Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D.10TR.NET Sohbet -1
Torrent'i bende destekliyorum, kendi sitemde de torrent oyun indirme bölümü mevcuttur...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 22:52)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Torrent'i bende destekliyorum, kendi sitemde de torrent oyun indirme bölümü mevcuttur...

Hangimizin sitesinde yok ki :p
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 22:55)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-09-2015 Saat: 22:52)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Torrent'i bende destekliyorum, kendi sitemde de torrent oyun indirme bölümü mevcuttur...

Hangimizin sitesinde yok ki :p

Haklısın Kaan :) Normalde zaten site böyle içeriklerden tutuyor. Yoksa zor... Forumexe gibi olursun, dünyanın en iyi forumuyken kaybolursun gidersin. Böyle bölümler bulundurmak her zaman faydalıdır.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Torrent'i destekliyorum.
Galatarasay 2-0 yenilir.
Admin olsam :

1- 10TR.NET'e yenilikler getiririm. Örneğin : Multiblog, canlı destek, ticket destek sistemi gibi
2-Destek.10TR.Net forumunda profesyonel destek sistemine geçerdim
3-Sistemdeki büyük forumlara bazı özel haklar verirdim. Özel plugin/temma ya da ftp bilgileri gibi
4-Geliştiriciler için de özel haklar verirdim. Özel forumlar, forum olmayan site, ftp, panel bilgileri gibi

Bir soru da ben sorayım. Herkes şu anda nasıl hissettiğini ilginç betimlemelerle yazsın :) Mesela ben :

"Müzik listemde en sevdiğim şarkıya gelince telefonumun şarjının bittiği an gibi hissediyorum" :D
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 23:00)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Torrent'i destekliyorum.
Galatarasay 2-0 yenilir.
Admin olsam :

1- 10TR.NET'e yenilikler getiririm. Örneğin : Multiblog, canlı destek, ticket destek sistemi gibi
2-Destek.10TR.Net forumunda profesyonel destek sistemine geçerdim
3-Sistemdeki büyük forumlara bazı özel haklar verirdim. Özel plugin/temma ya da ftp bilgileri gibi
4-Geliştiriciler için de özel haklar verirdim. Özel forumlar, forum olmayan site, ftp, panel bilgileri gibi

Bir soru da ben sorayım. Herkes şu anda nasıl hissettiğini ilginç betimlemelerle yazsın :) Mesela ben :

"Müzik listemde en sevdiğim şarkıya gelince telefonumun şarjının bittiği an gibi hissediyorum" :D

Arkandayım abi, .com bir domainim olmasına rağmen sırf desteği için bu sistemi tercih ediyorum. Birde özel plugin yükleyebilsek süper olurdu.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En sevdiğim filmin, en iyi sahnesinde en sevdiğim şarkıyı duyunca yaşadığım mutluluğu tekrar yaşıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sevdiğim Şarkıları Çalabildiğimde Çok İyi Gitar Çaldığımı Düşünüyorum :D
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 23:11)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sevdiğim Şarkıları Çalabildiğimde Çok İyi Gitar Çaldığımı Düşünüyorum :D

Çalınca bağımlısı oluyorum :D

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hissetme konusunun nereye gidebileceğini düşününce korku basıyor. Sıcak bastı beni.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Torrren'ti destekliyorum.

Admin olsam :

- Sade bir tema kullanırdım.
-Emek gösterenlere yetki verirdim.
-Rankları Düzenlerdim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 23:14)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hissetme konusunun nereye gidebileceğini düşününce korku basıyor. Sıcak bastı beni.

rayray93 gece gece güldürdün ya :) Foruma girdim neşem yerine geldi ha :)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdiden 50 mesaj.İnsanların buna ihtiyacı varmışta konusunu açan yokmuş anlaşılan :) Geleceğin en çok yorum yazılan konusu olmaya favori gözüküyor şimdiden :)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 23:35)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdiden 50 mesaj.İnsanların buna ihtiyacı varmışta konusunu açan yokmuş anlaşılan :) Geleceğin en çok yorum yazılan konusu olmaya favori gözüküyor şimdiden :)

Sayenizde bu ihtiyacımızı da karşılamış olduk :)

-> Farklı bir konu: En sevdiğiniz yabancı dizi(CNBC-E dizisi diğer adıyla)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-09-2015 Saat: 01:15)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-09-2015 Saat: 23:35)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdiden 50 mesaj.İnsanların buna ihtiyacı varmışta konusunu açan yokmuş anlaşılan :) Geleceğin en çok yorum yazılan konusu olmaya favori gözüküyor şimdiden :)

Sayenizde bu ihtiyacımızı da karşılamış olduk :)

-> Farklı bir konu: En sevdiğiniz yabancı dizi(CNBC-E dizisi diğer adıyla)
The Flash, The 100
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Prison Break & Doctor WHO
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doctor WHO'da güzeldir ama herhalde yeni sezonda Matt Smith oynamayacak?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni bir konu: (Hayatımda olmazsa olmaz dediğiniz şeyler neler?)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-09-2015 Saat: 01:35)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni bir konu: (Hayatımda olmazsa olmaz dediğiniz şeyler neler?)

Bence bu hayatta olmazsa olmaz olan şey Ailedir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ailem, Evim, Forumum :D

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önce ki konuya binaen kısa dönem tatilimde takip ettiğim ve gerçekten çok başarılı bulduğum Game Of Thrones var.Onun dışında yenilerden bakarsak bana göre son zamanların en sağlamınıda Breaking Bad yaptı.İzlediklerim çok fazla şuan aklımda hepsi yok.Güzel olanlardan bir kaç tane, Lie To Me, Arrow -2. sezona kadar-, Prison Break, Vikings...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform