Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adobe Photoshop CC 2015 Dil Problemi
Arkadaslar bugün yıllardır kullandığım CS4'ü değiştirdim ve CC lisansı satın aldım.
Problemim şu, program TR dilinde başladı ve Türkçe dilinde photoshopa pek alışamadım.
Ingilizce'ye çevirme ihtimalim var mı? Aksi takdirde silmek zorunda kalacağım.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İngilizce yapmanın kısa yolu şu ben böyle kullanıyorum kendim buldum :)
tw10428.dat Dosyasını Notepadle aç İçerisindekileri Sil Bunu Yapıştır(Yedek Almayı Unutma)
PHP Kod:
"$$$/Menu/TextCharacter/Arabic=Arabic (1,2,3,4,5…)""$$$/Menu/TextCharacter/Farsi=Farsi (١,٢,٣,۴,۵…)""$$$/Menu/TextCharacter/Hindi=Hindi (١,٢,٣,٤,٥…)" 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 16:50)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İngilizce yapmanın kısa yolu şu ben böyle kullanıyorum kendim buldum :)
tw10428.dat Dosyasını Notepadle aç İçerisindekileri Sil Bunu Yapıştır(Yedek Almayı Unutma)

PHP Kod:
"$$$/Menu/TextCharacter/Arabic=Arabic (1,2,3,4,5…)""$$$/Menu/TextCharacter/Farsi=Farsi (١,٢,٣,۴,۵…)""$$$/Menu/TextCharacter/Hindi=Hindi (١,٢,٣,٤,٥…)" 

Veya:
tw10428.dat'ın adını değiştirerek dat'ı silip .bak yaparsan ingilizce olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 16:50)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İngilizce yapmanın kısa yolu şu ben böyle kullanıyorum kendim buldum :)

PHP Kod:

Olmadı.
Internette baktığıma göre aynı dosyayı (tw10428.dat) tw10428.bak olarak değiştir diyorlar. Onu deniyorum olursa buraya yazacağım.
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 16:53)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

PHP Kod:

Veya:

O Yöntem Bende İşe Yaramamıştı..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 16:54)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-08-2015 Saat: 16:53)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

PHP Kod:

Veya:

O Yöntem Bende İşe Yaramamıştı..

Ben o şekilde yapmıştım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
.bak olarak değiştirmek işe yaradı teşekkürler
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Kendi Söylediğim İşlemi Yapınca Nedense Değişti :)
-Çözülmesine Sevindim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 16:57)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: .bak olarak değiştirmek işe yaradı teşekkürler

Rica ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Silme bana ver dermişim :D İnternette vardır adobe yardım da
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

En Güncel Paylaşım Platformu ! -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping