- KONU TAMAMEN HAK ARAMA AMAÇLI AÇILMIŞTIR -
(Olay yasağımın açılmasından ibaret değildir)
Her ban yediğinde ağlıyorsun diyenlere selam, ağlamıyorum hakkımı arıyorum. Belki dün çok fazla cıvıttım evet doğru.
Şimdi forumumuza yeni katılan "KaanBey" 'e tekrar hoşgeldin demek isterim ismi hala çok tanıdık gelsede hoşgeldin kardeş. Bu arkadaşla aramızdaki olayı aslında ben başlattım, buna bir özel mesaj atmıştım içeriğinde "Çok fazla post kasıyorsun" yazısıda geçiyordu tabii doğal olarak bu arkadaşımız herhalde ben gibi çabuk sinirlenen biri direk yaptı atarını. Daha doğrusu "yeter kardeşim" felan yazdı sonrada ben cevap verdim olay iyice kızıştı, derdin ney demek için sesli bir ortama çağırdım. "TS3 , Skype , Telefon" vb. yerlerde sesli konuşmak için yoksa bu olay olmayacak dedim ama cevap vermedi. Daha sonra iyice düşünüp "Hoşçakalın.." adlı konuyu açtı oradaki ilk yorumumda yorumu attıktan sonra olay çıkar şimdi deyip kötü yorumu iyi yoruma çevirecektim "KaanBey" 'in o yorumdan sonraki yorumunu görünce vazgeçtim, tartışmaya atıldım @kamil55 @Edward hocalarımın güveninide kırdım sonrasını zaten biliyosunuz.
@TaaRRuz Abdullah hocam, desteğin en altına (Footer) bu yazıyı yazan adam, orada o yazının olduğunu bile bile faydalı üyesini acımadan yasaklar mı?
Forumun N'leri
En Faydalı Üye
Son zamanların en faydalı üyesi(Adminlerin seçimidir.);
ertank
Uzun lafın kısası 2 şahısdan özür dilerim :)
@KaanBey @#BeşikTaş'ınKızı