https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ForumFast - Ücretsiz Wordpress Haber Teması Etkinliği
Merhaba arkadaşlar,

Forumumuzun gelişmesi açısından bir etkinlik yapmaya karar verdim. Etkinliğimizde ana başlık Wordpress Haber Teması olacak. Wordpress'de Haber teması öok ancak en güzellerinden seçtik ve sizlere vermek üzere etkinlik yapacağız.

Etkinlik Nasıl Yapılacak?

Etkinlik, Çekiliş ile olacaktır. Katılanlar listesi oluşturulup çekiliş listemiz hazırlanacaktır. Etkinlikte Wordpress Haber Teması verilecektir.

Kazanan Kişiler Hediyeyi Nereden Alacak?

Hediyeyi kazanan kişiler bana Özel Mesaj sistemi ile Mail adreslerini yollarlarsa ben de onlara Mail ile hediyelerini göndereceğim.

Haftada her gün etkinlik yapılacaktır. Çekilişe katılmak isteyen forum üyelerimiz varsa bana bu konu altında mesaj atsınlar, ben geri dönüş yapacağım.

Sormak istediğiniz sorular varsa buradan mesaj atın yada bana Mail atın;
  • habertech73@gmail.com
  • sapsiriktuna@outlook.com

Katılanlar Listesi;

*#DarkKoyu
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Forum: http://forumfast.10tr.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Süper Olucak Gibime Geldi Ben katılıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-10-2015 Saat: 20:48)#DarkKoyu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Süper Olucak Gibime Geldi Ben katılıyorum.

Emin olun öyle olacak :)

- Listeye ekledim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Baya iyi bir forum olucak gibi. Başarılar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-10-2015 Saat: 19:48)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Baya iyi bir forum olucak gibi. Başarılar

Teşekkür ederim ancak satmayı planlıyorum. Başka projelerim var. Kazanç elde etmediğim halde aksine zarar ettiğim bir site ile ilgilenmek bana göre değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle zarara sürükleyecek etkinlikler değilde insanların saşıracağı etkinlikler olabilir onlarda ücretsiz şekilde yapılabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-10-2015 Saat: 21:01)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle zarara sürükleyecek etkinlikler değilde insanların saşıracağı etkinlikler olabilir onlarda ücretsiz şekilde yapılabilir.

Wordpress tema etkinliği yaparak zarara mı sürüklüyorum?

- Ne gibi mesela?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Maddi anlamda zarara sürekleyecek etkinlikleri dedim. O etkinikleride siz hayal gücünüz ile bulacaksınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-10-2015 Saat: 21:15)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Maddi anlamda zarara sürekleyecek etkinlikleri dedim. O etkinikleride siz hayal gücünüz ile bulacaksınız.

Hmm, teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping