Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayarımda Gereksiz Programlar
Beyler bilgisayarda böyle programlar var sizce bu programlar gerekli mi yoksa kaldırayım mı?

A5Ljpz.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onlar yazılımların çalışmasını ve fonksiyonlarını dinamikleştiren programlar. Silmemelisin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2016 Saat: 12:34)KaanBey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onlar yazılımların çalışmasını ve fonksiyonlarını dinamikleştiren programlar. Silmemelisin.

Kardeşim bunların ne olduğunu sonradan anladım. Ben wolfteam hile kodluyorum visual studio programları yani.

Yani dediğinin alakası bile yok neyse :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2016 Saat: 13:27)##Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-01-2016 Saat: 12:34)KaanBey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onlar yazılımların çalışmasını ve fonksiyonlarını dinamikleştiren programlar. Silmemelisin.

Kardeşim bunların ne olduğunu sonradan anladım. Ben wolfteam hile kodluyorum visual studio programları yani.

hayır visual redistrutable #c , #f , c++ olanlar. Onları silmemelisin, bazıları visual studio için doğru.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2016 Saat: 13:46)KaanBey Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

hayır visual redistrutable #c , #f , c++ olanlar. Onları silmemelisin, bazıları visual studio için doğru.

Silersem hiçbir sıkıntı olmaz. Sonuçta sadece visual studio kalkacak o kadar ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2016 Saat: 13:48)##Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-01-2016 Saat: 13:46)KaanBey Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Silersem hiçbir sıkıntı olmaz. Sonuçta sadece visual studio kalkacak o kadar ?

sıkıntı olmaz deme programların çalışmasını kuvvetlendiriyor ayrıca bazı programlar için redistrutable olmazsa çalışmıyor. İnternetten bakabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neyse kardeşim yardımların için eyvallah o zaman programlar dursun .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
SQL Serverları kaldırabilirsin. SQL serverla sanki online oyun kuruyorsun sahsen boş yere yer kaplıyor.

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

----------------------------------------------
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping