Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 10'dan Selamlar
Ürün anahtarım var fakat hotmail'e bir türlü kayıt olamadım. Yüklerken herhalde e-mail adresini gmail olarak kabul etmiyor?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:31)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ürün anahtarım var fakat hotmail'e bir türlü kayıt olamadım. Yüklerken herhalde e-mail adresini gmail olarak kabul etmiyor?
Ben e-posta ile uğraşmadım, sağ alt tarafta bildirim geliyor..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Gokss windows 10 rezerve ettim bildirim gelmedi sen nasıl yükledin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende rezerve ettim az önce geldi...
Son durum bu:
mzPG6Y.png
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:37)Quitter Nickli Kullanıcıdan Alıntı: #Gokss windows 10 rezerve ettim bildirim gelmedi sen nasıl yükledin
gelmeyenler olmuş, en kısa zamanda gelecek diyorlar..
(29-07-2015 Saat: 17:37)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende rezerve ettim az önce geldi...
Son durum bu:
mzPG6Y.png
hayırlı olsun kardeşim :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Suan Microsoft Serverlarinin Durumlarini merak Ediyorum :) Milyarlarca Kisinin Indirdigini Düsünürsek Birde Suan Cinden Amerikaya Cok Yogun Bir Saldiri Var :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Gokss Bir gariplik oldu yüklenemedi dedi yüklenmenin başına döndü.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:50)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Gokss Bir gariplik oldu yüklenemedi dedi yüklenmenin başına döndü.
Bilmiyorum, yüklerken işlem yapma bence bilgisayarda..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
rVQgAz.png
#Gokss bende böyle
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:23)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-07-2015 Saat: 17:20)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zenginliğini herkese göstermek zorunda değilsin burada maddi durumu kötü olan kişiler var mesela ben.

Zenginlik mi bu ? Windows 10 internet üzerinden de indirilebiliyor windowsun güncel olması zenginliği göstermez

Seninde bir zaman külüstür ve hiçbirşeyi açmayan facebook'a zor giren videoları zar zor açan bir bilgisayarın olsun anlarsın. Şimdi bunu bulamayanlar var diyeceksiniz biliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 18:10)Quitter Nickli Kullanıcıdan Alıntı: rVQgAz.png
#Gokss bende böyle

sağ altta win logosu varsa tıkla..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bende vardı logo şimdi yok.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 18:10)Quitter Nickli Kullanıcıdan Alıntı: rVQgAz.png
#Gokss bende böyle

Güncellemeleri denetle'ye tıkla. En son Windows 10 yayınlanmadan önce denetleme yapılmış.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 17:50)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Suan Microsoft Serverlarinin Durumlarini merak Ediyorum :) Milyarlarca Kisinin Indirdigini Düsünürsek Birde Suan Cinden Amerikaya Cok Yogun Bir Saldiri Var :)
İnternet Veri Aktarım Rekoru Kırıldı ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 20:43)Legendary Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-07-2015 Saat: 17:50)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Suan Microsoft Serverlarinin Durumlarini merak Ediyorum :) Milyarlarca Kisinin Indirdigini Düsünürsek Birde Suan Cinden Amerikaya Cok Yogun Bir Saldiri Var :)
İnternet Veri Aktarım Rekoru Kırıldı ;)
Nerede, öm link atsana haberin.
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnternet o kadar yavaş ki video bile izlenmiyor. Bunu nasıl indireyim.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2015 Saat: 20:45)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnternet o kadar yavaş ki video bile izlenmiyor. Bunu nasıl indireyim.
AKK doldu herhalde. bir sonraki ayı bekle ya da 3-5 gün sonra indir. Belki de sunucular meşgul..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 16 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping