https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PayPal Hakkında Soru
Arkadaşlar ben Paypal kartı almak istiyorum da, yaş sınırı 15 diyor benim doğum tarihim 10.08.2001 yaşım tutuyor ama gün tutumyor galiba. 18 yaşından büyük bir kişi var onunla birlikte gitsem bir sorun olur mu?

- Paypal kartı kendi üzerime alacağım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
paypal yerine ininal alabilirsin paypal ondan daha sonra çıkartı sanırsam ininal daha güvenli olacaktır.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-10-2015 Saat: 18:17)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: paypal yerine ininal alabilirsin paypal ondan daha sonra çıkartı sanırsam ininal daha güvenli olacaktır.

Ben site açmayı planlıyorum ve bu İninal kart ile gerçekleştiriliyormu bilmiyorum onun için PayPal seçtim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-10-2015 Saat: 20:09)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-10-2015 Saat: 18:17)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: paypal yerine ininal alabilirsin paypal ondan daha sonra çıkartı sanırsam ininal daha güvenli olacaktır.

Ben site açmayı planlıyorum ve bu İninal kart ile gerçekleştiriliyormu bilmiyorum onun için PayPal seçtim.

MasterCard geçen heryerde ininal kart geçerlidir. :)
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-10-2015 Saat: 20:28)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-10-2015 Saat: 20:09)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

MasterCard geçen heryerde ininal kart geçerlidir. :)

Bilgi için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping