https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benimle Yan [Editörlük'ten Kalanlar 2]
Benimle YAN
Geri gelecek misin bilmiyorum zaten gelemezsinde senden beklemem. Umutlar başka bahara derler ya o misal bizimki sen hiç gelmeyen ben ayaklarına kapanan. Bazen diyorum ki anne oyle bir zalim oluyorsun ki hayatında hiçbirşey olduğumu gördükçe canım yanıyor. Diyorum sen benim annemsin, bu kelimeyi nasıl anlamıyorsun. Herşeyim yapmışım seni sen hala aynı kafadasın.

Ben istiyorum ki sadece benimle ilgilen değil, beni umursamamaktan vazgeç...
Ben istiyorum ki her an beni sev de değil. Beni Sevmeyi öğren...
Ben istiyorum ki her an bana yaz değil. Arada sırada aklına geleyim kızım naber de?

Ama sen anlamazsın senin o kalbini ben bir türlü yakamadım anne. Ne zaten ağladıklarımın hesabını verebileceksin. Ne de seni sevdiklerimin millet diyor hayırsız kızım o vazgeç ondan insan annesinden vazgeçer mi? Tamam kabul doğru insan değilsin vazgeçmeliyim belki sevmemeliyim. Anne bile dememeliyim. Ama ben sana geliyorum sana hala Anlıyor musun bu ne demek. Canımdan bir parça koparsalar bu kadar canım yanmaz anne. Yaptıkların o kadar ağır ki sırf oğluna beni tercih etmen ağırıma gidiyor. Neyse sakinim bak susuyorum bağırmıyorum da hadi beni de sev.

Anlamıyorsun kadın çoktan senden geçmiş diyorlar. Bak dinlemiyorum. Anne diyorum anne duy sesimi. Özledim deliler gibi. Yarım kalmaktan yoruldum anlıyor musun? Yine anlamayacaksın. Neyse hadi gel benimle yanda diyemem sana. Yanmak çok zor anne sevmek çok zor...

Ela Tural
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Guzel bir yazi.Ellerine Saglik.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2016 Saat: 22:06)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Guzel bir yazi.Ellerine Saglik.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2016 Saat: 22:06)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Guzel bir yazi.Ellerine Saglik.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekleri yazıya dökünce güzel durur. Süs durur. Acısı sadece yazara kalır :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2016 Saat: 01:01)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekleri yazıya dökünce güzel durur. Süs durur. Acısı sadece yazara kalır :)

ne oldu çok mu acı bir hayatın var :( kimin yoki eline sağlık.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping