Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyunlarda FPS Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Şu Konuda [Gaming Laptop Öneriniz] bahsettiğim laptopu alacağım demiştim ve aldım.

Intel İ7 4710HQ 2.5GHZ İşlemci, 16 GB Ram, Nvidia GTX 850M 2 GB Ekran Kartı mevcut.

Girdiğim oyunlarda FPS hep beni hayal kırıklığına uğratıyor. Hiç bir oyunu ultra'da oynayamıyorum. Denediğim oyunlar;

• WWE 2K15
• The Forest
• Mount and Blade Warband (Şaka gibi)
• Euro Truck Simulator 2
• Sniper Elite v2

üstteki oyunların hiçbirinde tam fps alamadım. Yani gönül ister ki bu özelliklerde 90-120 arası fps alayım ama yok. Mount and Blade'de ultra ayarladım, sonrasında 1-2 ayarı düşürünce 43'ten 60'a çıktı ancak diğer oyunlarda 30'a zar zor ulaşıyor.

FPS Ölçer/Video Kaydedici olarak XSplit Gamecaster kullanıyorum. İnternette videoları izledim, her kes XSplit'ten daha iyi verim aldığı yönde video çekmiş.

Ne yapabilirim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-Kullandığın Laptop böyle durumlar tabiki olucak. Güçlü bir soğutucun varmı?
-Birde bu işlemcidende kaynaklanabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah aşkına ben eski laptop da bile (2 gb ram, 2 gb e.kartı, 1.6 işlemci) seri videolar çekmiş insanım.

Niye o zaman bilgisayar GameBook olarak geçiyor?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Driver'ları yükleyin. Bende de GTA San Andreas kasıyordu. Ekran Kartı driveri kurunca düzeldi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2015 Saat: 17:33)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Driver'ları yükleyin. Bende de GTA San Andreas kasıyordu. Ekran Kartı driveri kurunca düzeldi

Driver Booster ile baktım. Tüm driverlar güncel gözüküyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki siz bu ayarları video kaydındaykenmi denediniz acaba?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üstte verdiğim tahmini değerler video modundaki değerler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edward Driver Booster I Bosver Zaten Onla Güncellemissen Bilgisayarina Simdiden Allah Rahmet Eylesin Driver Booster Asil Kaynagindan Indirmesine Ragmen Sunucu Farki Ve Dosya Degisikligi Olabiliyor Bu Nedenle Driverlarin Orjinal Yazilimindan Degisebiliyor. Özellikle FPS Ekran Kartinla Alakali Bu Nedenle Diger Materyalleri Bir Kenara Atmani Isteyecegim ;) Ekran Kartini Güncellemek Yada Ekran Kartini Modlara Göre Ayarlamak Istiyorsan Örngn: Gaming Modu , Is Modu Gibi . Nvidia GeForce Un Kendi Sitesinde Bir Program Mevcut Onu Indir Dene Bulamazsan Internetten Arastirabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2015 Saat: 17:57)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Edward Driver Booster I Bosver Zaten Onla Güncellemissen Bilgisayarina Simdiden Allah Rahmet Eylesin Driver Booster Asil Kaynagindan Indirmesine Ragmen Sunucu Farki Ve Dosya Degisikligi Olabiliyor Bu Nedenle Driverlarin Orjinal Yazilimindan Degisebiliyor. Özellikle FPS Ekran Kartinla Alakali Bu Nedenle Diger Materyalleri Bir Kenara Atmani Isteyecegim ;) Ekran Kartini Güncellemek Yada Ekran Kartini Modlara Göre Ayarlamak Istiyorsan Örngn: Gaming Modu , Is Modu Gibi . Nvidia GeForce Un Kendi Sitesinde Bir Program Mevcut Onu Indir Dene Bulamazsan Internetten Arastirabilirsin.

Driver Booster ile güncellemedim. Driver booster ile güncel mi diye baktım.

Bir bakayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nvidia’nın programı olan 'Nvidia Experience' idi galiba ismini pek hatırlamıyorum bu programın içinde optimizasyon yapabilen seçenek var yani game booster gibi biraz farklı sadece kartını oyunda performans alması için 2-3 değişiklik yapıp oyunu sana açıyor, bir dene derim…
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2015 Saat: 18:51)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nvidia’nın programı olan 'Nvidia Experience' idi galiba ismini pek hatırlamıyorum bu programın içinde optimizasyon yapabilen seçenek var yani game booster gibi biraz farklı sadece kartını oyunda performans alması için 2-3 değişiklik yapıp oyunu sana açıyor, bir dene derim…

O program mevcut bende. Yalnız sanki o oyunu daha da kaliteye dayalı yapıyor yani performansı düşürüyor. Tam kullanmadım daha.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping