Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En ucuz domain
Arkadaşlar ucuz domain veren site biliyormusunuz? sadece merak ettim almicam belki ilerde alirim ama siz ucuz domain veren site biliyormusunuz? godaddy 2.99 tlye var diyorlar ama girip alan adi aldiktan sonra sepete gidince 22 tl diyor go daddy dışında bi site önerebiliisiniz teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-08-2015 Saat: 01:36)Best Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ucuz domain veren site biliyormusunuz? sadece merak ettim almicam belki ilerde alirim ama siz ucuz domain veren site biliyormusunuz? godaddy 2.99 tlye var diyorlar ama girip alan adi aldiktan sonra sepete gidince 22 tl diyor go daddy dışında bi site önerebiliisiniz teşekkürler

1-2 ay önce yapsaydın yıllık 2TL idi. Ama artık aylık 2,99TL.

Ayrıca godaddy site hakkında herşeyi alabileceğin en güvenli yerdir.

(Godaddy'nin sahibi VeriSign, VeriSign Google'nin SSL sağlayıcısı)
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birşey sormak istiyorum domain alınca diyelim ben bir site açtım adı asdasdas.com şimdi bu siteyi nasıl yöneticem bu site benim elimde mi oluor nerden yöneticem bu siteyi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hosting alcaksınız birde hostingin nslerini alan adına yönlendirceksiniz sonra siteniz sizindir :) özel mesaj ile bir şirket önerceğim oradan bir nebze daha ucuza .com alan adı alabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkür ederim daha ucuz biliyosanız yazarsanız sevinirim. atakaj aylık nasıl aliniyir bilmiyorum ama yıllık diyor 22 tl
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Best'' alastyr ilk yıl 17 sonra 24 mü neydi bence en güvenilir şirketlerden biri şiddetle tavsiye ederim ayrıca benim bildiğim godaday ileride çok daha fazla ücret talep ediyordu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping