı webtekno sistemi gibi ama webtekno tabi scripti editlemiş ama script warez değildir ücretsiz dağıtılıyor.

edit gerekirse bende yardım ederim editleriz vs.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 14:17)transfortrues Nickli Kullanıcıdan Alıntı: #Gokss kardeş bende ona benzer güzel bi script var kodlamaya uğraşa gerek yok hemde webteknonun kullanıp editlediği bir scripttir benle iletişime eç ben free host siteme kurdum incele olursa veririm sana ? özelden istersen sitemi atarım bakarsın incelersin aynı webtekno sistemi gibi ama webtekno tabi scripti editlemiş ama script warez değildir ücretsiz dağıtılıyor.

edit gerekirse bende yardım ederim editleriz vs.

Mesele zaten bunun 10tr.net üzerinde yapılması :)

@#Gokss eğer rayblog'u bulursam sana gönderirim. Genel olarak linkleri kırıldı çünkü. Benzer bir altyapısı vardı, editler veya içinden kod alırsın işin kolaylaşır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aslında JS ile uğraşsak yapabiliriz 10tr üzerine sifreolustur.10tr.net tarzı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler arkadaşlar, arkadaşın da dediği gibi önemli olan 10tr ye uyarlanması...
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 15:04)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler arkadaşlar, arkadaşın da dediği gibi önemli olan 10tr ye uyarlanması...
orası öle tabikide zaten bu bir script adminimizden rica ederiz eğer uygun görürse kuracağınız siteye onu scrpit olarak atar kurulumunu ben biliyorum zaten türkçesi falanda var bende eğer uyarlamasını falan düşünüp bulunca size verebilirm scripti türkçe haliyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://i.hizliresim.com/jVyjdr.png

son görüntü bu ?
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcıya konu aç yerine soru sor diye bir kısım ekleyip mesajlarını moderatör onaylı yaptıktan sonra kullanıcının mesajına soru gelen ikinci cevaba ise cevap başlığı verirsiniz css ile background ekleyerek yaparsınız bunu. Zaten CSS'de böyle bir sistem var ilk elemente şunu uygula 2. elemente bunu uygula gibisinden biliyorsun @#Gokss
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 18:21)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullanıcıya konu aç yerine soru sor diye bir kısım ekleyip mesajlarını moderatör onaylı yaptıktan sonra kullanıcının mesajına soru gelen ikinci cevaba ise cevap başlığı verirsiniz css ile background ekleyerek yaparsınız bunu. Zaten CSS'de böyle bir sistem var ilk elemente şunu uygula 2. elemente bunu uygula gibisinden biliyorsun @#Gokss
haklısın, orayı değiştireceğim.. şimdilik tasarımsal olarak bitireyim, yardıma ihtiyacım olursa söylerim mete eyvallah..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://i.hizliresim.com/dkOX3V.png
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 20:27)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://i.hizliresim.com/dkOX3V.png

İyi gidiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Gokss farki ile, sistemi 2 günde yazdim, ayrintilar ile uğraşıyorum..

http://i.hizliresim.com/L1bR3b.png

kayma olabilir resimdendir, baktım..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 18 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping